Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Είχα αγοράσει πρόσφατα μία GPU από το e-shop, την οποία επέστρεψα πριν λίγες μέρες (δεν ταίριαζε με τη μητρική μου) και σήμερα έλαβα μήνυμα ότι μου πιστώθηκε η τιμή της στο λογαριασμό μου. Εγώ τώρα δηλαδή, εάν αγοράσω κάτι από το e-shop, θα αφαιρεθεί αυτόματα το ποσό, ή πρέπει να ακολουθήσω κάποια περαιτέρω διαδικασία; Στο site του e-shop πάντως, ενώ συμπληρώνω τη φόρμα παραγγελίας, το ποσό της αγοράς μου δεν αναφέρει πουθενά τη μείωση από την πίστωση.

Κάποιος που είχε εξαργυρώσει στο παρελθόν πίστωση από το e-shop.gr, αν είναι δυνατόν να με διαφωτίσει. :rolleyes:

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Παρτους τηλέφωνο ή στειλε τους mail. Κανονικά ναι όταν αγοράσεις κάτι θα σου αφαιρέσουν το ποσό που σου πίστωσαν αλλά αυτό θα γίνει ύστερα από μεταξύ σας συννενόηση, η φόρμα παραγγελίας δεν έχει τέτοιες επιλογές.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Είχα αγοράσει πρόσφατα μία GPU από το e-shop, την οποία επέστρεψα πριν λίγες μέρες (δεν ταίριαζε με τη μητρική μου) και σήμερα έλαβα μήνυμα ότι μου πιστώθηκε η τιμή της στο λογαριασμό μου. Εγώ τώρα δηλαδή, εάν αγοράσω κάτι από το e-shop, θα αφαιρεθεί αυτόματα το ποσό, ή πρέπει να ακολουθήσω κάποια περαιτέρω διαδικασία; Στο site του e-shop πάντως, ενώ συμπληρώνω τη φόρμα παραγγελίας, το ποσό της αγοράς μου δεν αναφέρει πουθενά τη μείωση από την πίστωση.

Κάποιος που είχε εξαργυρώσει στο παρελθόν πίστωση από το e-shop.gr, αν είναι δυνατόν να με διαφωτίσει. :rolleyes:

Ευχαριστώ.

Αν αγορασεις κατι ONLINE το βαζεις στα σχόλια! (οτι εχεις πιστωτικό)

Δημοσ.

Εγώ μια φορά που είχα πίστωση, έκανα μια άλλη παραγγελία (η οποία κατά την ολοκληρωσή της εμφανιζόταν το κανονικό ποσό, χωρίς την πίστωση, δεν μπορούσα να κάνω κάτι για αυτό), αλλά επέλεξα να την παραλάβω από το κοντινό μου κατάστημα, και κάνανε εκεί την πίστωση.

Δημοσ.

Όταν θα πας στο κατάστημα να παραλαβεις, θα πεις το πωλητή ότι έχεις πιστωτικό χχχ€, θα το βρει στο συστημα τους και εσύ θα πληρώσεις την διάφορα.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...