Προς το περιεχόμενο

Nokia Lumia 800 - 256€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Η τιμή πάντως τώρα είναι £235.99' date=' κάτι παραπάνω από 290ευρώ[/quote']

και πολυ κράτησε η προσφορά , η τιμη ήταν παρά πολυ καλή

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Κοίτα, ότι είναι το πιο όμορφο κινητό της αγοράς φάνηκε σήμερα που η htc βάσισε όπως και η nokia όλη τη σειρά της στο design του.

Το μόνο που με κολλάει είναι οι εφαρμογές. Από δωρεάν τι παίζει; Επίσης το nokia drive είναι καλό;

Δημοσ.

με τρωει το χερι μου να το παραγγειλω για να αλλαξω το Nexus S που το εχω βαρεθει. Αν ηταν σε μπλε θα το ειχα κανει ηδη. Λετε να κρατησει μερες η προσφορα μπας και καταφερω να πουλησω το nexus πρωτα?

Δημοσ.

Και εμένα με τρώει το χέρι μου. Πολλλλύ όμορφο κινητό όμως. Το μαύρο σε τι σε χαλάει; Την τελευταία φορά κράτησε 2 μέρες, τώρα ίσως κρατήσει παραπάνω γιατί λογικά θα ξεστοκάρουν πλήρως. Έχω στο μάτι και το 900 που έχει πάρει κι αυτό την κάθοδο αλλά και το htc titan, αλλά αν δε θες μπροστά κάμερα και δεν κουβαλάς τσάντα το 800 νομίζω είναι κουκλί.

Δημοσ.

Γιατί να δώσεις έστω και αυτά τα 15 ευρώ;

Ούτως ή άλλως με UPS το στέλνουν και σε 2 μέρες το έχεις.

Επίσης έχεις και την amazon αν η εδώ νόκια σου κάνει κόλπα με την εγγύηση.

Δημοσ.

http://www.amazon.co...48077601&sr=1-1

και πάλι στην ίδια τιμή

247 Eυρά βγαίνει. Το θέμα είναι αξίζει να πας πλέον σε wp7.5 που θα πάει μέχρι 7.8; Εφαρμογές θα συνεχίσουν να βγαίνουν;

Εφαρμογές ναι θα συνεχίσουν να βγαίνουν. Και έχεις την πολύ καλή υποστήριξη απο ΝΟΚΙΑ σε αυτό τον τομέα με πολλές αποκλειστικότητες.

Σε αυτά τα λεφτά εγώ αν έπρεπε να πάρω τώρα κινητό θα το χτύπαγα άνετα. Αν μπορείς να περιμένεις για Windows Phone 8 μέχρι Νοέμβρη/Δεκέμβρη και μπορείς να δώσεις 50-150€ παραπάνω για τα αναμενόμενα φτηνά μοντέλα (HTC 8S, NOKIA 820) τότε άστο.

Δημοσ.

nokia 800 vs htc titan (αν πέσει λίγο η τιμή του) δηλαδή παίρνω το nokia;

Πάντως προ χρόνων ένα 5800 navi που είχα είχε φανταστικούς χάρτες. Υπάρχουν ακόμα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...