Tilemaxx Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Άνοιξα το ps3 μετά από 5 μήνες και στο πρώτο 10λεπτο δουλεύουν οι ανεμιστήρες στο full. Έκανα fan test αλλά τίποτα. Πειράζει να το έχω ανοιχτό παρόλο τον θόρυβο; Παίζει να μου καεί ή η κονσόλα έχει σύστημα που όταν ξεπεράσει μια συγκεκριμένη θερμοκρασία βγάζει κάποιο μήνυμα ή κλείνει μόνη της; Μάλλον θέλεις αλλαγή πάστας. Κατά 99% αυτό παίζει.
cortaN@ Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 το δικο μου (το οποιο εκανα downgrade apo 4.11 σε 3.55 rogero) εχει ξεσκιστει στο θορυβο - σαν να δουλευει σε fan test ο ανεμιστηρας μετα απο 5 λεπτα που ξεκιναει το ps3 παστα καινουρια αλλαγμενη δυο φορες αλλα παλι τα ιδια...!!!! Βάλτο ανυψωμένο - π.χ. σε ένα cooling stand - και ίσως χρειαστεί να του αλλάξεις ανεμιστήρα σε 19cm fan. Και επίσης καλύτερα να παίζεις σε χώρο κλιματιζόμενο με μειωμένη θερμοκρασία δωματίου.
fuzz Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Βάλτο ανυψωμένο - π.χ. σε ένα cooling stand - και ίσως χρειαστεί να του αλλάξεις ανεμιστήρα σε 19cm fan. Και επίσης καλύτερα να παίζεις σε χώρο κλιματιζόμενο με μειωμένη θερμοκρασία δωματίου. το εβαλα να παιζει και να το "χτυπαει" ο ανεμιστηρας του δωματιου αλλα αυτο το "βιολι" του ειναι fat με 80αρι δισκο ειναι κανονικοος ο θορυβος?
mtzs Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 οχι. Πας για αλλαγη παστας και ισως ανεμιστηρα οπως σου ειπε ο κορταν
fuzz Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 οχι. Πας για αλλαγη παστας και ισως ανεμιστηρα οπως σου ειπε ο κορταν εχω βαλει καινουρια παστα arctic silver 3 (η παλια δεν ειχε στεγνωσει αφου πριν 3 μηνες του εκανα downgrade με Ε3 flasher) ανεμιστηρα καινουριο δεν παιρνω...αφου του ριχνω αερα με ανεμιστηρα δωματιου κ δεν καταλαβαινει. αεραγωγοι καθαροι!!!!
alex89 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 οχι. Πας για αλλαγη παστας και ισως ανεμιστηρα οπως σου ειπε ο κορταν Μtzs να ρωτήσω κάτι σχετικά με την εγγύηση. Ισχύει για έναν ή για δύο χρόνια; Στο multirama αν θυμάμαι έγραφε ένα χρόνο....
derevos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Μάλλον θέλεις αλλαγή πάστας. Κατά 99% αυτό παίζει. Άλλαξα πάστα αλλά μου έδωσε YLOD!! :mad: Δεν είχα ξαναδεί YLOD. To ps3 μου δεν είχε ιδιαίτερα πάρα πολλές ώρες χρήσης και η εσωτερική του κατάσταση από άποψη σκόνης και εργοστασιακής πάστας ήταν σε εξαιρετική κατάσταση. Οπότε, προς τι το YLOD; Κάλυψα με όλη την επιφάνεια των επεξεργαστών με ένα ελαφρύ στρώμα arctic silver 5. Δεν πιστεύω να υπάγομαι στη λύση του heatgun. :unsure: :unsure:
katsikoula Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Άλλαξα πάστα αλλά μου έδωσε YLOD!! :mad: Δεν είχα ξαναδεί YLOD. To ps3 μου δεν είχε ιδιαίτερα πάρα πολλές ώρες χρήσης και η εσωτερική του κατάσταση από άποψη σκόνης και εργοστασιακής πάστας ήταν σε εξαιρετική κατάσταση. Οπότε, προς τι το YLOD; Κάλυψα με όλη την επιφάνεια των επεξεργαστών με ένα ελαφρύ στρώμα arctic silver 5. Δεν πιστεύω να υπάγομαι στη λύση του heatgun. :unsure: :unsure: αρκετά παράξενο... μήπως δεν έβαλες σωστά την πάστα? μήπως δεν έβαλες αρκετή ποσότητα?
alex89 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 1 χρονο στανταρντ δε δινουν οι αλητες παραπανω Kρίμα.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα