Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα(?) παιδιά!

Το πρόβλημά μου είναι το εξής, δεν μπορώ με τίποτα να κάνω firmware update στο razer deathadder 3.5g που έχω. Έχω εγκαταστήσει το razer synapse 2.0 το οποίο αποτελεί τον driver του mouse αλλά το firmware αρνήτε να κάνει εγκατάσταση βγάζοντας αυτό το μήνυμα:

23278288.jpg

Δεν έχω κανένα firmware αυτή τη στιγμή γιατί είμαι από format και προσπαθώ να εγκαταστήσω το v2.45 αλλά μάταια.

Είμαι σιγουρος πως είναι το καταλληλο firmware.

Δημοσ.

έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα αμα βρω τπτ θα σ πω...

Άσε που κάθε λίγο και λιγάκι τρώω και ένα ξαφνικό acceleration χωρίς να έχω ενεργοποιημένο το acceleration. Razer η πιο gtp software υποστήριξη!

Δημοσ.

δεν έχω τέτοιο θέμα.το μόνο που πρόσεξα είναι ότι όταν ανοίγει το πισι κάνει κορδελάκια γιατί συντονίζεται στο κεντρικό να πάρει τις ρυθμίσεις.μετά πάει ρολόι

Δημοσ.

δεν έχω τέτοιο θέμα.το μόνο που πρόσεξα είναι ότι όταν ανοίγει το πισι κάνει κορδελάκια γιατί συντονίζεται στο κεντρικό να πάρει τις ρυθμίσεις.μετά πάει ρολόι

Πρέπει να παίξεις παιχνίδια για να το καταλάβεις, στα windows και εμένα μετά το "sync" που κάνει στην αρχή στρώνει. Αλλά και αυτό το λίγο που γίνετε μετά απο κάθε reboot είναι μεγάλο fail της razer. Δεν νομίζω να ξαναπάρω από αυτήν.

Δημοσ.

Πρέπει να παίξεις παιχνίδια για να το καταλάβεις, στα windows και εμένα μετά το "sync" που κάνει στην αρχή στρώνει. Αλλά και αυτό το λίγο που γίνετε μετά απο κάθε reboot είναι μεγάλο fail της razer. Δεν νομίζω να ξαναπάρω από αυτήν.

μια χαρά πάει μέχρι στιγμής...είμαι gamer αλλιώς θα είχα office της microsoft :P

Δημοσ.

[...]

Δεν έχω κανένα firmware αυτή τη στιγμή γιατί είμαι από format[...]

Αυτό δεν ισχύει. Δεν μπορείς να ΜΗΝ έχει firmware και το firmware δεν χάνεται μετά από format γιατί αποθηκεύεται στην epprom της συσκευής και όχι στο λειτουργικό σύστημα.

Στο site της razer έχει δύο dethadders 3.5G, ένα απλό και ένα black edition και στο fw για το black λέει ότι είναι συμβατό μόνο με αυτό, οπότε σιγουρέψου ότι βάζεις το σωστό fw.

http://www.razersupport.com/index.php?_m=downloads&_a=view&parentcategoryid=168&nav=0%2C76

Επίσης πρέπει να έχεις εγκατεστημένους τους τελευταίους drivers (v3.00) (http://www.razersupport.com/index.php?_m=downloads&_a=viewdownload&downloaditemid=436&nav=0).

Προσοχή όμως γιατί πολλά fails βλέπω στο update των razer.

Δημοσ.

Αυτό δεν ισχύει. Δεν μπορείς να ΜΗΝ έχει firmware και το firmware δεν χάνεται μετά από format γιατί αποθηκεύεται στην epprom της συσκευής και όχι στο λειτουργικό σύστημα.

Στο site της razer έχει δύο dethadders 3.5G, ένα απλό και ένα black edition και στο fw για το black λέει ότι είναι συμβατό μόνο με αυτό, οπότε σιγουρέψου ότι βάζεις το σωστό fw.

http://www.razersupport.com/index.php?_m=downloads&_a=view&parentcategoryid=168&nav=0%2C76

Επίσης πρέπει να έχεις εγκατεστημένους τους τελευταίους drivers (v3.00) (http://www.razersupport.com/index.php?_m=downloads&_a=viewdownload&downloaditemid=436&nav=0).

Προσοχή όμως γιατί πολλά fails βλέπω στο update των razer.

Είμαι 100% σίγουρος πως βάζω το σωστό firmware και όταν πάω να κάνω update μου βγάζει πως πάω από το fimrware 0.00 στο 2.45. Όσο για τον driver ο μόνος που υπάρχει στο site της razer είναι η σουίτα synapse 2.0 η οποία είναι και πολύ fail αν εξαιρέσεις την εμφάνιση που είναι καταπληκτική :S

Δημοσ.

Στο 2ο λινκ που σου έδωσα είναι οι drivers έκδοση v3.00 για deathadder 3500dpi.

Πλέον χρησιμοποιεί την cloud έκδοση με πιο σύγχρονους drivers για να έχεις τις ρυθμίσεις παντού on demand....

άρα είμαστε both up to date...

Δημοσ.

Έβαλα τον 3.0 driver και έβγαλα το synapse και όλα έφτιαξαν! Λειτουργεί ρολόι τώρα, ευχαριστώ micos000! Αναμένουμε να φτιάξει η razer το θεματάκι με το synapse για να κάνουμε update.

Δημοσ.

ρε παιδια υπαρχει κανενας οδηγος για τις ρυθμισεις του συγκεκριμενου ποντικιου? το εχω εδω και ενα 6μηνο και ακομα δεν εχω βρει τις καταλληλες ρυθμισεις..

Δημοσ.

ρε παιδια υπαρχει κανενας οδηγος για τις ρυθμισεις του συγκεκριμενου ποντικιου? το εχω εδω και ενα 6μηνο και ακομα δεν εχω βρει τις καταλληλες ρυθμισεις..

Δεν υπάρχουν κατάλληλες ρυθμίσεις, είναι ότι βολεύει τον καθένα, εγώ το έχω 500hz 450dpi και στο 6 το sensivity των windows με όλα τα acceleration απενεργοποιημένα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...