Προς το περιεχόμενο

Smite [MOBA]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έπαιξα 5-6 games.....Λοιπόν

Θετικά

Πολύ δράση λόγω και της κοντινής κάμερας που αυξάνει την αδρεναλίνη,είναι εύκολο και μπορεί να το μάθει σύντομα ακόμα και κάποιος που δεν έχει παίξει ποτέ LoL,Dota,έχει πάρει κάποια στοιχεία του LoL και τα έχει βελτιώσει.

Αρνητικά 

Δεν έχει deny,μικρό map awareness,το last hitting μετράει αλλά πολύ λιγότερο από ότι σε dota 2 ,lol αφού πάρεις δεν πάρεις το Last hit παίρνεις gold(αν δεν πάρεις το last hit παίρνεις απλά λιγότερο).2 μόνο active items και τέλος η έλλειψη balance....σε όλα τα games υπήρχαν στιγμές όπου ο hero ήταν ένα spell και κάτω ...κάτι το οποίο το βρίσκω τουλάχιστον αστείο.

Σύνοψη

Αν δεν έχεις ξαναπαίξει MOBA ίσως το smite να είναι η καλύτερη επιλογή αυτή την στιγμή,αν παίζεις LoL θα το εκτιμήσεις τουλάχιστον στην αρχή,αυτοί που παίζουν dota2 μάλλον θα το αφήσουν αμέσως αφού παραείναι απλοικό με σημαντική έλλειψη βάθους gameplay και ανταγωνιστικότητας σε σχέση με το dota και ακόμα και με το LoL.....ίσως αν παίξουν τπτ γνωστοί μου να παίζω κάνα game που και που για χαβαλέ αλλά για την ώρα μόνο dota.

• Απαντ. 150
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι ειναι free και το κατεβαζεις απο εδω http://www2.hirezstudios.com/smite

Unbalanced δεν ειναι, απλα οπως σε καθε αλλο moba ετσι και εδω ο καθε god εχει και τον counter του. Στα θετικα να βαλουμε οτι εχει πολλα διασκεδαστικα modes (arena,assault,joust,conquest,event) για να παιξεις και οτι σε γενικες γραμμες το 5x5 δεν κραταει περισσοτερο απο 30 λεπτα. Δοκιμασε το trust me ;)

Δημοσ.

Σήμερα έπαιξα για πρώτη φορά το παιχνίδι και οφείλω να ομολογήσω ότι μου άρεσε παρα πολύ!

Κάποιες ερωτήσεις... Πως μπορώ να δω ποιους θεούς έχω διαθέσιμους γιατί έψαξα αλλά δεν βρήκα να έχω κάποιον θεό στην κατοχή μου... Πρέπει να τους αγοράσω η μου δίνει μερικούς free??? Πως μπορώ να κάνω ping κατά την διάρκεια του game οπως στο lol πχ?? Τα spells τα επιλέγω στην αρχή του game η τα δίνει μόνο του?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα παιδια...

Παιζω smite απο την πρωτη μερα του παιχνιδιου...

Επειδη  η ομαδα μου διαλυθηκε θελω να μπω σε μια καινουργια ή να φτιαξω μια καινουργια...

Γενικά παιζω hard core καταστασεις...

Ενδιαφερεται κανεις; pls οχι αρχαριοι...

Το name μου στο game ειναι FIGO... οποιος ενδιαφερεται ας με κανει add...ευχαριστω

Δημοσ.

Να του ρίξω και εγώ δοκιμή τότε???

Έπεζα χρόνια Dota και έπεξα και dota 2 απο τότε που βγήκε μέχρι πριν κανένα μήνα....
Διάβασα τα reviews σας....
Αυτό με το Last hit είναι λίγο κακό αλλα γενικώς να το test?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχουμε και λέμε,μολις το έπεξα

Θετικά
Φοβερή Μουσική :P
Κα@@λάρα η τοξοτίνα στο tutorial
Ωραίος τρόπος χειρισμού
Ωραία γραφικά για τέτοιου είδους παιχνίδι

Αρνητικά
Πολύ μικρό Map

Τώρα ολοκλήρωσα το tutorial . Όταν παίξω και άλλο θα αποκτήσω μια πιο ολοκληρωμένη άποψη.

Επεξ/σία από wazzaa
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αν και δεν ήμουν ποτέ moba gamer, έγινα για χάρη του Smite! Παραθέτω τους λόγους που πρέπει να το παίξετε!

1) Φοβερά γραφικά για moba game! Πολύ λεπτομέρεια σε παίκτες και περιβάλλον

2) Θεματολογία! Τι καλύτερο από το battleground of Gods που σου προσφέρει το Smite? Κάθε gamer που είναι λίγο nerd (όπως κι εγώ) με αρχαίες μυθολογίες και λάτρης της ιστορίας σίγουρα θα δεθεί με το παιχνίδι

3) Χειρισμός action! WASD, με 1,2,3,4 για special attacks και 4 ulti.

4) Πολύ καλή δουλειά στο avatar build κάθε χαρακτήρα! Οι κινήσεις, ο χαρακτήρας, κλπ είναι άμεσα συνδεδεμένοι με το Lore

5) Ελευθερία κινήσεων στο χάρτη, περισσότερα team battles και πιο ελεύθεροι ρόλοι

Αυτά τα "λίγα" απλά σίγουρα η δική μου εμπειρία δεν μπορεί να συγκρίνει το Smite με άλλα moba όπως LOL γιατί δεν έχω δοκιμάσει κανένα άλλο. Έχω δει σίγουρα και γνωρίζω τα "κολπα" αλλά ποτέ δε με τράβηξαν. 

Το Smite πάντως, ακόμα και για τους μυημένους σε LOL, DOTA, WOW κλπ θα τους προσφέρει ένα ευχάριστο διάλειμμα, από το συνηθισμένο. 

Έχουμε και λέμε,μολις το έπεξα

Θετικά
Φοβερή Μουσική :P
Κα@@λάρα η τοξοτίνα στο tutorial
Ωραίος τρόπος χειρισμού
Ωραία γραφικά για τέτοιου είδους παιχνίδι

Αρνητικά
Πολύ μικρό Map

Τώρα ολοκλήρωσα το tutorial . Όταν παίξω και άλλο θα αποκτήσω μια πιο ολοκληρωμένη άποψη.

Αυτό που μόλις έπαιξες είναι tutorial που σου μαθαίνει βασικά του παιχνιδιού, και σου βάζει το map από ένα Mode του παιχνιδιού που λέγεται Joust 3 vs 3 και δεν είναι το αυθεντικό map. 

Το πραγματικό παιχνίδι είναι το Conquest θα το βρεις στα games στο Normal αλλά αφού φτάσεις Level 30 μπορείς να παίξεις και League. Το map είναι αντιθέτως τεράστιο και πολλοί το βλέπουν αρνητικά γι αυτό.

Δημοσ.

Τι φοβερα γραφικα ρε παιδια,σορρυ δηλαδη,για ολα τα αλλα πασο ,αλλα τα γραφικα ειναι καρτουνιστικα και μου θυμιζουν εποχες 2000.Το Panzar το συντριβει στα γραφικα. Οσο για την μουσικη στο Panzar ειναι η καλυτερη που εχω ακουσει ποτε στην ζωη μου για τετοιου ειδους παιχνιδι και παιζω ολα τα ειδη απο to 1997.

Επισης στο Panzar τα game mechanics οταν πολεμανε οι παικτες ειναι τοσο ρεαλιστικα που ειναι απιστευτα.Δεν υπαρχουν πουθενα σε αλλο game.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τι φοβερα γραφικα ρε παιδια,σορρυ δηλαδη,για ολα τα αλλα πασο ,αλλα τα γραφικα ειναι καρτουνιστικα και μου θυμιζουν εποχες 2000.Το Panzar το συντριβει στα γραφικα. Οσο για την μουσικη στο Panzar ειναι η καλυτερη που εχω ακουσει ποτε στην ζωη μου για τετοιου ειδους παιχνιδι και παιζω ολα τα ειδη απο to 1997.

Επισης στο Panzar τα game mechanics οταν πολεμανε οι παικτες ειναι τοσο ρεαλιστικα που ειναι απιστευτα.Δεν υπαρχουν πουθενα σε αλλο game.

Κοίτα δεν το έχω παίξει αλλά είδα videos και pics. Μεγάλη διαφορά με το Smite δεν έχει και αμφιβάλω αν είναι καλύτερα τα γραφικά. 

Αλλά το καρτουνίστικο δεν το κατάλαβα... Δηλαδή αν είναι καρτουνίστικα είναι χάλια τα γραφικά; Για το εποχές 2000 είσαι πολύ λάθος. 

Γνώμη μου είναι ότι είναι πολύ καλά. Έχω ασχοληθεί με graphic design αλλά και παραγωγή 3d graphics και είδα φοβερή λεπτομέρεια στο Smite. Στη HiRez κάνουν εξαιρετική δουλεια σε αυτόν τον τομέα. Και στην τελική κανένα moba δεν χρειάστηκε ποτέ γραφικά, αλλά το Smite τα έδωσε και αυτά.

Το μόνο πρόβλημα είναι το community και αυτό πρέπει να διορθώσουν. Έχουν γίνει άλματα αλλά θέλει πολύ βελτίωση ακόμη.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εδω και λιγες μερες μπηκε το S2 patch. Λεπτομερεις εδω : http://www.hirezstudios.com/smite/latest-news/view/smite-blog/2015/02/11/new-in-smite-season-2

Και μια ματια στο νεο conquest map: http://www.hirezstudios.com/smite/promo/conquest-reborn

Για ακομα μια φορα λεω οτι το παιχνιδακι ειναι εξαιρετικο. Give it a try ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...