MariaLog Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 τελικα σε αυτο το παιχνιδι μπαινω μονο για να παιρνω τα δωρα. δεν καταλαβαινω που να παω τι να κανω, που ειναι τα μοντς, τα builds , αποστολες τι ποιος που..και γενικα αποτι καταλαβα το παιχνιδι ειναι ενα ατελειωτο grinding ? μπηκα να διαβασω στο λινκ της προηγουμενης σελιδας που μου εδωσε ενας παιδι αλλα οκ να παιξω ηθελα οχι να διαβασω 100 σελιδες
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Δυστυχώς αν μπαίνεις τώρα στο game, έχει τόσα πράγματα να κάνεις που...θα πρέπει να διαβάσεις. Αλλά δεν σε κυνηγάει κανείς, κάνει με το πάσο σου.
MariaLog Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Δυστυχώς αν μπαίνεις τώρα στο game, έχει τόσα πράγματα να κάνεις που...θα πρέπει να διαβάσεις. Αλλά δεν σε κυνηγάει κανείς, κάνει με το πάσο σου. αυτο ακριβως ειχα κανει λογαριασμο το 2020 αλλα τωρα το επιαΣα να το δω λιγο ( λογω του δωρεαν 50th warframe ) απλα χαθηκα , δε με κυνηγαει κανεις αλλα δεν εχω υπομονη να διαβασω τοσο πολυ για να παιξω λιγο , ειναι TOO MUCH , ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑ NEW PLAYER FRIENDLY Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2022 από MariaLog
seithan Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 On 12/09/2022 at 11:26, MariaLog said: τελικα σε αυτο το παιχνιδι μπαινω μονο για να παιρνω τα δωρα. δεν καταλαβαινω που να παω τι να κανω, που ειναι τα μοντς, τα builds , αποστολες τι ποιος που..και γενικα αποτι καταλαβα το παιχνιδι ειναι ενα ατελειωτο grinding ? μπηκα να διαβασω στο λινκ της προηγουμενης σελιδας που μου εδωσε ενας παιδι αλλα οκ να παιξω ηθελα οχι να διαβασω 100 σελιδες Το παιχνίδι είναι ο ορισμός του "grind". Για να κραφταρεις μια πανοπλία θα χρειαστεί να φτύσεις ωκεανούς αίματος.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, seithan είπε Για να κραφταρεις μια πανοπλία θα χρειαστεί να φτύσεις ωκεανούς αίματος. Τι εννοείς craft πανοπλία;
MariaLog Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Τι εννοείς craft πανοπλία; θα εννοει το grind που χρειαζεται για να μαζεψεις να παρεις το warframe .. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, MariaLog είπε θα εννοει το grind που χρειαζεται για να μαζεψεις να παρεις το warframe .. Εξαρτάται το Warframe. Κάποια βγαίνουν γρήγορα. Κάποια άλλα (π.χ. Khora), όχι. Και για τα Primes έχει άλλο grind. Πάντως μην περιμένετε να αλλάξει το grind του και δεν το λέω με κακία ή κοροϊδευτικά, αλλά αν δεν σας κάνει κέφι, τότε μπορείτε να το αφήσετε. Για μένα τουλάχιστον, σε θέματα entertainment (video games, ταινίες, κλπ), αν κάτι το κάνεις με το ζόρι, τότε δεν αξίζει. Εγώ τελευταία έχω κάνει πάλι μεγάλο break και μπαίνω κάθε τόσο να τσεκάρω κάποια πράγματα/updates, αλλά το "κυνήγι" το έχω αφήσει για τώρα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Βγήκε το νέο update: Lua's Prey. Και το νέο Warframe, η Voruna (που όπως βλέπετε στην εικόνα, είναι the edgiest Wolf-girl ) .
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Α, μπήκε κι αυτό επιτέλους.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Φτάσαμε τα 10 χρόνια Warframe. Timeline των 10 χρόνων.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Βγήκε και το νέο μεγάλο update του παιχνιδιού, το Duviri Paradox. Όπου κυρίως έχουμε νέα περιοχή (Plains of Duviri), "άλογο" για τα Plains (δεν έχω τσεκάρει αν μπορούμε να έχουμε και σε άλλες open περιοχές), νέο ξεκίνημα του παιχνιδιού με τον/την Drifter και γενικά διάφορα περίεργα πραγματάκια. (PC) Update 33: The Duviri Paradox για τα patch notes. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Αραιά και πού, παίζω ακόμα, αλλά όχι κάτι πολύ. 1
Panoslam Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Υπάρχει τρόπος να μεγαλώσεις το inventory χωρίς να πληρώσεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα