ana.alexandros Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Έχω έναν Free λογαριασμό στο Wordpress.com και θέλω να ανεβάζω τα δικά μου Templates Free. Υπάρχει κανείς που να το έχει δοκιμάσει για να μου πει ? Μπορεί να γίνει με κάποιο Scriptάκι ? Για παράδειγμα στο Google Blogger μπορείς να αλλάξεις το XML και να παίρνεις το Template από εξωτερικό Server. Εδώ γίνετε κάτι τέτοιο ? ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ Σας ευχαριστώ προκαταβολικά
wdfgr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Το wordpress.com είναι η μια πλατφόρμα που μπορείς να φτιάξεις το blog σου χωρίς γνώσεις δωρεάν (σαν το blogger). Για να χρησιμοποιήσεις κάποιες επιπλέον λειτουργίες όπως δικό σου domain, μη εμφάνιση διαφημίσεων, περισσότερα πρότυπα (themes) πρέπει να πληρώσεις για τις premium υπηρεσίες. Ακόμη και στην premium έκδοση όμως έχεις πολλούς περιορισμούς στο τι μπορείς να προσθέσεις στο site σου ,π.χ εμπορικά theme που έχεις αγοράσει ή plugins & widgets δεν μπορείς. To wordpress.org είναι η open source πλατφόρμα που μπορείς να εγκαταστήσεις στο pc σου ή σε ένα πακέτο φιλοξενίας, όπου μπορείς να κάνεις ότι θέλεις χωρίς περιορισμούς και διαφημίσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα