l00p Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Γεια σας παιδια, Ενδιαφερομαι να κανω καποια σεμιναρια πανω σε καποιο λογιστικο προγραμμα.Δεν εχω γνωσεις λογιστικης.Αναμεσα απο τα Eurofasma και Κεφάλαιο 4 ποιο να διαλεξω?Τι διαφορες εχουν,εχει το ενα κατι παραπανω απο το αλλο ή εχουν τις ιδιες δυνατοτητες?Αν μαθω το ενα θα ειναι ευκολο να ασχοληθω μετα και με το αλλο? Εχω δει αρκετες φορες αγγελιες να ζητανε γνωσεις η/υ και ενος απο δυο χωρις να αναφερουν κατι παραπανω για πτυχιο λογιστικης/οικονομικων.Αυτο σημαινει οτι αν ασχοληθω λιγο θα μπορεσω να ανταποκριθω? Επισης με ενα search που εκανα βρηκα κατι παλια θεματα(πριν 5-6 χρονια μαλιστα)που ελεγαν οτι αυτα τα δυο τα προγραμματα ειναι ξεπερασμενα πλεον.Ειναι οντως?Απο ποια αντικατασταθηκαν?Παντως απο τις αγγελιες φαινεται οτι χρησιμοποιουνται ακομα.
Eleni_AEKT Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Τα δουλεύω & τα 2 λόγω επαγγέλματος αλλά προτείνω ασυζητητί το ΚΕΦΑΛΑΙΟ...Πολύ πιο φιλικό για το χρήστη & πολύ πιο σύγχρονο γενικότερα.Δίνει αναφορές σε ότι τύπο αρχείου θες (Pdf,word,excel,κλπ) & έχει πάρα πολλές άλλες λειτουργίες. Eurofasma δουλεύω μια παλιά έκδοση (δεν γνωρίζω αν έχουν βγει νεότερες).Ξέρω ότι είναι αρκετά καλό για οργάνωση αποθήκης αλλά δεν υποστηρίζει πολλές άλλες λειτουργίες. Ελπίζω να βοήθησα κάπως...Πάρε πάντως & άλλες γνώμες πριν καταλήξεις...
aris2025 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 και εξωτερικό το κεφαλαιο χρησιμοποιούν απ αυτα τα 2 που ανεφερες οπότε αν εισαι μόνο αναμεσα σε αυτα, εγω θα λεγα κεφάλαιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα