Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανες fan test; Αν οχι, να ξέρεις οτι καλό είναι να κάνεις κάθε 6 μήνες, έτσι ώστε να φεύγει η σκόνη στο εσωτερικό της κονσόλας.

Δημοσ.

οταν λες οτι κανει θορυβο ενοεις οτι δουλευει γρηγορα ο ανεμιστηρας?

γιατι αν ενοεις αυτο τοτε ειναι απολυτα φυσιολογικο

τον χειμονα για παραδειγμα αν παιζει πολυ ωρα μετα απο λιγο ακους τον ανεμιστηρα να δουλευει πιο γρηγορα επιδη ζεστενεται

τωρα το καλοκαιρι ζεστενεται πολυ πιο γρηγορα με αποτελεσμα να δουλευει απο την αρχη γρηγορα

Δημοσ.

το δικο μου (το οποιο εκανα downgrade apo 4.11 σε 3.55 rogero) εχει ξεσκιστει στο θορυβο - σαν να δουλευει σε fan test ο ανεμιστηρας μετα απο 5 λεπτα που ξεκιναει το ps3

παστα καινουρια αλλαγμενη δυο φορες αλλα παλι τα ιδια...!!!!

Δημοσ.

Alaxe to pigene sony kai tha sou dosou Allo

βλεπεις πουθενα να γραφει ο topic starter οτι του εχει χαλασει και δεν δουλευει η κονσολα του?

εσενα σου χαλασε και πηγες και σου κανανε αντικατασταση εκτος εγγυησης με διαφορα χρηματων.

στην προκειμενη περιπτωση η κονσολα του φιλου κανει θορυβο απο υπερθενμαση.

καλο του εκανε που την καθαρισες αλλα λογικα θα θελει και αλαγη η παστα στον επεξεργαστη.

τωρα στην κριση σου ειναι να το κανεις η να το αφησεις και οσο αντεξει

Δημοσ.

Άνοιξα το ps3 μετά από 5 μήνες και στο πρώτο 10λεπτο δουλεύουν οι ανεμιστήρες στο full. Έκανα fan test αλλά τίποτα. Πειράζει να το έχω ανοιχτό παρόλο τον θόρυβο; Παίζει να μου καεί ή η κονσόλα έχει σύστημα που όταν ξεπεράσει μια συγκεκριμένη θερμοκρασία βγάζει κάποιο μήνυμα ή κλείνει μόνη της;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...