Tasos_93 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Γειά σας και πάλι. Έχω ένα παλιό σχετικά pc το οποίο είχε πρόβλημα θερμοκρασιών και εν τέλη χάλασαν 2 ram(Corsair xms2 800mhz 2gb x2) η Mobo είναι η ASUS M2N4-SLI. Η μία δεν δουλεύει καθόλου (δεν ανοίγει το pc καν) και η δεύτερη βγάζει προβλήματα στο memtest86 και κρασάρει συνέχεια (γνωστή σε όλους BSOD)(Τις δοκίμασα ξεχωριστά). Θα ήθελα να ακούσω καμιά πρόταση για το πώς μπορώ να το επισκευάσω με το μικρότερο δυνατό κόστος ή να πάω σε κάποια άλλη εταιρία για ram γιατί και οι παλιές που είχα (αντοίστιχα μοντέλα των 1+1gb δεν άντεξαν πολύ). Γενικά για όποια κίνηση θα ήθελα το κόστος να είναι κάτω απο 100 ευρώ. χρήση υπολογιστή: casual ώς μόνο word και λίγο σερφάρισμα ,για εργασία γενικότερα. ειδικά προγράμματα: μόνο ms word. Περιφερειακα: έχω οθόνη ποντικι πληκτρολόγιο κτλπ. κατάστημα: Οποιοδήποτε ωστε να περιοριστεί το ποσό. τόπος διαμονής: Αθήνα τα specs του Pc ειναι: -κάρτα γραφικών: NVIDIA GeForce 7600 GS -Επεξεργαστής : AMD Athlon 64 x2 dual core processor 3800+ -μνημες: αυτες που ανέφερα Ελπίζω να ανέφερα όλα τα απαραίτητα στοιχεία.Το πρόβλημα θερμοκρασιών λύθηκε με αλλαγή θερμικής πάστας (είχε γινει...) και καθάρισμα ,επισης και αναβάθμηση bios. Άν πάω τις ράμ για αλλαγή θα μου πάρουν πολλα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα