Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δώστε κανένα clan ρε παιδιά, με πέταξαν απο το παλιο για inactivity
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 (but you already know about it ) 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Edit: Και το Hype webpage. https://www.warframe.com/fortuna/info Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2018 από GhostRiderLSOV 3
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Μόλις βγήκε, ώρα για κατέβασμα και τρέξιμο στο χιόνι (και στα bugs :P)! 1
anthony_88 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Καλά μόνο ο ghost rider παίζει αυτή την F2P παιχνιδάρα? Aπό τότε που το ξεκίνησα πριν λίγες μέρες, πάει και το rocket league, πάει και το RDR2, πάνε όλα...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Ε και άλλοι παίζουν, πετυχαίνω αρκετούς Έλληνες, άλλωστε εγώ τελευταία το έπιασα ζεστά από το καλοκαίρι αφού επιτέλους κατάφερα να βάλω σε μια σειρά τα unlocks και πώς να "βιώνω" το grind. 1
saxos55 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Ξεκίνησα κι εγώ πριν μια βδομάδα. Αλλά δε μιλάω. Τώρα κάνω το διδακτορικό μου στο παιχνίδι. Σε κάνα δυο χρόνια που θα έχω καταλάβει τα mods, weapon ranks, ranks, currency (credits), ore (ferrite,rubedo), crafting, melee skills, ranged skills, frames, blueprints, polarities κτλ, θα κάνω το πρώτο μου post.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δύσκολο δεν είναι (μέχρι να πας σε συγκεκριμένα modes / κυνήγια), αλλά είναι πολύπλοκο στην αρχή. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2018 από GhostRiderLSOV 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα