Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

To PC μου είναι το εξης:

Μητρική: ASUS A8N VM CSM

Επεξεργαστής: AMD Athlon 3200+ 64mb

Μνήμες: Transcend 1gb DDR 400Mhz

Kingston 512mb DDR 400Mhz

Κάρτα Γραφικών: Νvidia 7300 GS

Σκληρός Δίσκος: WD HDD WD800 SATA 80gb

Κουτί: Ένα medium case Turbo-X

Τροφοδοτικό: ISO-P500SPP 420W

Η λογική λέει να πάω σε νεο σύστημα, αλλά επειδή τα λεφτά δύσκολα θα βρεθούν λέω να κάνω μια φθηνή αναβάθμιση. Θα τσιμπήσω από φίλο 1 gb μνήμης κ ένα σκληρό δίσκο 320gb, οπότε από πλευράς επιδόσεων σε προγράμματα και αποθηκευτικό χώρο θα αναπνεύσει λίγο. Ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να του αυξήσω λίγο τις επιδόσεις σε παιχνίδια, βάζοντας μια δεύτερη κάρτα γραφικών (έχει σχετική υποδοχή η μητρική). Θα δουλέψει; Αν ναι τι προτείνετε; Θέλω να μπορώ να παίζω παιχνίδια όπως FIFA, PRO, NBA (τα φετινά και του 13) STREET FIGHTER 4, STREET FIGHTER X TEKKEN (εννοείται σε low ρυθμίσεις). Το μπάτζετ θα έλεγα να μη ξεπερνάει τα 50-60€, αλλά αν μπορώ να βρώ κάτι και με λιγότερα ευπρόσδεκτο (λέω να κοιτάξω κ μεταχειρισμένα, απλά δε ξέρω για τι να ψάξω - συμβατότητες κτλ)

Ευχαριστώ

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλημέρα

To PC μου είναι το εξης:

Μητρική: ASUS A8N VM CSM

Επεξεργαστής: AMD Athlon 3200+ 64mb

Μνήμες: Transcend 1gb DDR 400Mhz

Kingston 512mb DDR 400Mhz

Κάρτα Γραφικών: Νvidia 7300 GS

Σκληρός Δίσκος: WD HDD WD800 SATA 80gb

Κουτί: Ένα medium case Turbo-X

Τροφοδοτικό: ISO-P500SPP 420W

Η λογική λέει να πάω σε νεο σύστημα, αλλά επειδή τα λεφτά δύσκολα θα βρεθούν λέω να κάνω μια φθηνή αναβάθμιση. Θα τσιμπήσω από φίλο 1 gb μνήμης κ ένα σκληρό δίσκο 320gb, οπότε από πλευράς επιδόσεων σε προγράμματα και αποθηκευτικό χώρο θα αναπνεύσει λίγο. Ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να του αυξήσω λίγο τις επιδόσεις σε παιχνίδια, βάζοντας μια δεύτερη κάρτα γραφικών (έχει σχετική υποδοχή η μητρική). Θα δουλέψει; Αν ναι τι προτείνετε; Θέλω να μπορώ να παίζω παιχνίδια όπως FIFA, PRO, NBA (τα φετινά και του 13) STREET FIGHTER 4, STREET FIGHTER X TEKKEN (εννοείται σε low ρυθμίσεις). Το μπάτζετ θα έλεγα να μη ξεπερνάει τα 50-60€, αλλά αν μπορώ να βρώ κάτι και με λιγότερα ευπρόσδεκτο (λέω να κοιτάξω κ μεταχειρισμένα, απλά δε ξέρω για τι να ψάξω - συμβατότητες κτλ)

Ευχαριστώ

Μια καλη λυση ειναι αυτη η 4850 , αυτη η 8800gt, αυτη η 8800gtx και αυτη η 4870 αν εισαι απο αθηνα.

Επισης καλο θα ηταν να ανεβασεις και λιγο τον επεξεργαστη, αλλα πριν να κανεις ενα καλο καθαρισμα τα παντα μεσα στο κουτι απο σκονες κλπ.

Επισης να αλλαξεις παστα στον επεξεργαστη, να καθαρισεις ολους τους ανεμιστηρες (και την ψυκτρα του επεξεργαστη) και να συμμαζεψεις οσο γινεται τα καλωδια για να κυκλοφορει καλυτερα ο αερας μεσα στο κουτι σου.

Αν δεν εχεις ανεμιστηρες μπροστα και πισω καλο θα ηταν να αγορασεις εναν για μπροστα για να βαζει αερα στο κουτι και εναν για πισω για να βγαζει τον ζεστο αερα απο το κουτι.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Οι κάρτες αυτές μπαίνουν σίγουρα στη μητρική μου; Το να συνδεθεί με την υπάρχουσα κάρτα είναι εύκολο;

Κοίταξα και μερικές καινούριες

http://www.msystems.gr/index.php?category=1646&product=12566

http://www.msystems.gr/index.php?category=1622&product=14221

είναι οκ;

Τα υπόλοιπα που λες, μου είναι ψιλοάγνωστα...Ανέβασμα επεξεργαστή εννοείς overclock? Γίνεται εύκολα; Όσο για ανεμιστήρα, το κουτί έχει μόνο έναν μπροστα. Τα καλώδια είναι αρκετά συμμαζεμένα από ό,τι βλέπω...

Δημοσ.

Για αυτο το συστημα μη πάρεις καινουρια καρτα.

35-40 ευρώ για μια 4850 και ειναι υπεραρκετη. Προτιμησε την από τις 8800 που ειναι πολύ παλιες..

Παραπανω λεφτα για υπολογιστη με μητρική 7ετιας+ και τροφοδοτικό επισης 7ετιας+ και μαλιστα οχι ποιοτικο θα ελεγα οτι δεν αξιζει με τιποτα.. Δωσε 40 ευρώ κρατα τον υπολογιστη κανα δυο χρονια και μετά βλεπεις. Φυσικά με αυτο το τροφοδοτικό και μαλιστα τετοιας παλαιοτητας ελπιζω να μην εχεις θεμα με τη Vga..

Δημοσ.

Για αυτο το συστημα μη πάρεις καινουρια καρτα.

35-40 ευρώ για μια 4850 και ειναι υπεραρκετη. Προτιμησε την από τις 8800 που ειναι πολύ παλιες..

Παραπανω λεφτα για υπολογιστη με μητρική 7ετιας+ και τροφοδοτικό επισης 7ετιας+ και μαλιστα οχι ποιοτικο θα ελεγα οτι δεν αξιζει με τιποτα.. Δωσε 40 ευρώ κρατα τον υπολογιστη κανα δυο χρονια και μετά βλεπεις. Φυσικά με αυτο το τροφοδοτικό και μαλιστα τετοιας παλαιοτητας ελπιζω να μην εχεις θεμα με τη Vga..

Η 6450 που είναι κ καινούρια έχει 45€...Δεν είναι καλύτερα να την προτιμήσω λόγω εγγύησης; Θεωρητικά μπορώ να τη βάλω κ σε νέο σύστημα αργότερα. Σαν επιδόσεις είναι χειρότερη από 4850;

Επίσης, πείτε μου αν θέλετε σχετικά με τη σύνδεση των δύο καρτών...Χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο;

Δημοσ.

η 6450 δεν κανει για παιχνιδια. ειναι πολυ αδυνατη καρτα. στην ουσια ειναι για HTPC.

η 4850, αν και παλιοτερη, ειναι πολυ πιο δυνατη καρτα!

παντως να ξερεις οτι, οσο και δυνατη καρτα να παρεις, επειδη εχεις "χαμηλη" αναλυση και μονοπυρηνο επεξεργαστη, σε ορισμενα παιχνιδια δεν θα τραβαει καλα.....!!! ωστοσο, θα εισαι πολυυυ καλυτερα απο οτι τωρα με την 7300!

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Οι κάρτες αυτές μπαίνουν σίγουρα στη μητρική μου; Το να συνδεθεί με την υπάρχουσα κάρτα είναι εύκολο;

Κοίταξα και μερικές καινούριες

http://www.msystems.gr/index.php?category=1646&product=12566

http://www.msystems.gr/index.php?category=1622&product=14221

είναι οκ;

Τα υπόλοιπα που λες, μου είναι ψιλοάγνωστα...Ανέβασμα επεξεργαστή εννοείς overclock? Γίνεται εύκολα; Όσο για ανεμιστήρα, το κουτί έχει μόνο έναν μπροστα. Τα καλώδια είναι αρκετά συμμαζεμένα από ό,τι βλέπω...

Αφου εισαι απο Αθηνα, δες πρωτα την 4850 που σου εδειξα και μετα αν δεν δες την 4870 απο αθηνα ειναι το παιδι που την εχει.

Δημοσ.

Προσωπικά θεωρω οτι το τροφοδοτικό του δε θα σηκωσει 4870 και ακομα και αν τη σηκωσει δε θα τη σηκωσει για πολύ..Καλυτερα 4850 να μη ζοριστει τοσο πολύ το "noname" τροφοδοτικο. Οσο για την 6450 που αναφερθηκε πιο πριν για παιχνίδια ουτε για πλάκα δε τη βαζεις.Οπως ειπωθηκε μονο για HTPC.

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/varioushardware/75597-cpumoboram-2-x-%CE%BA%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-sli/

Πάρε μια 4850 που σου είπαν τα παιδιά και χτύπα και τον amd 3700+ που δίνει το παιδί στα 15ευρώ και θα είσαι άρχοντας.

Αρκεί να τα σηκώνει όλα αυτά το τροφοδοτικό σου.

Δημοσ.

εγω δεν θεωρω καταλληλη ουτε την 4850, για αυτο το συστημα!!

διοτι, 1 φοβαμαι το τροφοδοτικο και 2 ουτως η αλλως ειναι πολυ δυνατη γι' αυτο το συστημα...!!

απο την μια, αν παω βασει δυναμικοτητας του υπαρχοντος συστηματος, μιας και αυτο ειναι το θεμα, θα ελεγα (προσωπικη γνωμη) οτι η πιο καταλληλη καρτα για αυτο το συστημα, θα ηταν μια εκ των 5670-5750-6670-6570. κι αυτο γιατι αφενος μπορεις να παιξεις παιχνιδια, και αφετερου δεν ειναι τοσο ενεργοβορες, ωστε να χρειαζονται καλο τροφοδοτικο!

αλλα, απο την αλλη, με τις τιμες που βρισκεις την 4850, ειναι κριμα να μην παρεις μια καρτα που ειναι πιο δυνατη απο τις παραπανω..!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...