Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 το register που έκανα με έβαλε απλώς στην close beta :S και δεν μου έδωσε λινκ να κατεβάσω το παιχνίδι.. Δεν πειράζει.. Αν κάνεις login Site: https://warframe.com/ ">εδώ σου κάνει refresh την σελίδα και έχει στα δεξία το banneraki "Play Now" download beta now. Κατεβάζεις και παίζεις. Ωραίο πάντος, αρκεί να έχει κόσμο μέσα, solo οι αποστολές ζορίζουν, και 4 revives daily νομίζω, οπότε δεν λέει να τα χαλάς σόλο.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Επίσης, έχω ενα beta invite για να φεύγει, όποιος θέλει. edit: Εφυγε! Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2013 από Επισκέπτης
shooterg Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 ειμαι στην beta καλουτσικο αλλα εχει πολλα bugs
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 απο matchmaking και disconnects μέχρι πόρτες που δεν ανοίγουν κτλ. Αλλα αυτά με λίγο σιδέρωμα μαζεύονται. Το θέμα είναι να μπουν καινούριοι χάρτες και content γιατι προς το παρών όλοι οι χάρτες είναι randomized tiles με ίδιο motivo και θα κουράσει στο μέλλον. Απ'ότι λένε οι devs, τώρα δουλεύουν σε additional περιεχόμενο. Εμένα, μου αρέσει :Ρ
LuxJaja Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Το παιχνίδι είναι φανταστικό. Σίγουρα το βλέπω να κουράζει με την επανάληψη των χαρτών αλλά άμα το δουλέψουν καθώς και τα dc το παιχνίδι είναι ένα διαμάντι.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Έχω να παίξω λίγο καιρό, χρειάζεται παρέα, αλλά γενικά είναι για μικρές δόσεις.
nikolaos91 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 το παιχνιδι ειναι πολυ ωραιο το παιζω με μερικα ατομα απο την clan και γενικα περνας ωραια οταν το παιζεις με παρεα γενικα η επικοινωνια ειναι το κλειδι σε αυτο το παιχνιδι 1
nikolaos91 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 αμα καποιος παιζει το παιχνιδι και θελει να μπει σε CLAN PM ME
vagelis81 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Παιδια να ρωτησω κατι;Ειδα το παιχνιδι στο youtube και θα θελα να το δοκιμασω.Μονο που δε ξερω απο που να το κατεβασω.Και κατι ακομα.Ειναι μονο διαδικτυακο παιχνιδι;Εχει singleplayer; Ευχαριστω!
vagelis81 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Φιλε Ζapee ευχαριστω πολύ για την απαντηση αλλα επειδή δε τα παω πολύ καλα σ αυτά τα πραγματα μηπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε λιγο παραπανω;Κατ αρχην βλεπω στη σελιδα πολλες ενοτητες όπως darvos deal ,warframe specials και αλλα.Επισης ξαναρωταω το απιχνιδι είναι μονο on Line;Πως ακριβως ξεκιναω ;;Ευχαριστω!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Online είναι μόνο. Μπορείς να παίξεις Solo (πάλι θα είσαι συνδεδεμένος), αλλά είναι κουραστικό και στην αρχή δύσκολο. Σου έχει ένα tutorial στην αρχή και μετά πας πλανήτη-πλανήτη και σου βάζει αντίστοιχη αποστολή που σου λέει. Μπορείς να ξαναπαίξεις αυτούς που έχεις περάσει, κάνει ένα κάπως random map κάθε φορά. Δεν είναι κακό, αλλά έχει άπειρο grinding.
d3monhunter Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά το παιχνίδι αξίζει. Είναι fast μπαίνεις σε game εύκολα, τα dc του έχουν μειωθεί, αλλά ακόμα υστερεί στους χάρτες. Είναι από τα free που αξίζει να μπεις. Δοκιμάστε το!!
aliakas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 εγώ σήμερα το είδα στο Steam και το κατεβασα είναι f2p και είναι coop game δηλ 4 άτομα Vs AI έπαιξα 4 ώρες με την μια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα