Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν σε καταλαβαίνω.

Αρχικά λες

"Σοβαρα τωρα; Macbook air για προγραμματισμο;"

Και τώρα λες αυτό.

Τι να σου πω...

Δημοσ.
Την LG που λες είναι καλή αλλά δεν έχει τα παρελκόμενα τις Dell' date=' εν πάσει περίπτωη πήρα την Dell U2412M Ultrasharp από Msystems. Πήρα και καλώδιο minidiplay to displayport. Άντε να δούμε τι θα δούμε!!! Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις :)[/quote']

Εχει το ιδιο Panel με την 23 αρα Dell και με τα λεφτα που εδωσες επαιρνες 2. Σε τι παρελκομενα αναφερεσαι;

Sent from my MotoA953 using Insomnia

Δημοσ.

Εχει το ιδιο Panel με την 23 αρα Dell και με τα λεφτα που εδωσες επαιρνες 2. Σε τι παρελκομενα αναφερεσαι;

Μονο που πηρε την 24 με διαφορετικο πανελ και αναλυση 1920Χ1200.. ασε που το πιβοτ που δεν εχει η lg ειναι σχεδον αναγκαιο για προγραμματισμο οπου η καθετη διασταση ειναι σημαντικοτατη!

Δημοσ.

Μονο που πηρε την 24 με διαφορετικο πανελ και αναλυση 1920Χ1200.. ασε που το πιβοτ που δεν εχει η lg ειναι σχεδον αναγκαιο για προγραμματισμο οπου η καθετη διασταση ειναι σημαντικοτατη!

Δηλαδη θες να μου πεις οτι 120 pixel και μια ιντσα διαγωνιος, σε πανελ με ιδια χαρακτηριστικα αιτιολογει +100 ευρω; Ασε που ακομα και το πιβοτ υστερει σε σχεση με δυο οθονες. Σημαντικοτατη...αν ηταν τοσο σημαντικη δεν θα δουλευε σε μακ Air.

Και στην τελικη εγω σου λεω ας επαιρνε την Lg και μια 19 αρα που θα ειχε σαν δευτερη οθονη Ips παντα με μονιμο καθετο προσανατολισμο. Θα εβγαινε ακριβως τα ιδια λεφτα. Καλη η Dell, η καλυτερη, εξαιρετικο after sales αλλα υπαρχει σημαντικη διαφορα.

Δημοσ.

Προφανως δεν ειχε τα χρηματα για πιο ακριβο Mac, αρα με μεγαλυτερη οθονη.

Sent from my iPhone using Insomnia

Οπα πλακα μου κανεις τωρα; Αν πηρε macbook air που πιθανως να εχει παρει το ακριβο με τα 1720, θα επαιρνε ανετα ενα imac 21.5

Δημοσ.

Έλεος, έχω το macbook air με i5. Πρώτον δεν το είχα πάρει σαν μηχάνημα για προγραμματισμό αλλά για μηχάνημα γενικής χρήσης. Μια χαρά με έχει βολέψει, απλά ξεκίνησα με προγραμματισμό. Δεν ξέρω που θα με βγάλει, απλά χρειαζόμουν μια μεγαλύτερη οθόνη, so simple.

Δημοσ.

Οπα πλακα μου κανεις τωρα; Αν πηρε macbook air που πιθανως να εχει παρει το ακριβο με τα 1720, θα επαιρνε ανετα ενα imac 21.5

21.5;

Μπλιαξ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...