Atallos1 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Για αρενες αξιζει μια χαρα , αν ειναι να το κανεις regular lemme know
DeiX Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Και εγω παιζω λιγο απ'ολα οποτε αν καποιος ενδιαφερεται ας στειλει pm να τον κανω add
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Ωραία και η Bellona. Βέβαια εμφανίζεται σε κάθε arena match και most likely θα φάει nerf σύντομα.
>-Nosakos<- Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Κάθε φορά που την έχει το team μου σε arena η conq και δεν την έχουν οι άλλοι νικάμε με μεγάλη ευκολία και αντίστοιχα το αντίθετο, Πρέπει να κάνουν κάτι γιατί είναι τέρμα δυνατός ο ήρωας.
Atallos1 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Atallos το nick , add αμα θελετε για καμια arena
Skerzos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 skerzos, find me add me. ο αποπάνω είναι OP.
Gilmaru Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Το βάλαν στο steam πρόσφατα. Ξενίζει λιγάκι το third person view, αλλά προς το παρόν μου φαίνεται εξαιρετικά διασκεδαστικό σαν παιχνίδια. Δοκιμάστε το οπωσδήποτε όσοι παίζεται moba.
ellinas12 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Μετά από τόσα χρονια παίζει κανεις? Nickname: tsounamiκαντε add
Luciddream Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Μετά απο πολλά χρόνια σοβαρής απουσίας απο τα PC Games έχω αρχίσει και παίζω λίγο Smite ... θέλω να αρχίσω να γράφω τα παιχνίδια και να δοκιμάσω να ανεβάσω κανα compilation σε youtube. Δοκίμασα και streaming σε twitch αλλά μου ρίχνει πολύ τα FPS και δεν μπορώ να παίξω. Μπορεί να το ξαναψάξω κάποια στιγμή που θα βρώ χρόνο.Οπότε προς το παρόν μάλλον θα τα κάνω offline και θα τα ανεβάζω.. Σκέφτομαι να πάρω dedicated δίσκο για αυτήν την δουλειά.. Όποιος έχει καμια πρόταση ας την πει
Gilmaru Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Ποιος παίζει; Μετά από κάποιο καιρό απουσία ίσως ψήνομαι να ξαναρχίσω. Στο πολύ χαλαρό για χαβαλέ. Ψήνεται κανείς;
Luciddream Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Ποιος παίζει; Μετά από κάποιο καιρό απουσία ίσως ψήνομαι να ξαναρχίσω. Στο πολύ χαλαρό για χαβαλέ. Ψήνεται κανείς; Εγώ μόλις γύρισα απο διακοπές το έκανα uninstall. πάλι καλά γιατί δεν θέλω να καω πάλι Έκλεισα πάνω απο 1000 ώρες παιχνιδιού. Πάντως αν εξαιρέσεις τα balancing issues το παιχνίδι είναι πολύ καλό. Ίσως να συνεχίσω να παρακολουθώ τα tournaments, έχουν πολύ χαβαλέ.
cliobaccarra Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Υπαρχει καποιος αλλος που εχει παρατηρησει προβλημα με πολλα ms. Εδω και 2 βδομαδες τα ms μου ειναι γυρω στα 170-200 σε ολα τα mats ενω ειχα κατω απο 100. Ακομα και τα βραδια, επισης φιλος που παιζει εχει και αυτος το ιδιο προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα