mentoras99 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 οταν ζητας "ειδικες" υπηρεσιες, το καλυτερο ειναι να πας απο εκει (ή να στειλεις καποιον) και να ζητησεις τον υπευθυνο. Πολλες φορες απαντανε μετα απο 1-2 μερες Ξερεις τι γινεται, πολυπλοκευει καπως το πραγμα, γιατι φοβαμαι οτι θα παω απο εκει, θα βρω τον καθε τυχαιο ρεσεψιονιστ, θα του κανω μια δυο ερωτησουλες παραπανω, και ισως να λειπει ο 'καθ'υλην αρμοδιος' να απαντησει, και απλα να χασω τον χρονο μου. Ενω με το mail, αν υπαρχει οργανωση, μπορουν να το δωσουν να το απαντησει, σε χρονο που τον βολευει, ο αρμοδιος υπευθυνος, και να μου στειλει την απαντηση. Τοσο δυσκολο ειναι; Εν ετει 2015, απαιτουν ξεποδαριασμα; Καλα η ταλαιπωρια, αλλα εχει ο καθενας τον χρονο να περιδιαβαινει απο δω και εκει, να του πουν ενα-δυο-τρια περα απο τα τετριμμενα, πραγματα; Εγω αυτο που βλεπω, οχι σε ολους, αλλα σε πολυ περισσοτερους απο οσους νομιζα (θελουμε και τουρισμο, και μαλιστα 'ποιοτητας' τρομαρα μας...), ειναι πολυ τσαπατσουλια-ανοργανωσια, και εν τελει, ελλειψη επαγγελματισμου. Ξαναλεω, οχι σε ολους, αλλα σε πολλους, πολυ περισσοτερους απο οσους νομιζα και νομιζω οτι κι εσεις θα πιστευατε.
MT60RS Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Ξερεις τι γινεται, πολυπλοκευει καπως το πραγμα, γιατι φοβαμαι οτι θα παω απο εκει, θα βρω τον καθε τυχαιο ρεσεψιονιστ, θα του κανω μια δυο ερωτησουλες παραπανω, και ισως να λειπει ο 'καθ'υλην αρμοδιος' να απαντησει, και απλα να χασω τον χρονο μου. Ενω με το mail, αν υπαρχει οργανωση, μπορουν να το δωσουν να το απαντησει, σε χρονο που τον βολευει, ο αρμοδιος υπευθυνος, και να μου στειλει την απαντηση. Τοσο δυσκολο ειναι; Εν ετει 2015, απαιτουν ξεποδαριασμα; Καλα η ταλαιπωρια, αλλα εχει ο καθενας τον χρονο να περιδιαβαινει απο δω και εκει, να του πουν ενα-δυο-τρια περα απο τα τετριμμενα, πραγματα; Εγω αυτο που βλεπω, οχι σε ολους, αλλα σε πολυ περισσοτερους απο οσους νομιζα (θελουμε και τουρισμο, και μαλιστα 'ποιοτητας' τρομαρα μας...), ειναι πολυ τσαπατσουλια-ανοργανωσια, και εν τελει, ελλειψη επαγγελματισμου. Ξαναλεω, οχι σε ολους, αλλα σε πολλους, πολυ περισσοτερους απο οσους νομιζα και νομιζω οτι κι εσεις θα πιστευατε. βαλε και λαμογιες-επιδοτησεις-αρπαχτες ποια ποιοτητα; το all incusive παει συννεφο
gamanos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Έχει στο Στρέφη, Αθήνα Εξάρχεια, ξενοδοχείο που στέλνουμε τα μοντέλα, πρέπει να δέχεται με το μήνα. Ανεβαίνοντας την Μπενάκη, στον πρώτο παράλληλο αριστερά μετά την Καλλιδρομίου. Επειδή τα κορίτσια συνήθως δεν κάθονται μηνα, δεν ξέρω τιμές, αλλά κάνε μια ερώτηση. Αυτό πρέπει να είναι: http://www.booking.com/hotel/gr/orion-athens.el.html
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Ξέρει κανείς στη Θεσσαλονίκη ξενοδοχείο που να νοικιάζει με το μήνα;;
mentoras99 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Και Αθηνα αν ξερει κανεις, καπου που να νοικιαζει με το μηνα...
livefreeordie Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 να μένεις μόνιμα σε ξενοδοχείο ; γιατί να το κάνεις αυτό το πράγμα. καταρχάς η φασαρία δε παλεύεται. δε συγκρίνεται με τις κάποιες φορές που ισως έχει φασαρία στο σπίτι καποιος. μπορεί στο ξενοδοχείο να έχεις φασαρία 24/24. επίσης ο χώρος είναι πολύ μικρός και περιορισμένος. δε μπορείς να νιώσεις άνετα. εκτός αν σκοπεύεις να τα σταξεις καλά για ακριβό ξενοδοχείο ,που και πάλι αν τα χεις δε καταλαβαίνω γιατί αν μην πιάσεις ένα καλό σπίτι (εκτός αν βαριέσαι τόσο πολύ τις δουλειές )
idomeneas7 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 'Εχει πολλά airbnb με το μήνα πάντως και τα περισσότερα μικρά ξενοδοχεία κάνουν καλές τιμές με το μήνα.
zio10 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 να μένεις μόνιμα σε ξενοδοχείο ; γιατί να το κάνεις αυτό το πράγμα. καταρχάς η φασαρία δε παλεύεται. δε συγκρίνεται με τις κάποιες φορές που ισως έχει φασαρία στο σπίτι καποιος. μπορεί στο ξενοδοχείο να έχεις φασαρία 24/24. επίσης ο χώρος είναι πολύ μικρός και περιορισμένος. δε μπορείς να νιώσεις άνετα. εκτός αν σκοπεύεις να τα σταξεις καλά για ακριβό ξενοδοχείο ,που και πάλι αν τα χεις δε καταλαβαίνω γιατί αν μην πιάσεις ένα καλό σπίτι (εκτός αν βαριέσαι τόσο πολύ τις δουλειές ) Μόνιμα εννοούμε αν κάποιος έχει δουλειά κάπου για 1-2 μήνες ας πούμε οπότε και δεν μπορεί να νοικιάσει σπίτι. Εκεί το ξενοδοχείο είναι μια λύση. 1
mentoras99 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 'Εχει πολλά airbnb με το μήνα πάντως και τα περισσότερα μικρά ξενοδοχεία κάνουν καλές τιμές με το μήνα. Μεσω booking...τιποτε?
solton57010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Μεσω booking...τιποτε? Για κανενα λογο εδω τα περισσοτερα μικρα ξενοδοχεια/καταλυματα εχουν διαφορετικες τιμες στο booking και διαφορετικες εαν τους παρεις τηλ. και τις περισσοτερες φορες το booking ειναι αρκετα ακριβοτερο
TEOKOS Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Το booking είναι φωτιά και λαύρα.Κρατάει μέχρι και 30% προμήθεια. Άρα από εκεί τιμές καλές γιόκ. Αξιοπρεπή ξενοδοχεία με υποφερτές τιμές απο Απρίλιο μέχρι Οκτώβριο για κέντρο Αθήνα ΔΕΝ υπάρχουν. Στα προάστια στείλε email. Οι υπάλληλοι υποδοχής δεν θα σου πουν.
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 κάποιος για Θεσσαλονίκη;;; Στα airbnb πληρώνεις μόνο το "νοίκι" ή έχει έξτρα κοινόχρηστα. λογαριασμούς ΔΕΗ, νερού κλπ;;
Dagobert Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Στα airbnb πληρώνεις μόνο το "νοίκι" ή έχει έξτρα κοινόχρηστα. λογαριασμούς ΔΕΗ, νερού κλπ;; Μόνο το νοίκι.
nomikarios Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Και Αθηνα αν ξερει κανεις, καπου που να νοικιαζει με το μηνα... Ξέρω ότι το ξενοδοχείο "Ξενοφών" (3 αστέρων) στην Αχαρνών έκανε τέτοια πακέτα.
mentoras99 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Ξέρω ότι το ξενοδοχείο "Ξενοφών" (3 αστέρων) στην Αχαρνών έκανε τέτοια πακέτα. Ευχαριστω για την πληροφορια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα