Alastor192 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 γενικα τι φαση με το παιχνιδι? Κατι διαβασα το φθινοπωρο οτι εγινε open world,ενω ηταν mission based? Η ειναι και τα 2 πλεον,πως λειτουργει η φασηγενικα τι φαση με το παιχνιδι? Κατι διαβασα το φθινοπωρο οτι εγινε open world,ενω ηταν mission based? Η ειναι και τα 2 πλεον,πως λειτουργει η φαση
Comic maniak Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Πολλα εχουν αλλαξει. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2018 από Comic maniak
Comic maniak Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Καλησπερα φιλοι insomniacs.Φτιαχνω αυτο το thread για να μιλαμε για οτιδηποτε εχει σχεση με το WarFrame,ελπιζω να το εχετε εστω καποιοι😅.Στο WarFrame λεγομαι DarkQuantum_ και χρησιμοποιω ΜΟΝΟ Volt Prime😎. Επισης,ψαχνω 9 ατομα με WarFrame rank 30 για Ghost Clan.Ακομη καλυτερα αν χρησιμοποιουν Prime WarFrame ( σε αυτη την περιπτωση ας ειναι και rank 10 το WarFrame τους)
Valtiel Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, Comic maniak είπε Καλησπερα φιλοι insomniacs.Φτιαχνω αυτο το thread για να μιλαμε για οτιδηποτε εχει σχεση με το WarFrame,ελπιζω να το εχετε εστω καποιοι😅.Στο WarFrame λεγομαι DarkQuantum_ και χρησιμοποιω ΜΟΝΟ Volt Prime😎. Επισης,ψαχνω 9 ατομα με WarFrame rank 30 για Ghost Clan.Ακομη καλυτερα αν χρησιμοποιουν Prime WarFrame ( σε αυτη την περιπτωση ας ειναι και rank 10 το WarFrame τους) Άρχισα και εγώ πριν κάτι μέρες το Warframe. Έχω ήδη Excalibur 30 (prime versions δεν ξέρω ακόμα πως craftαρόνται). Μιας και ενδιαφέρομαι για clan, θα σου στείλω ingame message.
Comic maniak Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, Valtiel είπε Άρχισα και εγώ πριν κάτι μέρες το Warframe. Έχω ήδη Excalibur 30 (prime versions δεν ξέρω ακόμα πως craftαρόνται). Μιας και ενδιαφέρομαι για clan, θα σου στείλω ingame message. Οποτε θες. Αν δεν με βρεις in-game στειλε εδω.Επισης,ξερεις γιατι το insomnia μου διαγραφει τα WarFrame threads?
Valtiel Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Έχω την εντύπωση πως επιτρέπεται μόνο ένα thread για κάθε παιχνίδι.
Comic maniak Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 21 λεπτά πριν, Valtiel είπε Έχω την εντύπωση πως επιτρέπεται μόνο ένα thread για κάθε παιχνίδι. Ναι λογικα 😅
captain gold Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 θελω να κανω μια ερωτηση το warframe εχει γινει πια open word? επειδη εχω να το παιξω πανω απο 1χρονο
Valtiel Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, captain gold είπε θελω να κανω μια ερωτηση το warframe εχει γινει πια open word? επειδη εχω να το παιξω πανω απο 1χρονο Δεν είναι open world, αν και υπάρχουν ορισμένα maps που επιτρέπουν free roaming (Τουλαχιστον απο όσο έχω δει μέχρι στιγμής).
captain gold Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 θελώ να ρωτησω κατι το Warframe ποσες ωρες χρειαζετε καποιος για να το τερματισει? 1
najinblue3 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Στις 20/5/2018 στις 5:55 ΜΜ, captain gold είπε θελώ να ρωτησω κατι το Warframe ποσες ωρες χρειαζετε καποιος για να το τερματισει? δεν ειναι παιχνιδι που μπορεις να το τερματισεις, ειναι παιχνιδι που φαρμαρεις οπλα, companions, frames για να γινεις δυνατοτερος να φαρμαρεις δυκολοτερο content 2
saxos55 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 O Chuck Norris το έχει τερματίσει δύο φορές πάντως.
Comic maniak Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δεν τερματιζεται ακριβως.Καλη τυχη παντως.By the way,ψαχνω ατομα για την Clan μου.Οποιος θελει pm😄
captain gold Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) γιατι δεν τερματιζετε?? τοσο μεγαλος εινε ο κοσμος του?? Επεξ/σία 20 Μαΐου 2018 από captain gold
Comic maniak Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Ειναι πολλα να λαβεις υποψην,οχι μονο οι πιστες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα