Προς το περιεχόμενο

Warframe [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γενικα τι φαση με το παιχνιδι? Κατι διαβασα το φθινοπωρο οτι εγινε open world,ενω ηταν mission based? Η ειναι και τα 2 πλεον,πως λειτουργει η φασηγενικα τι φαση με το παιχνιδι? Κατι διαβασα το φθινοπωρο οτι εγινε open world,ενω ηταν mission based? Η ειναι και τα 2 πλεον,πως λειτουργει η φαση

• 2 μήνες μετά...
  • Απαντ. 244
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα φιλοι insomniacs.Φτιαχνω αυτο το thread για να μιλαμε για οτιδηποτε εχει σχεση με το WarFrame,ελπιζω να το εχετε εστω καποιοι😅.Στο WarFrame λεγομαι DarkQuantum_ και χρησιμοποιω ΜΟΝΟ Volt Prime😎.

Επισης,ψαχνω 9 ατομα με WarFrame rank 30 για Ghost Clan.Ακομη καλυτερα αν χρησιμοποιουν Prime WarFrame ( σε αυτη την περιπτωση ας ειναι και rank 10 το WarFrame τους)

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Comic maniak είπε

Καλησπερα φιλοι insomniacs.Φτιαχνω αυτο το thread για να μιλαμε για οτιδηποτε εχει σχεση με το WarFrame,ελπιζω να το εχετε εστω καποιοι😅.Στο WarFrame λεγομαι DarkQuantum_ και χρησιμοποιω ΜΟΝΟ Volt Prime😎.

Επισης,ψαχνω 9 ατομα με WarFrame rank 30 για Ghost Clan.Ακομη καλυτερα αν χρησιμοποιουν Prime WarFrame ( σε αυτη την περιπτωση ας ειναι και rank 10 το WarFrame τους)

Άρχισα και εγώ πριν κάτι μέρες το Warframe. Έχω ήδη Excalibur 30 (prime versions δεν ξέρω ακόμα πως craftαρόνται). Μιας και ενδιαφέρομαι για clan, θα σου στείλω ingame message.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Valtiel είπε

Άρχισα και εγώ πριν κάτι μέρες το Warframe. Έχω ήδη Excalibur 30 (prime versions δεν ξέρω ακόμα πως craftαρόνται). Μιας και ενδιαφέρομαι για clan, θα σου στείλω ingame message.

Οποτε θες. Αν δεν με βρεις in-game στειλε εδω.Επισης,ξερεις γιατι το insomnia μου διαγραφει τα WarFrame threads?

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Valtiel είπε

Έχω την εντύπωση πως επιτρέπεται μόνο ένα thread για κάθε παιχνίδι.

Ναι λογικα  😅

Δημοσ.
1 ώρα πριν, captain gold είπε

θελω να κανω μια ερωτηση το warframe εχει  γινει πια open word?

επειδη  εχω να το παιξω πανω απο 1χρονο

Δεν είναι open world, αν και υπάρχουν ορισμένα maps που επιτρέπουν free roaming (Τουλαχιστον απο όσο έχω δει μέχρι στιγμής).

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 20/5/2018 στις 5:55 ΜΜ, captain gold είπε

θελώ να ρωτησω κατι το Warframe ποσες ωρες χρειαζετε  καποιος  για να το  τερματισει?

δεν ειναι παιχνιδι που μπορεις να το τερματισεις, ειναι παιχνιδι που φαρμαρεις οπλα, companions, frames για να γινεις δυνατοτερος να φαρμαρεις δυκολοτερο content

• Like 2
Δημοσ.

Δεν τερματιζεται ακριβως.Καλη τυχη παντως.By the way,ψαχνω ατομα για την Clan μου.Οποιος θελει pm😄

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...