SOADNICK Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Γραμμα εχει το: Η Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Γραμμα εχει το: Η Ε με ένα quick format θα σου φαινόταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Για τα αρχεια δεν μου ειπατε, εκεινα ειναι οσα πρεπει να υπαρχουν στο usb? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Για τα αρχεια δεν μου ειπατε, εκεινα ειναι οσα πρεπει να υπαρχουν στο usb? Γιατί δεν δοκιμάζεις να μπουτάρεις;;Θα φανεί... (δεν έχω εμπειρία πολύ με linux οπότε δεν μπορώ να πω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Παλι no bootable partition in table Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Αυτό με το rebuild mbr το βρήκες/έκανες;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα