Arisyo13 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Λοιπόν διαθέτω το συγκεκριμένο ηχοσύστημα αλλά επειδή μου έχουν χαλάσει τα ηχεία του θέλω να αγοράσω άλλα αλλά τα ηχεία να πληρούν τις προδιαγραφές του συγκεκριμένου ηχοσυστήματος για να μην τα κάψει. Είμαι άσχετος όσον αφορά αυτά τα θέματα αλλά λατρεύω τον καθαρό ήχο και το μαλακό και βαθύ μπάσο. Να υπενθυμίσω ότι το subwoofer του δεν έχει χαλάσει και θα το κρατήσω. Ακούω προτάσεις ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Εχεις πολλες λυσεις. Ολα εξαρτωνται απο τα λεφτα που διαθετεις. Μιας και το μηχανημα σου δεν κοστιζει πολλα φανταζομαι δεν θες να ξεφυγεις πολυ. Επωνυμες λυσεις που εχουν το μεγεθος των sony ειναι οι παρακατω. (προτείνω με μοναδες 6.5'' για να εχει αρκετη μαζα και να μην καλύπτονται απο το sub). * Heco Victa 201 * Wharfedale Diamond 8.1 * Magnat Monitor Supreme 200 Μερικα απο αυτα ειναι 6 ωμ, οπου εαν θυμαμαι καπου εκει ειναι και η αντισταση των sony. Απο τιμες κινουνται απο 100 εως 120 το ζευγος. Εαν παλι εχεις χωρο μπορεις να πας σε πιο ανωνυμες εταιριες αλλα σε κολόνα. Πχ αξιοπρεπείς προτασεις για ενα συστημα οπως το sony ειναι και η koda. Πχ με 150 ευρω παιρνεις ενα ζευγος Κοda AV-3582F. Εχει ναι μεν 2 τεμαχια 5.25 μοναδες midwoofer σε di apollito αλλα εχει και ενα 8 ιντσο πλαινο. Θα εχεις μπασο και ενταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα