Προς το περιεχόμενο

Warframe [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
11 ώρες πριν, spiritclay είπε

είναι τόσο δύσκολο ρε μάγκες?

Λίγο που έχω ασχοληθεί, δύσκολο δεν είναι. Προφανώς, για να ξεχωρίσεις θέλει να μάθεις builds, τακτικές, synergies κτλ. Φίλος που ασχολείται πολύ ξέρει να σου πει dps, ανάλυση όπλων/συνδυασμών όπλων κτλ. Για να ξεκινήσεις σίγουρα δεν τα χρειάζεσαι αυτά.

Αλλά -και εκεί το παράτησα- μου φάνηκε πως έχει πάρα πολύ grind για τα upgrades ώστε να φτιάξεις όπλα, πανοπλίες κτλ. Πάντως, βρίσκεις κόσμο να φτιάξεις ομάδες για τις πιο απαιτητικές αποστολές, υπάρχει πολύς κόσμος που ασχολείται.

Συν του ό,τι, από όσο έχω δει, δεν είναι απαραίτητο να πληρώσεις για να αποκτήσεις ακόμη και πολύ καλά αντικείμενα. Προφανώς, αν πληρώσεις, ο χρόνος μειώνεται.

• Like 3
  • Απαντ. 244
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ισχύει ότι έχει πολύ grind και ειδικά νέος παίχτης, αν πάει να τα κάνει όλα ταυτόχρονα, θα χαθεί.

Είναι (ξεχνάω αν το έχω ξαναγράψει εδώ) "ιστός" το grind του, συνδέονται αρκετά πράγματα μεταξύ τους. 

Στην αρχή γενικά, είναι καλό να πάει κάποιος για μερικά βασικά όπλα (π.χ. Hek) και warframes (π.χ. Rhino) και βασικά mods για αυτά και μετά συνεχίζει.

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
  • Like 3
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
On 16/12/2018 at 15:24, GhostRiderLSOV said:

Μου φέρνει σε εποχές Star Wars Galaxies. :P

Μου φέρνει εποχές Anarchy Online και party στην Borealis (υπολείπεται 100+ παίχτες και λιγότερες discoμπαλες). Δεν μου Φαίδων όμως καθόλου SWG 😜

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eμένα μου το θυμίζει γιατί στο SWG όταν έτρωγες mind damage έπρεπε να πας στην cantina να "relax" και είχε μέσα τόσους entertainers που έπαιζαν τραγούδια. Με macros που κάθε τόσο έλεγαν να τους δώσεις και tip. Τι να κάνουν κι αυτοί. :P

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

OPERATION: BURIED DEBTS

Νέο event, νέο Warframe (η Hildryn από πάνω), το πρώτο κομμάτι του melee rework και διάφορα άλλα.

(και αυτή τη στιγμή περιμένω να δω τι ώρα θα μπει, δεν έχει έρθει ακόμα.)

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εξαιρετικό παίχνίδι, με συνεχή updates, φοβερο gameplay, γρηγορες πιστες που ακομη και καποιος που δεν διαθέτει πολυ χρόνο μπορει ανετα να διασκεδασει παιζοντας 1 ωριτσα. Σιγουρα αν επενδυσει καποιος σε χρημα του κανει τη ζωη πιο ευκολη ομως και free να το παιζεις δεν σε δεσμευει πουθενα μπορεις να παρεις οτι θα παρει ακομη και αν καποιος ακουμπησει μια περιουσια. Επισης εχει φοβερο community πραγματικα παιζω πολλα χρονια mmo, κατεμε εχει το καλυτερο community που τουλαχιστον εχω δει. Το τελευταιο Update μαζι με τις 2 open world περιοχες το πάει σε αλλο επιπεδο το παιχνιδι με πραγματικα να μπορεις να ασχοληθεις με παρα πολλα χωρις να βαριεσαι. Ανυπομωνω για το νεο update. Και τέλος να αναφερω πως το ελληνικο clan δεν θα πω πιο για λογους διαφημισης εχει πολυ καλο community με παρα πολυ εμπειρους παιχτες, και το βασικοτερο με ορεξη να βοηθουν. Οποιος δεν το εχει δει ας του δωσει μια ευκαιρια πραγματικα αξιζει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...