Προς το περιεχόμενο

Warframe [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το register που έκανα με έβαλε απλώς στην close beta :S και δεν μου έδωσε λινκ να κατεβάσω το παιχνίδι..

Δεν πειράζει..

Αν κάνεις login Link.png Site: https://warframe.com/ ">εδώ σου κάνει refresh την σελίδα και έχει στα δεξία το banneraki "Play Now" download beta now.

Κατεβάζεις και παίζεις. Ωραίο πάντος, αρκεί να έχει κόσμο μέσα, solo οι αποστολές ζορίζουν, και 4 revives daily νομίζω, οπότε δεν λέει να τα χαλάς σόλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επίσης, έχω ενα beta invite για να φεύγει, όποιος θέλει.

edit: Εφυγε!

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

απο matchmaking και disconnects μέχρι πόρτες που δεν ανοίγουν κτλ. Αλλα αυτά με λίγο σιδέρωμα μαζεύονται. Το θέμα είναι να μπουν καινούριοι χάρτες και content γιατι προς το παρών όλοι οι χάρτες είναι randomized tiles με ίδιο motivo και θα κουράσει στο μέλλον.

Απ'ότι λένε οι devs, τώρα δουλεύουν σε additional περιεχόμενο. 

Εμένα, μου αρέσει :Ρ

Δημοσ.

Το παιχνίδι είναι φανταστικό. Σίγουρα το βλέπω να κουράζει με την επανάληψη των χαρτών αλλά άμα το δουλέψουν καθώς και τα dc το παιχνίδι είναι ένα διαμάντι.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

το παιχνιδι ειναι πολυ ωραιο το παιζω με μερικα ατομα απο την clan και γενικα περνας ωραια οταν το παιζεις με παρεα γενικα η επικοινωνια ειναι το κλειδι σε αυτο το παιχνιδι

• Like 1
  • 6 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδια να ρωτησω κατι;Ειδα το παιχνιδι στο youtube και θα θελα να το δοκιμασω.Μονο που δε ξερω απο που να το κατεβασω.Και κατι ακομα.Ειναι μονο διαδικτυακο παιχνιδι;Εχει singleplayer;

Ευχαριστω!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φιλε Ζapee ευχαριστω πολύ για την απαντηση αλλα επειδή δε τα παω πολύ καλα σ αυτά τα πραγματα μηπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε λιγο παραπανω;Κατ αρχην βλεπω στη σελιδα πολλες ενοτητες όπως darvos deal ,warframe specials και αλλα.Επισης ξαναρωταω το απιχνιδι είναι μονο on Line;Πως ακριβως ξεκιναω ;;Ευχαριστω!

• Moderators
Δημοσ.

Online είναι μόνο.

Μπορείς να παίξεις Solo (πάλι θα είσαι συνδεδεμένος), αλλά είναι κουραστικό και στην αρχή δύσκολο.

Σου έχει ένα tutorial στην αρχή και μετά πας πλανήτη-πλανήτη και σου βάζει αντίστοιχη αποστολή που σου λέει.

Μπορείς να ξαναπαίξεις αυτούς που έχεις περάσει, κάνει ένα κάπως random map κάθε φορά.

Δεν είναι κακό, αλλά έχει άπειρο grinding.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά το παιχνίδι αξίζει. Είναι fast μπαίνεις σε game εύκολα, τα dc του έχουν μειωθεί, αλλά ακόμα υστερεί στους χάρτες.

Είναι από τα free που αξίζει να μπεις.

Δοκιμάστε το!!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

εγώ σήμερα το είδα στο Steam και το κατεβασα

είναι f2p και είναι coop game

δηλ 4 άτομα Vs AI

έπαιξα 4 ώρες με την μια

• 5 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...