xrist0f0r0s Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 δεν εχω internet γραφω στην console pacman-key --init αλλα μου γραφει bash:pacman-key:command not found δεν μπορω να ποσταρω τα αρχεια που μου ειπες πιο πανω γιατι δεν θα γραψω 1000 κωδικες ευχαριστω παντος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 κάνε edit το /etc/rc.conf και φτιάξε το δικτυό σου (με καλώδιο, μην μπλέξεις με wifi στο command line... ακόμα) βάλε καλώδιο στο pc για να συνεχίσεις λοιπόν επίσης, αν το σύστημα το έστησες ΧΩΡΙΣ ιντερνετ τότε καλό είναι να το στήσεις και πάλι, εξάλλου δεν έχεις προλάβει να κάνεις και πολλά για να φοβάσαι να τα χάσεις σε μια ώρα θα είμαι σπίτι, θα σου πω λεπτομέριες για το πως να βάλεις static ip (να στα κάνω copy/paste) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 rc.conf >interface=eth0 address=192.168.1.5 netmask=255.255.255.0 gateway=192.168.1.1 resolv.conf >nameserver 192.168.1.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0f0r0s Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 θα αρχισω καινουρια εγκατασταση με βοιηθια τον οδηγο ευχαριστω και θα ξαναγραψω παλι γιατι καπου θα κανω μα****κια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Με πρόλαβε ο tritonas για τις ρυθμίσεις static ip. Να κάνεις ένα setup από την αρχή και να φροντίσεις να επιλέξεις εγκατάσταση από το net και όχι από τα πακετα στο usb. Εδώ είμαστε ότι θες, και κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης (θα είμαι εδώ για κάνα 3-4 ώρες). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0f0r0s Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 εκανα καινουρια εγκατασταση δοκιμασα και τις δυο καρτες δικτιου με σταθερες ip αλλα μου βγαζει ping:unknown host www.google.com να ξανακανω εγκατασταση με το net αυτη τη φορα ?(pos to kano ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 επ επ επ! κάνε ping 8.8.8.8 και δες αν θα πάρεις απάντησηv δεν έχεις ορίσει DNS! όσο για εγκατάσταση μέσω net: σε ρωτάει στο setup από που θες να πάρει τα πακετά, στο 2ο βήμα νομίζω, αποκλείεται να το χάσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Μπορει να βαλει dhcp στην εγκατασταση , για πιο σιγουρα, και μετα να το αλλαξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 ακριβώς, να βγάλει το static και να βάλει dhcp σε αυτό που έστησε γενικά αν κάνεις νέο setup κάντο με dhcp, μίκρα βήματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0f0r0s Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 μου βγαζει from 192.168.1.5 icmp_seq=2 Destination Host Unreachable και τωρα δεν σταματα επ επ επ! κάνε ping 8.8.8.8 και δες αν θα πάρεις απάντησηv δεν έχεις ορίσει DNS! όσο για εγκατάσταση μέσω net: σε ρωτάει στο setup από που θες να πάρει τα πακετά, στο 2ο βήμα νομίζω, αποκλείεται να το χάσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Όταν θες να διακόψεις μία εντολή πατάς ctrl+c. Προσοχή όμως μην το πατήσεις σε κατι που δεν πρέπει να σταματήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 ctrl+c για να σταματήσει κάνε setup και πες του να πάρει ip μέσω dhcp και τα πακέτα από το νετ, μετά θα είσαι οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0f0r0s Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 να ξανακανω εγκατασταση ?? μονο απο το νετ ή και απο το cd ctrl+c για να σταματήσει κάνε setup και πες του να πάρει ip μέσω dhcp και τα πακέτα από το νετ, μετά θα είσαι οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 βάζεις το cd, bootάρει και σε ρωτάει σε κάποιο βήμα απο ΠΟΥ να πάρει τα πακέτα, εκεί θα του πεις από το internet και θα διαλέξεις κάποιον ελληνικό FTP mirror (ntua, uoc, otenet, ότι θες). Ακολουθείς το wiki δλδ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Αν κάνεις εγκατάστση από την αρχή και ακολουθήσεις ακριβώς το begginer's guide δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Απλά ο mandos σου λέει να κάνεις εγκατάσταση από το net και όχι από τα πακέτα που είναι ήδη στο cd, αν κατέβασες το core image. EDIT: Με πρόλαβαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα