Tromponi Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Καλησπερα παιδια σημερα μου ηρθαν τα κοματια του καινουργιου μου υπολογιστη αλλα τρωει κολημα. Αγορασα εναν cpu,Mobo,ram και ssd.Απο το προηγουμενο πισι κρατησα την gpu και το τροφοδοτικο ενα Enermax 535W.Αφου τα συνδεσα ολα λοιπον παταω το κουμπι και ανοιγει για 3 δευτερολεπτα και κλεινει μονο του αυτο το επαναλαμβανει 3-4 φορες και μετα μενει ανοιχτο. Φυσικα η οθονη μαυρη.Για πειτε ρε παιδια τι μπορει να φταιει;Δεν φτανει το τροφοδοτικο; Δεν κανει καλη επαφη η ψυχτρα με τον επεξεργαστη(δεν θα εκλεινε τοτε αντι να μενει ανοιχτος;Η μητρικη εχει 2 βυσματα απο το τροφοδοτικο ετσι;(ενα 12v και ενα ματσουκι)
veteranos123 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Κάτι συμβαίνει μάλλον με τροφοδοτικό σου.Μπορείς να δοκιμάσεις άλλο?Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα στο pc2 της υπογραφής μου και με το που έβαλα το τροφοδοτικό που λέει (η υπογραφή μου) δεν το ξανάκανε αυτό το πρόβλημα.
Tromponi Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Κάτι συμβαίνει μάλλον με τροφοδοτικό σου.Μπορείς να δοκιμάσεις άλλο? Οχι δεν εχω αλλο αλλα το τροφοδοτικο δουλευε μια χαρα πριν απο μια ωρα στο παλιο πισι. Μονο αν δεν ειναι αρκετα τα 535W αλλα δεν ειναι υπερβολικο;
Δεινόσαυρος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Ποιό bios έχει πάνω η μητρική σου? Γιατί το πιθανότερο είναι να μην βλέπει τον επεξεργαστή σου, αν δεν έχεις κάνει bios update φορώφντας άλλον πάνω. Το τροφοδοτικό είναι υπέραρκετο. Αν τώρα έχει πρόβλημα, αυτό είναι άλλο καπέλο. Πρέπει να έχει το FC ή το FD για να τον βλέπει.
Tromponi Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Ποιό bios έχει πάνω η μητρική σου? Γιατί το πιθανότερο είναι να μην βλέπει τον επεξεργαστή σου, αν δεν έχεις κάνει bios update φορώφντας άλλον πάνω. Το τροφοδοτικό είναι υπέραρκετο. Αν τώρα έχει πρόβλημα, αυτό είναι άλλο καπέλο. Πρέπει να έχει το FC ή το FD για να τον βλέπει. Που μπορω να το δω αυτο; Μονο Rev 2 λεει
Δεινόσαυρος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δεν το λέει πάνω. Όταν ανοίγει το pc στο δείχνει σε μία από τις οθόνες που βλέπεις?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Bάλε πάνω οποιονδήποτε sandy bridge και κάνε bios update. Δε νομίζω ότι υπάρχει άλλη λύση.
Tromponi Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δεν υπαρχει αλλος επεξεργαστης. Βρηκα και αυτον τον τυπο οποιος φαινεται να εχει το ιδιο σεταπ με μενα και του κανει τα ιδια Link. Οποτε το bios πρεπει να ειναι μαλλον θα την γυρισω αλλα ποια να παρω;
Δεινόσαυρος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Αφού μπορείς να την γυρίσεις, καντο. Δεν έχει βέβαια πρόβλημα η μητρική. Πάρε μια με z77 chipset ανάλογα με το μπάτζετ σου.
Tromponi Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Αυτη Link πως σου φαινεται; Αυτο που λεει για τις μνημες για τις 1600 mhz που εχω το καλυπτω με τον 3570κ ετσι;
apozafeir Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Καλημέρα σας Συνεχίζω εδώ μιας και έχω παρόμοιο πρόβλημα..... Αφού μπορείς να την γυρίσεις, καντο. Δεν έχει βέβαια πρόβλημα η μητρική. Πάρε μια με z77 chipset ανάλογα με το μπάτζετ σου. Πήρα τον i5 3570k με την Gigabyte GA-Z77MX-D3H και παρά το Ζ77 έχω και εγώ μαύρη οθόνη...... μόλις τον ανοίγω ξεκινάει ανεμιστήρες δίσκος αλλά οθόνη τίποτα, είτε με εσωτερικά γραφικά είτε με κάρτα!!! Φίλε tromponi είχες καμιά εξέλιξη απο το δικό σου πρόβλημα; Εχει κάποιος άλλος εμπειρία απο αυτόν τον συνδυασμό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα