j11h Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Μπόρω να εγαταστήσω το Google Play μέσω apk σε συσκεύη που τρέχει android 4 ics αλλά δεν υποστηρίζει επίσημα το Google Play;
genious1 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Μπόρω να εγαταστήσω το Google Play μέσω apk σε συσκεύη που τρέχει android 4 ics αλλά δεν υποστηρίζει επίσημα το Google Play; δεν ξερω αμα μπορεισ αλλα ξερω οτι μπορεισ να εγκαταστισησ οπιαδηποτε εφαρμογη, απλα την ψαχνεισ στο google play και πατας στο google τηνεφαρμογη.apk λογικα κατα 99% θα σου βγαλει ενα download link και θα την κατεβασεισ, τωρα για το Google Play αμα ειναι γνωστη η σησκευη ψαξε στο xda η δοκιμασε αυτο (δεν ξερω αμα δουλευει )
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Ποια συσκευη ειναι αυτη;
j11h Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 δεν ξερω αμα μπορεισ αλλα ξερω οτι μπορεισ να εγκαταστισησ οπιαδηποτε εφαρμογη, απλα την ψαχνεισ στο google play και πατας στο google τηνεφαρμογη.apk λογικα κατα 99% θα σου βγαλει ενα download link και θα την κατεβασεισ, τωρα για το Google Play αμα ειναι γνωστη η σησκευη ψαξε στο xda η δοκιμασε αυτο (δεν ξερω αμα δουλευει ) Αααα μάλιστα.Λογικά κάποιες εφαρμογές θα θέλουν και root έτσι; Ποια συσκευη ειναι αυτη; Η συσκευή είναι αυτή ,την έχω παραγγείλει και την περιμένω.Είναι η πρώτη μου συσκευή android και κατά κύριο λόγο την θέλω για σερφάρισμα.
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Eχω την εντυπωση πως με το apk θα λειτουργησει το play. Ναι καποιες εφαρμογες θελουν root κυριως αυτες που ασχολουνται με θεματα συστηματος.
j11h Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Eχω την εντυπωση πως με το apk θα λειτουργησει το play. Ναι καποιες εφαρμογες θελουν root κυριως αυτες που ασχολουνται με θεματα συστηματος. Δηλαδή αρχικά λες να δοκιμάσω μόνο με σκέτο apk η να ακολουθήσω το βίντεο που μου έδωσε ο genious1 παραπάνω; Βασικά όπως είπα και πριν,δεν έχω και τρελές απαιτήσεις από αυτό το ταμπλετάκι αλλά το google play πιστεύω πως θα ήταν μια μεγάλη βοήθεια.Τώρα αν αργότερα βγει στο νετ κάτι για rootάρισμα λογικά θα το κάνω κι αυτό. Οι βασικοί λόγοι που το πήρα ξαναλεώ είναι για σερφάρισμα στο κρεβάτι και τον καναπέ ,κανένα fb και αν παίξει μπάλα κανένα skype.
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Κοιτα, η λογικη ειναι να αρχισεις απο το πιο ευκολο βημα που ειναι η απλη εγκατασταση του apk. Απο κει και περα ορμας στα παρακατω Το root ειναι καπως πιο δυσκολο, αλλα ολο και κατι θα βγει απο τους guru του myphone (ή τους xda αν εντοπισουμε το αντιστοιχο universal μοντελο).
j11h Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Κοιτα, η λογικη ειναι να αρχισεις απο το πιο ευκολο βημα που ειναι η απλη εγκατασταση του apk. Απο κει και περα ορμας στα παρακατω Το root ειναι καπως πιο δυσκολο, αλλα ολο και κατι θα βγει απο τους guru του myphone (ή τους xda αν εντοπισουμε το αντιστοιχο universal μοντελο). Πολύ ωραία!Εύχομαι να το δώσει κάποιος σημασία το συγκεκριμένο μηχανηματάκι και να γίνει root.Ας έρθει με το καλό πρώτα να του ρίξω και μια ματιά στα υπάρχοντα market που έχει και από εκεί και πέρα θα συνεχίσω με αυτά που είπαμε. Σας ευχαριστώ για τις μέχρι τώρα απαντήσεις και με το που το δουλέψω θα σας γράψω εδώ τις εντυπώσεις μου και αν έπιασαν όσα είπαμε παραπάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα