xrist0f0r0s Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 μολις εγκαταστεσα το arch,μολις μου ανοιγει μου βγαζει myhost : password : τι να βαλω τα δοκιμασα ολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Όταν λες το εγκατέστησες; Ακολούθησες αυτόν τον οδηγό; Προς το τέλος της εγκατάστασης σου ζήτησε να βάλεις κάποιον κωδικό. Βάλε root στο myhost και τοω κωδικό που έβαλες κατά την εγκατάσταση(ΠΡΟΣΟΧΗ δεν φαίνεται κάτι όταν πληκτρολογείς τον κωδικό) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0f0r0s Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 για τον οδηγο οχι θα το δοκιμασο τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enwsiths Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δοκιμασε και πες μας, αν μπορουμε να βοηθησουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0f0r0s Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 μπηκα κανονικα σε ευχαριστω γραφω startx δεν μου ξερει την εντολι ειμαι εντελος αρχαριος σε arch ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 γραφω startx δεν μου ξερει την εντολι Τι εννοείς; Και εγώ μόνο κανά 7μηνο χρησιμοποιώ Arch(και linux γενικότερα) εντατικά. Στο wiki του Arch θα βρεις σχεδόν τα πάντα. Οπότε κάντο τον καλύτερο σου φίλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0f0r0s Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 γραφω την εντολη startx και δεν κανει τιποτα δεν ξερω γιατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Έχεις εγκαταστήσει τον xorg φαντάζομαι. Ακολουθησε τον οδηγό που σου έδωσα παραπάνω από αυτό το σημείο και κάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Θέλεις το xorg-xinit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0f0r0s Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 ειμαι εντολος αρχαριος για αυτο μην με ξητιμασετε μπορουμε να βαλουμε οτι γραφικο περιβαλλον θελουμε ?? το xorg νομιζα πως ειναι εγκατεστημενο απο την αρχη (οπως τα αλλα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δεν υπάρχει τπτ προεγκατεστημένο στο Arch. Μπορείς να βάλεις εσύ ότι θες για γραφικό. Σε τι σημείο είσαι τώρα; @Martinoff Είδες που έκανα τα win παιχνιδομηχανή όπως είχα υποσχεθεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 @xrist0f0r0s το arch σου δίνει ένα command line και internet (αν τα έχεις κάνει όλα σωστά). Είναι λίγο hardcore αν μου επιτραπεί ο όρος. Ωστόσο μην το βάζεις κάτω, εδώ είμαστε να βοηθήσουμε. Το wiki του έχει τα πάντα, και είναι καλό wiki για all things linux. Μπορείς να το βρεις εδώ: https://wiki.archlinux.org/ (εγώ το έχω και συντόμευση στο search μου να σκεφτείς). Αφού έχεις συνδεθεί και έχεις δίκτυο, βάζεις πακέτα με τον pacman, τον καλύτερο package manager αυτή τη στιγμή (αντικειμενικά!). Για το xorg: https://wiki.archlinux.org/index.php/Xorg DE ή/και WM βάζεις ότι θες! Πληροφορίες έχει στο wiki Θα τα βρεις όλα, απλά έχει διάβασμα. @mask καλά έκανες όχι γιατί είμαι ενάντια στα windows, κάθε άλλο, αλλά γιατί μου αρέσει που ο κόσμος προσπαθεί με τα ελεύθερα λειτουργικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0f0r0s Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 https://wiki.archlinux.org/index.php/Beginners%27_Guide#Sudo sto sudo μου βγαζει warning:failed to retrieve some files from core error:failed to commit transaction (no servers configures for repository) και στο pacman -S xorg-server xorg-xinit xorg-server-utils μου βγαζει error:could not open file /var/lib/pacman/sync/extra.db και πολλα αλλα εχω κανει εντελως λαθος την εγκατασταση ?? ποιο manager προτιματε gnome και kde mono εχω δοκιμασει για αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Για δες πρώτα αν έχεις ιντερνετ. >ping -c 3 www.google.com Μετά αν έχεις κοίτα εδώ για να ενεργοποιήσεις το package signing του pacman. Πολύ διάβασμα σου έπεσε. Μην το φοβάσαι ότι θες ρώτα. Έτσι ήμουν και εγώ. Τους έπρηξα όλους εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zynif Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Πόσταρε τα /etc/pacman.conf και /etc/pacman.d/mirrorlist Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα