Προς το περιεχόμενο

World of Warcraft και mac

kosko42

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα, καταρχάς δεν ξέρω εάν το θέμα που άνοιξα είναι στο σωστό section αλλά συγχωρήστε με εάν δεν είναι! Το πρόβλημα μου είναι το εξής: έχω πάρει έναν imac i5 κτλ intel based και προσπαθώ να κάνω install το wow μέσω του site της blizzard!(world of warcraft client). Εκεί που ξεκινάει την εγκατάσταση κανονικά, όταν ξεκινάει να κατεβάζει αρχεία, κατεβάζει με την μέγιστη ταχύτητα που μπορώ 1.3mb/s και μετά από λίγο πέφτει όλο το internet ξεσυγχρονίζει το modem router μου! Με άλλα torrents ή αρχεία που κατεβάζω δεν έχει παρατηρηθεί το ίδιο πρόβλημα καθώς η λήψη ολοκληρώνεται και στις ίδιες ταχύτητες και δεν πέφτει το internet! Θα ήθελα εδώ να προσθέσω πως όλα είναι updated (firmware του modem-router, update του airport κ γενικότερα του συστήματος). Το mac τρέχει τα lion 10.7.4 Τι θα μπορούσα να κάνω για να ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχει κάποιες επιλογες στον downloader της blizzard. Για παίξε λίγο μπας και καταφέρεις τίποτα.

Επιπλέον, αν δεν μπορέσεις να βρεις λύση ή το ψάξεις σε google κλπ και δεν τα καταφέρεις, συο συνιστώ να στείλεις email / post στα forums της blizzard και θα βρεις μία λύση.

Έσχατη λύση, κατεβάζεις τον client για mac από άλλο pc / λειτουργικό, το μεταφέρεις στο mac και είσαι κύριος.

Κάτι άλλο στα γρήγορα δε μου έρχεται στο μυαλό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...