Προς το περιεχόμενο

Smite [MOBA]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 150
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάθε φορά που την έχει το team μου σε arena η conq και δεν την έχουν οι άλλοι νικάμε με μεγάλη ευκολία και αντίστοιχα το αντίθετο,

Πρέπει να κάνουν κάτι γιατί είναι τέρμα δυνατός ο ήρωας.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το βάλαν στο steam πρόσφατα. Ξενίζει λιγάκι το third person view, αλλά προς το παρόν μου φαίνεται εξαιρετικά διασκεδαστικό σαν παιχνίδια.

Δοκιμάστε το οπωσδήποτε όσοι παίζεται moba.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μετά απο πολλά χρόνια σοβαρής απουσίας απο τα PC Games έχω αρχίσει και παίζω λίγο Smite ... θέλω να αρχίσω να γράφω τα παιχνίδια και να δοκιμάσω να ανεβάσω κανα compilation σε youtube. Δοκίμασα και streaming σε twitch αλλά μου ρίχνει πολύ τα FPS και δεν μπορώ να παίξω. Μπορεί να το ξαναψάξω κάποια στιγμή που θα βρώ χρόνο.
Οπότε προς το παρόν μάλλον θα τα κάνω offline και θα τα ανεβάζω.. Σκέφτομαι να πάρω dedicated δίσκο για αυτήν την δουλειά.. Όποιος έχει καμια πρόταση ας την πει ;)

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ποιος παίζει;

Μετά από κάποιο καιρό απουσία ίσως ψήνομαι να ξαναρχίσω. Στο πολύ χαλαρό για χαβαλέ. Ψήνεται κανείς;

Δημοσ.

Ποιος παίζει;

Μετά από κάποιο καιρό απουσία ίσως ψήνομαι να ξαναρχίσω. Στο πολύ χαλαρό για χαβαλέ. Ψήνεται κανείς;

Εγώ μόλις γύρισα απο διακοπές το έκανα uninstall. πάλι καλά γιατί δεν θέλω να καω πάλι ;) Έκλεισα πάνω απο 1000 ώρες παιχνιδιού.  Πάντως αν εξαιρέσεις τα balancing issues το παιχνίδι είναι πολύ καλό. Ίσως να συνεχίσω να παρακολουθώ τα tournaments, έχουν πολύ χαβαλέ.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Υπαρχει καποιος αλλος που εχει παρατηρησει προβλημα με πολλα ms. Εδω και 2 βδομαδες τα ms μου ειναι γυρω στα 170-200 σε ολα τα mats ενω ειχα κατω απο 100.  Ακομα και τα βραδια, επισης φιλος που παιζει εχει και αυτος το ιδιο προβλημα. 

• 7 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...