Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ξεκίνησα να ασχολούμαι με προγραμματισμό με απώτερο επαγγελματικό σκοπό. Πιστεύω ότι οι 13 ίντσες του macbook air δεν με καλύπτουν και θέλω να αγοράσω μια οθόνη έτσι ώστε να είναι δευτερεύον η οθόνη του mac. Υπάρχει κάποια η οποία να μην φαίνεται διαφορετική από αυτή του macbook σε θέμα φωτεινότητας και ευκρίνεια χαρακτήρων; Από μέγεθος δεν ξέρω τι θέλω, ίσως 23 ίντσες;

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Dell u2412 και αν σου φαινονται πολλα τοτε dell u2312 αν και πιστευω οτι η αναλυση 1920Χ1200 της 24αρας εναντι της 1920Χ1080 της 23αρας θα σε βολεψει!

Δημοσ.

Αν σκοπεύεις να ασχοληθείς επαγγελματικά, θα σου φανεί χρήσιμο το pivot που έχουν οι dell.

Ειδικά η 24άρα που τη χρησιμοποίησα γι αυτό το σκοπό ήταν λουκούμι

Δημοσ.

Καταρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις, αυτο που με προβληματίζει είναι όμως ότι η οθόνη του macbook ή είναι καλή ή εγώ την βλέπω πολύ καλή που έχει ως αποτέλσμα άλλες tft (με tnt πανελ) που είχα κατα καιρούς να φαίνονται τα χρώματα τους ξεθωριασμένα. Η Dell αυτές πως είναι σε σχέση δηλαδή με την οθόνη του mac;

Δημοσ.

Κατ αρχήν, είναι ΤΝ panel, όχι tnt.

Οι dell αυτές έχουν IPS panel.

Έχουν δηλαδή πολύ καλύτερη χρωματική απόδοση και ασύγκριτα καλύτερες γωνίες θέασης σε σχέση με τις ΤΝ.

Δημοσ.

(με tnt πανελ)

Εκρηκτικές αυτές οι ΤΝΤ οθόνες... :lol: :lol: :P

Λοιπον καμια σχέση αυτές οι οθόνες που σου πρότεινα με τα απλα ψόφια ΤΝ πανελ... Οπως ήδη είπε ο αποπάνω εχουν ips και σαφώς καλύτερη απόδοση χρωμάτων....

Απλα έυχομαι να μην θεωρείς την "οθονούλα" του air καλή λόγο της glossy επίστρωσης που έχει και με στείλεις για βρουβες!!

Δημοσ.

χαχα έκανα λάθος στην ονομασία! Δεν ξέρω τι μου αρέσει ακριβώς στην οθόνη του mac αλλά μπορεί να οφείλεται και στο γυαλί που έχει. Τέσπα ας δοκιμάσω την dell, μένει να βρω αν πάω σε 23 ή 24 inches. Το θέμα είναι ότι το γραφείο κοιτάει την πόρτα και με τις μεγάλες οθόνες είχα πρόβλημα επειδή δεν με έβλεπαν. Έχει κανείς δυο δίπλα δίπλα για να μου πει κατά πόσο είναι μεγαλύτερη; Αυτή από την Msystem που βρήκα στο skroutz είναι αξιόπιστη;

Δημοσ.

Ειναι ωραια φαση αυτο που θες να κανεις.

Αγορασε ενα πληκτρολογιο και mouse και θα εισαι μια χαρα.

Αν δεν κανω λαθος, θα πρεπει να ειναι ανοιχτη η οθονη του mac book pro. Σε αντιθετη περιπτωση θα εχεις προβλημα με τις θερμοκρασιες. Υπαρχουν και ειδικες βασεις στο εμποριο.

Δημοσ.

Τα έχω όλα αυτά αλλά δεν βρήκα ποτέ οθόνη (με τν πανελ είχα) που να τα δείχνει εξίσου καλά. Δεν υπάρχει θέμα με θερμοκρασίες, όπως θέλεις το έχεις.

Δημοσ.

Την LG που λες είναι καλή αλλά δεν έχει τα παρελκόμενα τις Dell, εν πάσει περίπτωη πήρα την Dell U2412M Ultrasharp από Msystems. Πήρα και καλώδιο minidiplay to displayport. Άντε να δούμε τι θα δούμε!!! Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις :)

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ξεκίνησα να ασχολούμαι με προγραμματισμό με απώτερο επαγγελματικό σκοπό. Πιστεύω ότι οι 13 ίντσες του macbook air δεν με καλύπτουν και θέλω να αγοράσω μια οθόνη έτσι ώστε να είναι δευτερεύον η οθόνη του mac. Υπάρχει κάποια η οποία να μην φαίνεται διαφορετική από αυτή του macbook σε θέμα φωτεινότητας και ευκρίνεια χαρακτήρων; Από μέγεθος δεν ξέρω τι θέλω, ίσως 23 ίντσες;

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Σοβαρα τωρα; Macbook air για προγραμματισμο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...