Προς το περιεχόμενο

Warframe [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τελικα σε αυτο το παιχνιδι μπαινω μονο για να παιρνω τα δωρα. δεν καταλαβαινω που να παω τι να κανω, που ειναι τα μοντς,  τα builds , αποστολες τι ποιος που..και γενικα αποτι καταλαβα το παιχνιδι ειναι ενα ατελειωτο grinding ? μπηκα να διαβασω στο λινκ της προηγουμενης σελιδας που μου εδωσε ενας παιδι αλλα οκ να παιξω ηθελα οχι να διαβασω 100 σελιδες :P

• Απαντ. 244
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Δυστυχώς αν μπαίνεις τώρα στο game, έχει τόσα πράγματα να κάνεις που...θα πρέπει να διαβάσεις. :P Αλλά δεν σε κυνηγάει κανείς, κάνει με το πάσο σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε

Δυστυχώς αν μπαίνεις τώρα στο game, έχει τόσα πράγματα να κάνεις που...θα πρέπει να διαβάσεις. :P Αλλά δεν σε κυνηγάει κανείς, κάνει με το πάσο σου.

αυτο ακριβως

ειχα κανει λογαριασμο το 2020 αλλα τωρα το επιαΣα να το δω λιγο ( λογω του δωρεαν 50th warframe )

απλα χαθηκα , δε με κυνηγαει κανεις αλλα δεν εχω υπομονη να διαβασω τοσο πολυ για να παιξω λιγο , ειναι TOO MUCH , ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑ NEW PLAYER FRIENDLY

Επεξ/σία από MariaLog
Δημοσ.
On 12/09/2022 at 11:26, MariaLog said:

τελικα σε αυτο το παιχνιδι μπαινω μονο για να παιρνω τα δωρα. δεν καταλαβαινω που να παω τι να κανω, που ειναι τα μοντς,  τα builds , αποστολες τι ποιος που..και γενικα αποτι καταλαβα το παιχνιδι ειναι ενα ατελειωτο grinding ? μπηκα να διαβασω στο λινκ της προηγουμενης σελιδας που μου εδωσε ενας παιδι αλλα οκ να παιξω ηθελα οχι να διαβασω 100 σελιδες :P

Το παιχνίδι είναι ο ορισμός του "grind". 

Για να κραφταρεις μια πανοπλία θα χρειαστεί να φτύσεις ωκεανούς αίματος. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε

Τι εννοείς craft πανοπλία; :P

θα εννοει το grind που χρειαζεται για να μαζεψεις να παρεις το warframe ..

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
Μόλις τώρα, MariaLog είπε

θα εννοει το grind που χρειαζεται για να μαζεψεις να παρεις το warframe ..

Εξαρτάται το Warframe. Κάποια βγαίνουν γρήγορα. Κάποια άλλα (π.χ. Khora), όχι.
Και για τα Primes έχει άλλο grind.

Πάντως μην περιμένετε να αλλάξει το grind του και δεν το λέω με κακία ή κοροϊδευτικά, αλλά αν δεν σας κάνει κέφι, τότε μπορείτε να το αφήσετε.

Για μένα τουλάχιστον, σε θέματα entertainment (video games, ταινίες, κλπ), αν κάτι το κάνεις με το ζόρι, τότε δεν αξίζει.

Εγώ τελευταία έχω κάνει πάλι μεγάλο break και μπαίνω κάθε τόσο να τσεκάρω κάποια πράγματα/updates, αλλά το "κυνήγι" το έχω αφήσει για τώρα.

• 2 μήνες μετά...
  • 3 μήνες μετά...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Βγήκε και το νέο μεγάλο update του παιχνιδιού, το Duviri Paradox.

Όπου κυρίως έχουμε νέα περιοχή (Plains of Duviri), "άλογο" για τα Plains (δεν έχω τσεκάρει αν μπορούμε να έχουμε και σε άλλες open περιοχές), νέο ξεκίνημα του παιχνιδιού με τον/την Drifter και γενικά διάφορα περίεργα πραγματάκια. :P

(PC) Update 33: The Duviri Paradox για τα patch notes.

• Like 1
  • 5 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...