Προς το περιεχόμενο

Warframe [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

To Warframe πρέπει να είναι το παιχνίδι που ξεκίνησε τόσο "χαμηλά" και έχει βάλει τόσα με τον καιρό που με κάνει να ζηλεύω το development team του.

• Like 1
Δημοσ.

Παιζει μετα το WoW να εχω το περισσοτερο χρονο στο warframe, εχουν βαλει τοσα πολλα να κανεις πραγματικα ειναι τρομερα το τι εκανε αυτη η εταιρεια μεχρι τωρα

Δημοσ.

τι αλλαγες εχουν γινει παιδες? εγω θυμαμαι οτι το ειχα βαρεθει με τις επαναλαμβανομενες αποστολες

Δημοσ.

τι αλλαγες εχουν γινει παιδες? εγω θυμαμαι οτι το ειχα βαρεθει με τις επαναλαμβανομενες αποστολες

Αναλογα ποτε σταματησες, με το καινουργιο update, μπηκαν γατες για companions, new skins, new weaps, no more void ( για prime parts ) επισης χθες ανακοινωσανε Νεκρος prime, ενα καινουργιο τυπο παιχνιδιου ( σαν handball ) που υπαρχει εδω και 10 μερες και αλλα πολλα  :-D

Δημοσ.

To grind ειναι ακομα εκει, αλλα ποτε δεν με πειραξε. Σε 3 μερες παντως μπορεις να εχεις 3 4 πολυ καλα frames για endgame ( οχι οτι υπαρχει edgame αλλα μιλαω για raids + enemy level 100+)

Εχουν βαλει τοσα πολλα πραματα να κανεις, που απλα δε θα το καταλαβεις (εκτος αν ντε και καλα θες γρηγορα ενα Prime frame), που στο φιναλε μπορεις να το πληρωσεις). 

Link.png Site:

πολυ καλη σουμα 5 μηνων πριν, αλλα τα λεει σωστα  :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...