johni41 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 καλησπερα παιδια! θελω να αγορασω για ενα φιλο ενα κινητο με δυο καρτες sim.οχι πολυ ακριβο,βασικα ενα φθηνο. ειδα αυτο εδω nokia 101 και το σκεφτομαι επειδη ειναι και nokia.εχετε να μου προτεινετε κατι αλλο σε αυτη την τιμη?
abc Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 http://www.skroutz.gr/s/337548/Samsung-E1182.html?keyphrase=e1182
johni41 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 να ρωτησω κατι,το nokia ή το samsung εχουν την δυνατοτητα να λειτουργουν ταυτοχρονα και οι δυο καρτες?ή πρεπει να παω σε κατι πιο ακριβο??
Dklearhos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Μπορείς να δεις και αυτό http://www.skroutz.gr/s/398222/Alcatel-OT-217D.html Τα περισσότερα κινητά (για να μην πω όλα με εξαίρεση κάποιες κινεζιές) είναι dual standby. Αυτο σημαίνει ότι οι κάρτες είναι ταυτόχρονα ανοιχτές αλλά όταν μιλάς με την σιμ1 η σιμ2 φαίνεται ανενεργή. Αυτό το πρόβλημα λύνεται εν μέρη με την προώθηση κλήσης από τον ένα αριθμό στον άλλο όταν είναι κλειστά.
abc Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 να ρωτησω κατι,το nokia ή το samsung εχουν την δυνατοτητα να λειτουργουν ταυτοχρονα και οι δυο καρτες?ή πρεπει να παω σε κατι πιο ακριβο?? Ναι ταυτόχρονα λειτουργούν. Απλά όταν μιλάς στην μία, η άλλη φαίνεται κλειστή. Μόνο η Σάμσουγκ είχε μέχρι πρότινος κάτι μοντέλα(από 100 ευρώ και πάνω) όπου όταν μιλούσες στην μία γραμμή, η 2η έμπαινε σε αναμονή και μπορούσες να το σηκώσεις το τηλέφωνο, αλλά ήταν παλαιότερα μοντέλα που έχουν εξαφανιστεί από την αγορά. Τα καινούρια που βγάζει είναι του απλού στυλ, μιλάς στην μία γραμμή και η 2η φαίνεται κλειστή! Εγώ θα προτιμούσα σαν μάρκα Σαμσουγκ, γιατί μπορείς να κλείσεις και τελείως το 1 από τα 2 νούμερα μέσω του μενού, ενώ στα Νόκια αναγκαστικά είναι και τα 2 νούμερα ανοιχτα! Δεν υπάρχει επιλογή να τα κλείσεις(ακόμα και σε πιο ακριβά μοντέλα της)!
johni41 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 καλημερα! τελικα αγορασα το samsung που προτεινε ο φιλος στο 2ο ποστ.στα 20ευρω απο μαγαζι κοντα στο σπιτι μου. ευχαριστω για την βοηθεια!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα