Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άνοιξα το ps3 μετά από 5 μήνες και στο πρώτο 10λεπτο δουλεύουν οι ανεμιστήρες στο full. Έκανα fan test αλλά τίποτα. Πειράζει να το έχω ανοιχτό παρόλο τον θόρυβο; Παίζει να μου καεί ή η κονσόλα έχει σύστημα που όταν ξεπεράσει μια συγκεκριμένη θερμοκρασία βγάζει κάποιο μήνυμα ή κλείνει μόνη της;

Μάλλον θέλεις αλλαγή πάστας. Κατά 99% αυτό παίζει.

Δημοσ.

το δικο μου (το οποιο εκανα downgrade apo 4.11 σε 3.55 rogero) εχει ξεσκιστει στο θορυβο - σαν να δουλευει σε fan test ο ανεμιστηρας μετα απο 5 λεπτα που ξεκιναει το ps3

παστα καινουρια αλλαγμενη δυο φορες αλλα παλι τα ιδια...!!!!

Βάλτο ανυψωμένο - π.χ. σε ένα cooling stand - και ίσως χρειαστεί να του αλλάξεις ανεμιστήρα σε 19cm fan.

Και επίσης καλύτερα να παίζεις σε χώρο κλιματιζόμενο με μειωμένη θερμοκρασία δωματίου.

Δημοσ.

Βάλτο ανυψωμένο - π.χ. σε ένα cooling stand - και ίσως χρειαστεί να του αλλάξεις ανεμιστήρα σε 19cm fan.

Και επίσης καλύτερα να παίζεις σε χώρο κλιματιζόμενο με μειωμένη θερμοκρασία δωματίου.

το εβαλα να παιζει και να το "χτυπαει" ο ανεμιστηρας του δωματιου αλλα αυτο το "βιολι" του

ειναι fat με 80αρι δισκο

ειναι κανονικοος ο θορυβος?

Δημοσ.

οχι. Πας για αλλαγη παστας και ισως ανεμιστηρα οπως σου ειπε ο κορταν

εχω βαλει καινουρια παστα arctic silver 3 (η παλια δεν ειχε στεγνωσει αφου πριν 3 μηνες του εκανα downgrade με Ε3 flasher)

ανεμιστηρα καινουριο δεν παιρνω...αφου του ριχνω αερα με ανεμιστηρα δωματιου κ δεν καταλαβαινει.

αεραγωγοι καθαροι!!!!

Δημοσ.

οχι. Πας για αλλαγη παστας και ισως ανεμιστηρα οπως σου ειπε ο κορταν

Μtzs να ρωτήσω κάτι σχετικά με την εγγύηση. Ισχύει για έναν ή για δύο χρόνια; Στο multirama αν θυμάμαι έγραφε ένα χρόνο....

Δημοσ.

Μάλλον θέλεις αλλαγή πάστας. Κατά 99% αυτό παίζει.

Άλλαξα πάστα αλλά μου έδωσε YLOD!! :mad: :mad: :mad: Δεν είχα ξαναδεί YLOD.

To ps3 μου δεν είχε ιδιαίτερα πάρα πολλές ώρες χρήσης και η εσωτερική του κατάσταση από άποψη σκόνης και εργοστασιακής πάστας ήταν σε εξαιρετική κατάσταση.

Οπότε, προς τι το YLOD; Κάλυψα με όλη την επιφάνεια των επεξεργαστών με ένα ελαφρύ στρώμα arctic silver 5. Δεν πιστεύω να υπάγομαι στη λύση του heatgun. :unsure: :unsure: :unsure: :unsure:

Δημοσ.

Άλλαξα πάστα αλλά μου έδωσε YLOD!! :mad: :mad: :mad: Δεν είχα ξαναδεί YLOD.

To ps3 μου δεν είχε ιδιαίτερα πάρα πολλές ώρες χρήσης και η εσωτερική του κατάσταση από άποψη σκόνης και εργοστασιακής πάστας ήταν σε εξαιρετική κατάσταση.

Οπότε, προς τι το YLOD; Κάλυψα με όλη την επιφάνεια των επεξεργαστών με ένα ελαφρύ στρώμα arctic silver 5. Δεν πιστεύω να υπάγομαι στη λύση του heatgun. :unsure: :unsure: :unsure: :unsure:

αρκετά παράξενο... μήπως δεν έβαλες σωστά την πάστα? μήπως δεν έβαλες αρκετή ποσότητα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...