Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! Δε ξέρω αν είμαι στο σωστό θέμα ήμουν ανάμεσα στα θεματα καρτες γραφικων, μητρικές και laptop και τελικά διάλεξα αυτό! όπως λέει και η επικεφαλίδα μου θέλω να αναβαθμίσω το laptop μου!

Έχω ένα Asus A52JR με μητρική Κ52JR με i3 και κάρτα γραφικών μια ati 5470.

Φαντάζομαι επεξεργαστή μπορώ να αλλάξω αν είναι ίδιο socket κτλ και μόνος μου και αν εξαιρέσουμε τις θερμοκρασίες με μεγαλύτερο επεξεργαστή, σωστά; Η αλλαγή γίνεται σχεδόν όπως και σε desktop; ή θέλει κολλητήρια;

Αυτό που με καίει πιο πολύ είναι η κάρτα γραφικών... είμαι σίγουρος οτι μόνος μου δε μπορώ να την αλλάξω και πως θα χρειαστώ μηχανικό Η/Υ σωστά; το θέμα είναι γίνεται να μπει άλλο chipset στην υποδοχή της κάρτας γραφικών; αν ναι τι επιλογές έχω;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Αλλαγή επεξεργαστή(απ´ τη μάνα του) μέχρι i5.Πισοφκέϊκ η αντικαταστασή του.

Κάρτα γραφικών,γιοκ.Είναι κολλημένη πάνω και άμα προσπαθήσεις να την αλλάξες κάπου εφ´όσον δεν έχει ζημιά,θα μείνεις με τη μητρική στο χέρι.Διάφοροι που κατα καιρούς σκάνε μύτη και διαφημίζουνε εργοστασιακά εργαστήρια για τέτοιες δουλειές,είναι σαν πολιτικοί σε προεκλογικό αγώνα,μη μασάς.

Άσε που πάνω από τέσσερις μήνες δεν δίνει κανένας εγγύηση.

Κράτα το όπως είναι ή μάζεψε λ7,δώστο και πάρε άλλο όπως το θες.

Μηντο "χαλάσεις",κρίμα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ φίλε! τελικά δεν αξίζει η αναβάθμιση! i5480M ο πιο φτηνος 110 ευρω απο ebay! καλύτερα να το πουλήσω με το καλό και να πάρω αλλό πιο οικονομικά θα μου βγει... αντε και με ultrabook!!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...