Προς το περιεχόμενο

Warframe [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 244
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ ενδιαφέρον κείμενο και παραλληλίζεται με το Path of Exile, που άθελά μου έχω παρατήσει. Άλλο ένα παιχνίδ όχι μόνο με συνεχείς αλλαγές και προσθήκες περιεχομένου, αλλά με διαρκώς εναλασσόμενο gameplay και που γίνεται διαρκώς καλύτερο ακόμα και με τρόπους που δεν το περίμενες. Μεγάλοι μάγκες και αν είχα μηχάνημα της προκοπής θα έπαιζα έστω και λίγο.

EDIT: Δεν καταλαβαίνω αυτή την αποστροφή στο sci-fi που αναφέρει το άρθρο. Τα Halo στην αντίστοιχη περίοδο κυριαρχούσαν στο XBOX. Πιο μετά τα Planetside 1+2 ήταν από τα καλύτερα FPS στην αγορά και μάλιστα free. Ακόμα και single player, sci-fi settings τύπου Dead Space ή πιο εναλλακτικά σαν τα Bioshock υπήρχαν. Η αγορά έδειχνε ενδιαφέρον.

Επεξ/σία από Tobajara
  • 1 μήνα μετά...
  • 10 μήνες μετά...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά ήθελα να ρωτήσω άμα υπάρχει κάνα ελληνικό clan να κάνω join τώρα που δοκιμάζω το game. Επίσης επειδή έχω καλή έκπτωση στα platinum υπάρχει κάτι που αξίζει να πάρεις στην άρχη? (Boost-companion;;) Από warframe έχω το Loki.

Δημοσ.

Παιδιά ήθελα να ρωτήσω άμα υπάρχει κάνα ελληνικό clan να κάνω join τώρα που δοκιμάζω το game. Επίσης επειδή έχω καλή έκπτωση στα platinum υπάρχει κάτι που αξίζει να πάρεις στην άρχη? (Boost-companion; ;) Από warframe έχω το Loki.

Ελληνικο κλαν δε ξερω αν υπαρχει, βρες ομως μια guild aρχικα για να κραφταρεις κατι ωραια weapons, To community ειναι τρομερο και δε θα εχεις θεμα να βρεις καλο κλαν. Για πλατ αρχικα θα σου προτεινα weapon + frame slots, αυτο ειναι το πιο σημαντικο, μετα πας σε customization, colors etc. Τα υπολοιπα δεν αξιζουν καθως μπορεις να τα φαρμαρεις. Αν η εκπτωση ειναι 50% + αξιζει φουλ αν σου αρεσει το παιχνιδι

Αν παρεις πλατ, μπορεις επισης να μπεις στο trade channel, και να τσιμπησεις φτηνα prime frames + weaps, τιμες δεν ξερω ατμ γτ εχω αρκετο καιρο να παιξω, αλλα απο τα καλυτερα ειναι mag prime, frost prime, vauban prime, weaps: soma prime, boltor prime αρχικα θα σε καλυψουν μεχρι end-game

Αρχικα, θα σου προτεινα να φαρμαρεις Rhino, ειναι στον 2ο πλανητη, πολυ καλο frame for starters

Δημοσ.

Ελληνικο κλαν δε ξερω αν υπαρχει, βρες ομως μια guild aρχικα για να κραφταρεις κατι ωραια weapons, To community ειναι τρομερο και δε θα εχεις θεμα να βρεις καλο κλαν. Για πλατ αρχικα θα σου προτεινα weapon + frame slots, αυτο ειναι το πιο σημαντικο, μετα πας σε customization, colors etc. Τα υπολοιπα δεν αξιζουν καθως μπορεις να τα φαρμαρεις. Αν η εκπτωση ειναι 50% + αξιζει φουλ αν σου αρεσει το παιχνιδι

Αν παρεις πλατ, μπορεις επισης να μπεις στο trade channel, και να τσιμπησεις φτηνα prime frames + weaps, τιμες δεν ξερω ατμ γτ εχω αρκετο καιρο να παιξω, αλλα απο τα καλυτερα ειναι mag prime, frost prime, vauban prime, weaps: soma prime, boltor prime αρχικα θα σε καλυψουν μεχρι end-game

Αρχικα, θα σου προτεινα να φαρμαρεις Rhino, ειναι στον 2ο πλανητη, πολυ καλο frame for starters

Thnx για την γρηγορη απάντηση σου αν και τα μισά που έγραψες δεν τα κατάλαβα καν αλλα δεν πειράζει θα τα καταλάβω στην πορεία. Η έκπτωση που έχω αυτή την στιγμή είναι 75% γι'αυτο είπα ότι αξίζει να πάρω κάτι. Όσα video και αν έχω δει όλοι το ίδιο με εσένα λένε (weapon και warframe slots)auto είχα στο μαυλό μου + κάνα boost i κάνα companio (για να lootarei, δεν έχω ιδέα αν υπάρχει κάτι τέτοιο).
Thnx και πάλι
  • Like 1
Δημοσ.

Thnx για την γρηγορη απάντηση σου αν και τα μισά που έγραψες δεν τα κατάλαβα καν αλλα δεν πειράζει θα τα καταλάβω στην πορεία. Η έκπτωση που έχω αυτή την στιγμή είναι 75% γι'αυτο είπα ότι αξίζει να πάρω κάτι. Όσα video και αν έχω δει όλοι το ίδιο με εσένα λένε (weapon και warframe slots)auto είχα στο μαυλό μου + κάνα boost i κάνα companio (για να lootarei, δεν έχω ιδέα αν υπάρχει κάτι τέτοιο).
Thnx και πάλι

θα τα μαθεις ολα σιγα σιγα, companion μην αγορασεις απο το store, μπεσ στο trade channel ρωτα για carrier prime και συγκρινε τιμες, για μενα το καλυτερο ειναι το carrier, καθως μαζευει τα παντα απο κατω και δε χρειαζεται να λουταρεις, λουταρει αυτο για σενα. 75% ειναι πολυ καλη εκπτωση, νομιζω ειναι μεγαλυτερη τωρα, οποτε αν σου αρεσει το παιχνιδι ορμα, δε πιστευω να το μετανιωσεις  ^_^

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια καλησπερα, επειδη δεν εχω το χρονο να διαβαζω και αν ψαχνω, ειδα αυτο το παιχνιδι δωρεαν στο steam και σκεφτομαι να το τσιμπησω, εχει αρκετο κοσμο online ή ειναι αδειοι οι servers? 

Μου κανει εντυπωση παντως που ειναι δωρεαν φαινετε να εχει αρκετα ομορφα γραφικα και ωραιο gameplay απο videos που ειδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...