Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, είμαι καινούργιος και μπήκα στο insomnia επειδή χρειάζομαι την βοήθειά σας!! Δεν ήξερα που ακριβώς να ανοίξω αυτό το θέμα, αλλά επειδή θέλω την βοήθεια σας, έγραψα εδώ!! Εδώ και κάποιες μέρες έχω πρόβλημα με το Windows Update! Όταν πατάω έλεγχο για ενημερώσεις μου λέει ότι: δεν είναι δυνατό να πραγματοποιηθεί έλεγχος ενημερώσεων εκδόσεων από το Windows Update αυτήν την στιγμή επειδή η υπηρεσία δεν εκτελείται. Ενδέχεται να χρειαστεί να γίνει επανεκκίνηση του Υπολογιστή!!

Επίσης, το antivirus έχει απενεργοποιηθεί και δεν μπορεί να κάνει σάρωση με τίποτα!! Δεν ξέρω τι να κάνω, έχω ψάξει παντού μπας και βρω λύση αλλά μάταια!! Φοβάμαι μήπως είναι ο νέος ιός που λένε που χτυπάει από το Windows Update!!

Πείτε μου άμα μπορείτε να με βοηθήσετε, σας ευχαριστώ...

Δημοσ.

Καλώς ήρθες στη παρέα μας :)

Κατέβασε το Malwarebytes, εγκατέστησέ το, μπές σε safe mode και κάνε πλήρη σάρωση.

Στη συνέχεια, δοκίμασε σάρωση και με το antivirus. Σε περίπτωση που δεν κάνει ούτε σε safe mode, μπες κανονικά στα windows και αφού το κάνεις reinstall βάλτο να κάνει πλήρη σάρωση επίσης.

Πρίν απο αυτά, εγώ προσωπικά θα δοκίμαζα επαναφορά συστήματος σε ημερομηνία που δεν είχε αυτό το θέμα...

Y.Γ. Το θέμα το άνοιξες στο σωστό forum, αφού η υπόθεση αφορά τη σωστή λειτουργία του λειτουργικού σου που είναι windows.

Δημοσ.

Είχα προσπαθήσει να κάνω επαναφορά του συστήματος, αλλά με άφηνε μόνο για μια μέρα πριν!! Έχω πάνω από 10 μέρες με αυτό το πρόβλημα!! Μακάρι να βοηθήσει αυτό που μου είπες...

Δημοσ.

Έκανα σάρωση με αυτό που μου έδωσες και μετά προσπάθησα και με το antivirus, αλλά πάλι τπτ πάλι δεν παίρνει μπρος!! Πήγα ,επίσης, στον τείχος προστασίας των Windows και μου λέει για ενημέρωση ρυθμίσεων! Πατάω ενημέρωση ρυθμίσεων και μου βγάζει Κωδικός Σφάλματος 0x80070424 !! Λες να είναι κάποιος ιός;;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κατ' αρχήν συγγνώμη για τη καθυστερημένη απάντηση ^_^

Τώρα όσον αφορά το πρόβλημά σου, δεν είναι ιός. Η microsoft, έχει γνώση του θέματος και μάλιστα έχει έτοιμη λύση του εδώ!

Πιστεύω θα βοηθήσει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...