Meraklis56 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Για να δούμε στο S3 πότε θα είναι διαθέσιμο.... τι να το κάνουμε?Πόσο πιο smooth?Ακόμα και σε power save mode. Εμένα μου άρεσαν τα Expandable notifications Higher-resolution contact photos Control vibrator on input devices Vsync for apps Smart App Updates Δεν το είδα κάπου να αναφέρεται,ανακοινώθηκαν οτι υπάρχουν 400εκ συσκευές android! link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 πάντως το ακόλουθο βιντεο δείχνει την διαφορά που κάνει το project butter. εχεις μπερδεψει τα frames με την κινηση των δαχτυλων. ειναι σαν να βλεπεις ενα demo ενος game να τρεχει βουτηρο σε demo benchmark και σε real time να κανει lags. εμεις μιλαμε για lag input οχι για το ποσο ομαλο ειναι το animation λιγο περιεγα μας τα λεει Google is focusing on user interactivity by reducing the lag time between screen touch and UI response, claiming that Jelly Bean will actually anticipate where a finger will be at the moment of the next screen refresh. While the statement may include a dash of hyperbole, it is possible for an OS to "guess" what graphical asset a user will likely touch next in certain instances like radio buttons or "yes/no" pop up overlays. It is unclear how the OS calculates this input data, but apparently the feature "results in a more reactive and uniform touch response." Finally, after long periods of inactivity, the newest Android build will apply a CPU boost to the next touch event to further reduce perceived lag. http://www.appleinsider.com/articles/12/06/27/project_butter_to_improve_responsiveness_in_android_41_jelly_bean.html δε βλεπω την μπαταρια να κραταει πολυ με ολα αυτα τα συνεχομενα cpu boosts ειδικα οταν παιζεις παιχνιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nero55 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Παιδιά θα υπάρξει ποτέ το Jelly Bean για το SE Neo V? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Meraklis56 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Παιδιά θα υπάρξει ποτέ το Jelly Bean για το SE Neo V? δεν γνωρίζουμε κάτι σίγουρα.Είναι πολύ νωρίς να υπάρξει ανεπίσημη ανακοίνωση,όταν δεν υπάρχει επίσημη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krypton Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 μακάρι να βγει σε nexus s και σύντομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damastes Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 μακάρι να βγει σε nexus s και σύντομα θα βγεί για nexus s, το ανακοίνωσαν, μέσα ιουλίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=FE1WxgYtqqA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Meraklis56 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1738197 Ήδη βγήκαν οι πρώτες jb roms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qweRRr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Για Neo V ελπίζω να βγει γιατί τα κολλήματα δεν σταματάνε ποτέ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Myro Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Ωραία ακούγονται όλα αυτά. Μακάρι να καταφέρουν να εξαλείψουν το lag (αν και δεν είναι μόνο θέμα του λειτουργικού). Επίσης πολύ καλό το οτι κατάλαβαν πως η αναγνώριση φωνής πρέπει επιτέλους να λειτουργεί και offline. Αν δεν είναι μόνο θέμα του λειτουργικού τότε τί άλλο μπορεί να είναι; Αγόρασα πριν από χρόνια το apple iphone 3gs (την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του στην Ελλάδα) και τέτοια χάλια ποτέ δεν είδα στη συσκευή μου, ούτε τότε, ούτε τώρα, χρόνια μετά. Υποθέτω πως γνωρίζεις ορισμένα πράγματα σχετικά με το hardware του 3gs όπως και για το iOS και τις εφαρμογές του. Τί να φταίει λοιπόν για τα χάλια του Android αν όχι το ίδιο το λειτουργικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilisxd Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Πόσο τα σπάει το Nexus , πόσο ... και επίσης έχει γίνει και γενναία μείωση τιμης στην Αμέρική , σύντομα και παντού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
go.george Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Τωρα θα μιλησουν για το project butter. Ελπιζω οσους ενδιαφερει να δουνε το μηνυμα... Φυσικα εννοω στο Live event που αναμεταδιδεται... http://www.youtube.com/user/googledevelopers?feature=results_main Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orlox Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Τί να φταίει λοιπόν για τα χάλια του Android αν όχι το ίδιο το λειτουργικό; Το android απεχει πολυ απο το να ειναι "χαλια" Οταν εχεις ενα λειτουργικο οπου κανει 5 πραματα και μονο 5 πραματα και μονο με ενα συγκεκριμενο τροπο τοτε ναι θα ειναι smooth. Μεχρι να μου δωσει το ιος να την ελευθερια να κανω οσα πραματα θελω οπως τα θελω εγω δεν εχει δικαιωμα κανεις να κανει συγκριση του τυπου "Κουβαλαω 1 κιλο σε 1 χιλιομετρο πιο γρηγορα απο οτι εσυ τα 100 κιλα στο 1 χιλιομετρο" Να σου δωσω και εγω το ταπεινο παραδειγμα του ZTE blade που εχει 2 χρονια σε κυκλοφορια και παρολα αυτα παει σφαιρα με αρχικο κοστος 140€! πλεον τρεχει ΚΑΙ adobe flash. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad567 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Ενδιαφέρον αν και δεν πρόκειται ποτέ να το έχω πάνω στο xperia play μου........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Για αν δουμε ποιος συσκευες θα παρουν το update και πως θ ανταποκριθουν! Απο 15/8 και μετα, τελος το flash και στα android. Το 4.1 δε προκειται να υποστηριζει flash HTML5 λοιπον και βλεπουμε οσο μπροστα ηταν καποιοι που κραζαμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα