MeSiaSs Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Έχω και εγώ ένα key όποιος θέλει ας πει να του το δώσω. Υ.Αν δίνεται ο ένας στον άλλον τα keys όλη η κοινότητα θα έχει μπει στο παιχνίδι. edit:key has been sent
xaralas Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω τον φιλο Mesiass! Ενα κλειδακι διαθεσιμο παιδια, ο πρωτος που θα κανει pm δικο του! Το key δοθηκε παιδια, ελπιζω το παληκαρι που το πηρε να συνεχισει το σκηνικο με τα κλειδια. Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2012 από xaralas
dark knight Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Επειδή δεν με κόβω να βρίσκω ποτέ κλειδί, πιστεύετε ότι αξίζει να δώσω 8 δολάρια για beta access και 400 gems; Δεν έχω θέμα να πληρώσω για να παίξω, απλά επειδή δεν το έχω πιάσει ο ίδιος στα χέρια μου δεν θέλω να φύγουν άδικα και το παιχνίδι τελικά να είναι μάπα...
lefteris210 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 αξιζει τα 8 ευρο αποψη μου + 400gems καθολου ασχημα
Akboy Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 F1575-B0AB7-67934-88092-DB87E Οποιος τo προλαβει,credits στον xaralas
kamui Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Επειδή δεν με κόβω να βρίσκω ποτέ κλειδί, πιστεύετε ότι αξίζει να δώσω 8 δολάρια για beta access και 400 gems; Δεν έχω θέμα να πληρώσω για να παίξω, απλά επειδή δεν το έχω πιάσει ο ίδιος στα χέρια μου δεν θέλω να φύγουν άδικα και το παιχνίδι τελικά να είναι μάπα... Όχι φίλε κάθε ένας εδώ μέσα παίρνει 2 κλειδιά για κάθε ένα που του δίνεται. Ντροπή ας σου δώσει 1 και από τα 2 που πήρε πίσω στη κοινότητα. Δεν έπρεπε ούτε ένας εδω μέσα να μην έχει κλειδί. Μισό θα πω το φιλαράκι μου που του έδωσα το 2ο κλειδί , να σε φτιάξω (...ΟΚ έχεις PM)...το 1ο μου το έδωσε ο Αταλλος προηγουμένος, kudos σε αυτόν φυσικά που μοιράστηκε τo δικό του αρχικά. Οποίος το πήρε ας σου δώσει ένα. Γενικά όσοι δίνετε κλειδιά μέσω Pm ζητάτε από τον παραλήπτη να σας επιστρέφει ένα από τα 2 που θα πάρει για το κάνουμε "ανακύκλωση" εδώ μέσα.
SOADNICK Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Εγω ακομα να βρω κλειδι Οποιος εχει ας μου στειλει ενα ΠΜ edit: πηρα κλειδι ευχαριστω dark knight/kamui Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2012 από SOADNICK
dark knight Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Soadnick σου στέλνω ένα, και ευχαρίστησε τον kamui και όχι εμένα, μιας και αυτός μου έδωσε το δικό μου Απλά φρόντισε τα κλειδιά να συνεχίσουν να κινούνται μέσα στο forum!
SOADNICK Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) δινω 2 κλειδια οι πρωτοι 2 μου θα στειλουν πμ κερδιζουν απο ενα θα δωθουν με την προυποθεση οτι το 1 θα επιστραφει στο forum edit: το ενα δοθηκε στον evoracing δοθηκε και το αλλο στον deanstreet Y.Γ. εννοειτε οτι ΔΕΝ πουλατε κανενα κλειδι Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2012 από SOADNICK
dark knight Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Κάποια στιγμή πάντως να αρχίσουμε να βάζουμε και ονόματα εδώ μέσα, να μπούμε και κανένα παιχνίδι με team από δω! Όποιος θέλει με κάνει add Mixalis1234.
mihachris Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Είχα ποστάρει κι εγώ πριν μερικές μέρες αλλά τίποτα. Προσπαθησα να βρω και απο κανα ξένο site αλλά πέταξαν. Οποιός έχει καποιο key λοιπόν ας μοιράσει κι από 'δω!
kamui Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Είχα ποστάρει κι εγώ πριν μερικές μέρες αλλά τίποτα. Προσπαθησα να βρω και απο κανα ξένο site αλλά πέταξαν. Οποιός έχει καποιο key λοιπόν ας μοιράσει κι από 'δω! Όποιος πήρε παραπάνω του evoracing ας δώσει τα 1 από τα 2 που πήρε επιστροφή
deanstreet Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 2 keys και απο εμενα : F19C7-9274A-59994-16395-43686 και F1BAB-04553-B04F4-BD9BD-CA739. Ευχαριστώ και πάλι SOADNICK!
SOADNICK Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 no prob Αυτοι που θα παρουν τα κλειδια του deanstreet θα δωσουν ενα πισω στο forum
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα