Tobajara Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 51 λεπτά πριν, captain gold είπε γιατι δεν τερματιζετε?? τοσο μεγαλος εινε ο κοσμος του?? Έχεις καταλάβει τι παιχνίδι είναι?
Comic maniak Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, Tobajara είπε Έχεις καταλάβει τι παιχνίδι είναι? Να 'σαι καλα ρε φιλε με εκανες και γελασα😂😂😂😂.Ξαναθυμιζω,οποιος ψαχνει clan και ειναι καλος ας στειλει ενα μυνημα😁 Επεξ/σία 21 Μαΐου 2018 από Comic maniak
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 12 ώρες πριν, Tobajara είπε Έχεις καταλάβει τι παιχνίδι είναι? Όχι φυσικά και για αυτό ρωτάει εδώ βασικές πληροφορίες, άλλωστε δεν νομίζω ότι υπάρχει καλύτερος και πιο γρήγορος τρόπος να πληροφορηθείς από το insomnia.
saxos55 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Όχι φυσικά και για αυτό ρωτάει εδώ βασικές πληροφορίες, άλλωστε δεν νομίζω ότι υπάρχει καλύτερος και πιο γρήγορος τρόπος να πληροφορηθείς από το insomnia. Υπάρχουν και τα ταξί. Αλλά θα σου πει ο ταρίφας: «Ποιο Warframe ρε φίλε, θα σου πω εγώ τι να παίξεις» και θα αρχίσει τα δικά του 1
Moderators Praetorian Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Από το χθεσινό TennoLIVE στο TennoCon 2018, gameplay παρουσίαση από το επερχόμενο Fortuna expansion (λένε για φθινόπωρο 2018), που προσθέτει τη Venus ως νέο open world, και το in-development "Codename Railjack" update (TBA, ελπίζουν προς τέλος του χρόνου) που προσθέτει co-op ship battle, enemy boarding, EVA, ship invasion. 3
Virus200 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Σκέφτομαι να το ξεκινήσω αλλά φοβάμαι μην απελπιστω με τα τόσα πολλά πράγματα που έχει μιας κα8 δεν θα ξέρω τίποτα στην αρχή.
Comic maniak Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, Virus200 είπε Σκέφτομαι να το ξεκινήσω αλλά φοβάμαι μην απελπιστω με τα τόσα πολλά πράγματα που έχει μιας κα8 δεν θα ξέρω τίποτα στην αρχή. Ο σκοπος ειναι να τα μαθεις παιζοντας.Αλλα αμα φοβασαι τα περιπλοκα mechanics και τους απειρους τροπους παιχνιδιου (σε μια μαχη) δεν θα το προτεινα. Κανε μια προσπαθεια ομως😁
Virus200 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 10 ώρες πριν, Comic maniak είπε Ο σκοπος ειναι να τα μαθεις παιζοντας.Αλλα αμα φοβασαι τα περιπλοκα mechanics και τους απειρους τροπους παιχνιδιου (σε μια μαχη) δεν θα το προτεινα. Κανε μια προσπαθεια ομως😁 Ααα οχι δεν εχω καθολου θεμα με αυτα αντιθετως μου αρεσουν με την εννοια οτι το παιχνιδι μετα απο τοσα χρονια πρεπει να εχει τοσο πολυ content που φοβαμαι μην χαθω στο τι πρεπει να κυνηγησω τι πρεπει να ψαξω ποτε να το κανω πιο πολυ αυτο με νοιαζει γιατι λιγο που το επαιξα μου αρεεσει πολυ. επισης μιας και ειναι free ειναι καθολου pay to win το παιχνιδι η δεν επηρεάζεται απο αυτο?
Comic maniak Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 4 λεπτά πριν, Virus200 είπε Ααα οχι δεν εχω καθολου θεμα με αυτα αντιθετως μου αρεσουν με την εννοια οτι το παιχνιδι μετα απο τοσα χρονια πρεπει να εχει τοσο πολυ content που φοβαμαι μην χαθω στο τι πρεπει να κυνηγησω τι πρεπει να ψαξω ποτε να το κανω πιο πολυ αυτο με νοιαζει γιατι λιγο που το επαιξα μου αρεεσει πολυ. επισης μιας και ειναι free ειναι καθολου pay to win το παιχνιδι η δεν επηρεάζεται απο αυτο? Μην ανησυχεις,το content καλυπτεται με player guides αμα δυσκολευεσαι. Τωρα για την δευτερη ερώτησή σου,οχι, το WarFrame δεν ειναι καθολου pay to win. 1
najinblue3 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Virus200 είπε Σκέφτομαι να το ξεκινήσω αλλά φοβάμαι μην απελπιστω με τα τόσα πολλά πράγματα που έχει μιας κα8 δεν θα ξέρω τίποτα στην αρχή. εχει γινει πιο φιλικο σε νεους παιχτες, καμια σχεση με παλιοτερα που απλα χανοσουνα. Εχει πολυ πραμα αλλα απο τοτε που αλλαξε το starchart και τα missions, εχει γινει αστεια ευκολο να το συνηθισεις και να το μαθεις To μεγαλο + του παιχνιδιου ειναι το καταπληκτικο community, που λιγα παιχνιδια εχουν που αν εχουν. Οτιδηποτε χρειαστεις μπορεις να μπεις στο reddit που υπαρχουν απειροι οδηγοι. Pay 2 win δεν ειναι, γτ ειναι pve παιχνιδι, κατα 99% τουλαχιστον. Ειναι pay 2 advance faster Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2018 από najinblue3
Virus200 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 παντως πηρα το trinity prime μεσω του twitch prime που ειχε τωρα αν ειναι καλο θα σας γελασω απο οτι βλεπω μεχρι στιγμης μου αρεσει πολυ. δεν εχει καθολου pvp το παιχνιδι?
Comic maniak Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Εγω εχω σταθερο Volt Prime😎 Και βεβαια εχει PVP το παιχνιδι😁
Virus200 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Ειμαι σε διλλημα τωρα να συνεχισω με το excalibur που ξεκινησα η να παιζω για να ανεβασω το trinity prime. λογικα το trinity θα ειναι καλυτερο να φανταστω αφου ειναι prime
Alastor192 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Εχουμε κανα καλο και up to date begginer's guide? Λεω να το κατεβασω σημερα το βραδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα