Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά έχω ένα μικρό πρόβλημα με το word δεν μπορώ να κάνω αντιγραφή - επικόληση πατώντας τα κουμπιά ctrl+V. Στο Σημειωματάριο λειτουργεί κανονικά όπως και για το openoffice που έκανα εγκατάσταση. Επίσης δεν μπρορώ να κάνω ούτε Ctrl+Z και Ctrl+Y. Στην αναζήτηση δεν υπάρχει πρόβλημα στο να κάνω επικόληση άρα το πρόβλημα είναι μόνο στην βασική σελίδα. Έκανα 3 φορές repair και εγκατάσταση - απεγκατάσταση και το πρόβλημα παραμένει ίδιο. Στην ιστοσελίδα της Microsoft λέει ό,τι είναι πρόβλημα της registry και πως πρέπει να ακολουθήσω κάποια συγκεκριμένα βήματα όμως τζίφος τίποτα 2 - 3 φορές καθάρησα τα αρχεία της registry και τίποτα. To word έχει ένα κέντρο βοήθειας το trust center αλλά για να σου στείλει ένα αρχείο επιδιόρθωσης θα πάρει μια βδομάδα και λέω αν είναι δυνατό αν κάποιος καίγεται να περιμένει μια βδομάδα. Τελικά δεν κατέληξα πουθενά ακόμη και ένα plug-in του skype που λέγανε ότι είναι το πρόβλημα και εκεί τζίφος. Έλεος δηλ τόσες φορές προσπάθησα και τίποτα....

Δημοσ.

Το πρώτο αποτέλεσμα που έδωσε ο γούγλης στην αναζήτηση που έκανα ήταν αυτό.

Καμία σχέση!! Το πρόβλημα αυτό είναι καθαρά driver ενώ το δικό μου είναι μόνο στο word απλώς στην συντόμευση κουμπιών πχ για το paste έχει συντόμευση Shift + Insert για το redo F4 δηλαδή οι συντομεύσεις των κουμπιών γίνανε μαλλιά κουβάρια ό,τι να 'ναι. Μετά τις απεγκαταστάσεις οι ρυθμίσεις δεν άλλαξαν και παρέμειναν ίδιες οπότε ότι και να κάνω δεν γίνεται τίποτα εκτός και αν πάω εγώ ο ίδιος να ρυθμίσω αυτές τις συντομεύσεις με το χεράκι....βαριέμαι την διαδικασία (Options > Customize Ribbon > Keyboard Shortcuts Customize) Το θέμα είναι να κάνω απεγκατάσταση αλλά να μην κρατήση τις παλαιότερες ρυθμίσεις και φυσικά για να μην κάνω και κανά λάθος στην δια χειρός ρύθμιση!

Δημοσ.

Καμία σχέση!! Το πρόβλημα αυτό είναι καθαρά driver ενώ το δικό μου είναι μόνο στο word απλώς στην συντόμευση κουμπιών πχ για το paste έχει συντόμευση Shift + Insert για το redo F4 δηλαδή οι συντομεύσεις των κουμπιών γίνανε μαλλιά κουβάρια ό,τι να 'ναι. Μετά τις απεγκαταστάσεις οι ρυθμίσεις δεν άλλαξαν και παρέμειναν ίδιες οπότε ότι και να κάνω δεν γίνεται τίποτα εκτός και αν πάω εγώ ο ίδιος να ρυθμίσω αυτές τις συντομεύσεις με το χεράκι....βαριέμαι την διαδικασία (Options > Customize Ribbon > Keyboard Shortcuts Customize) Το θέμα είναι να κάνω απεγκατάσταση αλλά να μην κρατήση τις παλαιότερες ρυθμίσεις και φυσικά για να μην κάνω και κανά λάθος στην δια χειρός ρύθμιση!

Θυμάμαι από παλιά, όταν το word τρελαινόταν, σβήναμε το αρχείο normal.dot. Για κάνε και τώρα το ίδιο - ίσως το αρχείο να λέγεται normal.dotm

Δημοσ.

Θυμάμαι από παλιά, όταν το word τρελαινόταν, σβήναμε το αρχείο normal.dot. Για κάνε και τώρα το ίδιο - ίσως το αρχείο να λέγεται normal.dotm

Το έκανα ήδη 5 φορές αν και το αρχείο δεν περιέχει τίποτα τουλάχιστον το άνοιξα με το Word ίσως χρειάζεται να το ανοίξω με άλλο πρόγραμμα και επίσης δεν υπάρχει στα office 2010 το normal.dot αλλά μόνο normal.dotm και normalOld.dotm. Το πρόβλημα είναι βαθύτερο απ' ότι περίμενα. Οι Μακροεντολές του Word Command > ListCommands στο τρέξιμό τους είναι άλλα ντ' άλλων το θέμα είναι πως βρίσκουμε το αρχείο των ListCommands να το αντικαταστήσω με το κανονικό. Τα κουμπιά τα διόρθωσα βέβαια αλλά χειροκίνητα και μόνο τα πιο σημαντικά. Παρεμπιπτόντως διέγραψα το normal.dotm για να δω αν θα επηρεάσει τις εντολές και τελικά το word το επανέκτησε απο μόνο του και συνέχιζε να βγάζει άλλα ντ' αλλων τις συντομεύσεις των κουμπιών.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...