Jason 93 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Υπαρχουν πολλα benchmarks για την ταχυτητα των browsers στο android αλλα δεν εχω δει καμια συγκριση για την χρηση της μπαταριας. Μπορει να θελουμε ολοι εναν γρηγορο browser που να μην lagαρει αλλα αν ειναι να μας τρωει ολη τη μπαταρια σε μιση ωρα τι αν το κανουμε; Ποιοι πιστευετε οτι ειναι οι browsers σε android που κανουν την λιγοτερη καταναλωση μπαταριας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dewn735 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δεν είναι ο browser αυτός που σου καταπίνει τη μπαταρία, αλλά η αναμένη οθόνη. Οπότε, μην αγχώνεσαι και πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gr_Soul Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Όπως επίσης και τα δεδομένα που πάνε κι έρχονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jason 93 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Ναι οκ αλλα σιγουρα δεν ειναι ολοι οι browsers ιδιοι. Σιγουρα υπαρχουν διαφορες στη διαχειρηση του επεξεργαστη που κανει ο καθενας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orlox Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 οταν η οθονη σου τρωει 300 και τα data 180 ο ενας browser τρωει 1 ξαι ο αλλος 1.2... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimos47ki7 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 προσωπικα χρησιμοποιω opera mini οταν ειμαι εκτος σπιτιου για οικονομια στο πακετο δεδομενων μου (κανει κατι σαν συμπιεση στα δεδομενα που σου ερχονται) και opera mobile οταν ειμαι σε wifi. αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι οταν συνδεομαι μεσω δικτυου η μπαταρια τελειωνει για πλακα, ενω μεσω wifi ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα