Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ έχω 3 δωμάτια απο τα οποία μόνο το 1 έχει έξοδο για τηλέφωνο. Τα άλλα δυο έχουν μόνο για ρεύμα και τηλεόραση...

Θα μου πείτε πριν απο 10 χρόνια μπορεί να μην ήξερε καν τι είναι το internet..

Δημοσ.

Ναι όντως έχουν δει πολλά τα μάτια μας (αυτό με το σπίτι μου το είπα για πλάκα, πέρασα καινούριες καλωδιώσεις. Ο τύπος που τις είχε φτιάξει απλά κορόιδεψε τον πατέρα μου-& ήταν & γνωστός!confused.png)

ναι οι δηθεν γνωστοι που πολλες φορες θα κανουν κατι με λιγοτερα λεφτα η σου λενε οκ δεν σε χρεωνω επειδη εισαι φιλος κουμπαρος κτλ εκεινοι ειναι που βαριουνται και τα κανουν μπαχαλο.καλωδιο ρευματος πολυκλωνο απο λαμπαντερ για τηλεφωνικο??

εγώ έχω 3 δωμάτια απο τα οποία μόνο το 1 έχει έξοδο για τηλέφωνο. Τα άλλα δυο έχουν μόνο για ρεύμα και τηλεόραση...

Θα μου πείτε πριν απο 10 χρόνια μπορεί να μην ήξερε καν τι είναι το internet..

πολλες φορες σκεφτομαι το εξης οπως λες

ολοκληρο σπιτι μονο ενα πριζακι?

η καλα εβαλαν πριζα τηλεφωνου και δεν εβαλαν διπλα μια ρευματος για το ασυρματο?

μετα ομως σκεφτομαι δυο πραγματα.

για το μεν δευτερο οτι ναι που να σκεφτει οτι θα εχουμε ασυρματο οταν το σπιτι ηταν του 50 και για το μεν πρωτο λεω.

πριν 20 χρονια που δεν υπηρχαν ασυρματα τηλεφωνα και πριν 10 που δεν υπηρχαν ασυρματα ρουτερα τα πολλα πριζακια ηταν απαραιτητα αλλα δεν εβαζαν.πλεον που τα βαζουν ειναι αχρηστα αφου ολοι εχουν ασυρματο ρουτερ και ασυρματο τηλεφωνο οποτε..

και εχουμε και ασυρματα με 2 βασεις και 3 πλεον

Δημοσ.

Ναι για τηλεφωνικό είναι το καλώδιο και όχι το σπίτι έχει και άλλα μπριζάκια αλλα όχι στα δωμάτια. Στο σαλόνι κτλ αλλα τι να τα κάνω εκεί? Τεσπα το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι δεν ξέρουν τι τους γίνεται και έτσι πρεπει εσύ να τα μάθεις και να ζητήσει 4-5 πραγματάκια και να τους πείς θέλω αυτό αυτό και αυτό εκεί και εκεί. Τέλος. Μόνο έτσι θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Δημοσ.

Ναι για τηλεφωνικό είναι το καλώδιο και όχι το σπίτι έχει και άλλα μπριζάκια αλλα όχι στα δωμάτια. Στο σαλόνι κτλ αλλα τι να τα κάνω εκεί? Τεσπα το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι δεν ξέρουν τι τους γίνεται και έτσι πρεπει εσύ να τα μάθεις και να ζητήσει 4-5 πραγματάκια και να τους πείς θέλω αυτό αυτό και αυτό εκεί και εκεί. Τέλος. Μόνο έτσι θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Ναι έτσι είναι δυστυχώς πρέπει να γνωρίζεις μερικά πράγματα εκ των προτέρων για να γίνει σωστή δουλειά & να μπορείς να τους βάζεις & χέρι smilie.png

Δημοσ.

τι εννοεις για τηλεφωνικο ειναι το καλωδιο??καλα ναι παλια εβαζαν οπου βολευε οπου ηταν πιο κοντα και οσο πιο φτηνα γινοταν.βεβαια τωρα βαζουν περισσοτερες αλλα παλι οσο γινεται πιο φτηνα:P.αυτο γινεται το να τα ζητησεις οταν φτιαχνεις εσυ .αν το παρεις ετοιμο τοτε οτι και να εχει κανει ο αλλος το λουζεσαι.εκτος αν εχεις ορεξη και κανα φιλο να σε βοηθησει να ανοιξεις τα κουτια να βγαλεις τα τηλεφωνικα πχ και να περασεις Utp και να δωσεις και δικτυο εστω και εκει που εχει βαλει αυτος πριζες.

Ναι έτσι είναι δυστυχώς πρέπει να γνωρίζεις μερικά πράγματα εκ των προτέρων για να γίνει σωστή δουλειά & να μπορείς να τους βάζεις & χέρι

οι περισσοτεροι δεν ξερουν η απλα παιρνουν το σπιτι ετοιμο.αν το φτιαχνεις εσυ οκ αν το παρεις ετοιμο αντε ννα τα αλλαξεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...