Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα φόρουμ,

υπάρχει οικονομικός τρόπος να στείλω φθηνά στην Ευρώπη, δέματα μέγιστου όγκου 20x20x10 cm;

Ποιά είναι η φθηνότερη μεταφορική για αυτή την δουλειά;

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δημοσ.

Κατεβασα τον τιμοκαταλογο των ΕΛΤΑ και ειναι ψιλοφαρμακι παντως...

Sent from Galaxy S via Vf HSPA

Δημοσ.
Κατεβασα τον τιμοκαταλογο των ΕΛΤΑ και ειναι ψιλοφαρμακι παντως...

Sent from Galaxy S via Vf HSPA

Τα δεματα κατω των τριων κιλων μπορεις να τα στειλεις σαν συστημενα εξπρες με ασφαλεια ως 100ε ως επιστολες και βγαινουν τσαμπα.

Sent from my MotoA953 using Insomnia

Δημοσ.

Τα δεματα κατω των τριων κιλων μπορεις να τα στειλεις σαν συστημενα εξπρες με ασφαλεια ως 100ε ως επιστολες και βγαινουν τσαμπα.

Sent from my MotoA953 using Insomnia

Μέχρι στιγμής έχω μιλήσει με DHL,ACS και Γενική Ταχυδρομική,

με την τρίτη να είναι η πιο συμφέρουσα.

Με ΕΛΤΑ θα μιλήσω την Δευτέρα.

Θενξ φορ δε ινφο παίδες...

Δημοσ.

Η διαφορά με τις κούριερ είναι αστρονομική. ΕΛΤΑ φυσικά.

(...να τα στείλεις, όπως ειπώθηκε, μέσω "επιστολικού ταχυδρομείου", και όχι ως δέματα. Η οικονομική διαφορά που προκύπτει είναι εξ' αιτίας της διαφοράς στο μέσο μεταφοράς)

Δημοσ.

Χμ...

Δηλαδή δεν θα φάω πόρτα όταν τους πάω έναν παχουλό χιλιοδεμένο φάκελο βάρους μισού κιλού που θα θέλω να τον στείλω σαν επιστολή;

Δεν θα μου τον ζυγίσουν και θα μου πουν πως θα χρεωθεί σαν δέμα;

Sent from Galaxy S using Insomnia v2 via Vf HSPA

Δημοσ.

Νομίζω ότι μέχρι και 2 κιλά - ίσως και παραπάνω, δεν έχεις κανένα πρόβλημα να στείλεις μέσω "επιστολικού ταχυδρομείου", πόσο μάλλον αν είναι σε φακέλους, έστω κι ευμεγέθεις. Την απορία βέβαια πρέπει να πας μέχρι ένα γκισέ ΕΛΤΑ και να την λύσεις μια κι έξω (ή να πάρεις τηλ. και να στη λύσουν, αν και στο τηλέφωνο είναι πιο γομάρια απ' ό,τι από κοντά...).

Και ξανατονίζω πως η διαφορά "δεμάτων" με "επιστολές", έχει να κάνει με το μεταφορικό μέσο (τα "δέματα" νομίζω πάνε με αεροπλάνο), και όχι με την "εικόνα" του προς αποστολή αντικειμένου....

Δημοσ.

Το αυτό που λέει ο φίλτατος washcloud.

Έχω πάει με δεματάκι >2 κιλά (2.3 κιλά ήταν) και ευτυχώς έπεσα σε καλή υπάλληλο που μου τα εξήγησε. Κάτω από 2 κιλά φεύγει σαν "γράμμα" ουσιαστικά.

Έσπασα σε 2 δεματάκια (=γράμματα) τα πράγματα και μου βγήκε λιγότερο από μισή τιμή από ότι αν το έστελνα σαν ένα δέμα.

Πήγαινε όμως στα Ελτα και θα σε βοηθήσουν (λογικά...)

Δημοσ.

Καλησπέρα φόρουμ,

υπάρχει οικονομικός τρόπος να στείλω φθηνά στην Ευρώπη, δέματα μέγιστου όγκου 20x20x10 cm;

Ποιά είναι η φθηνότερη μεταφορική για αυτή την δουλειά;

να τα κρυψεις κατω απο τα ρουχα σου δεν γινεται;

Δημοσ.

...και να πάει ο ίδιος στην Ευρώπη; Γαμάτο.

το δεμα ειπα να κρυψει οχι τον ιδιο.Αλλωστε φανταζομε οτι οι αεροδρομικες αρχες θα επιβαλουν αυστηρη ποινη αν καποιος ανθρωπος ειναι κρυμενος λαθροεπιβατης.Για το δεμα ομως με μια πατεντα μπορει να γινεται.

Δημοσ.

ΑΝ κάνεις τον κόπο να διαβάσεις τί θέλει, θα διαπιστώσεις ότι δεν θέλει να ταξιδέψει, αλλά να στείλει πράγματα μέσω ταχυδρομικής υπηρεσίας.

• Like 1
Δημοσ.

Θενξ ουάνς αγκέν παίδες...

Τελικά θα πάω αύριο πρωί μιας και σήμερα δεν πρόλαβα,

και θα ενημερώσω καταλλήλως...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...