cyberrobot Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα, Σκέφτομαι να αγοράσω επεξεργαστή i5 3450 ή κάτι παρόμοιο. Παρατηρώντας τις μητρικές βλέπω ότι μερικές θέλουν Bios update. Η ερώτηση μου είναι η εξής : θα μπορέσω να κάνω update το bios (μόνο) με τον καινούργιο επεξεργαστή στην μητρική ακόμη και αν δεν υποστηρίζετε; Αν ναι ξέρετε/ έχετε δει κάποια αναφορά για το How to στο νετ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων....
Δεινόσαυρος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα. Εφόσον ο επεξεργαστής δεν υποστηρίζεται από το bios που φοράει η μητρική, δεν θα τον δει για να κάνεις bios update. Ποιές μητρικές κοιτάς? Μπορείς να πάρεις είτε h77 είτε z77 που δεν χριάζονται bios update.
cyberrobot Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Ναι το είδα αυτό αλλά είναι λίγο ακριβές οι z77. Βασικά προσπαθώ να "συνετίσω" το ποσό κάτω από τα 800 € όλα μαζί οθόνες τροφοδοτικά κτλπ. Τον 3450 τον έδωσα περισσότερο σαν παράδειγμα κοιτάζω και τον 2320 με μια z68 για παράδειγμα, γενικά δεν ξέρω με τι bios την στέλνουν την μητρική. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μάθεις πριν την αγοράσεις;
Δεινόσαυρος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δεν νομίζω ότι είναι ακριβες. Αν κοιτάς τον 2320, πηγαίνεις σε όποια μητρική θέλεις. Θα τον υποστηρίζει. Αν κοιτάς τον 3450 μπορείς να πας σε h77 που δεν έχει διαφορές με το z77 και z68 πέρα από το overclocking που απ ότι καταλαβαίνω δεν σε αφορά. Η77 μητρικές βρίσκεις απο 80 ευρώ .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα