geotrian Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 καλησπερα ηθελα να ρωτησω αν εχει αγορασει κανεις απο την Auto Marin αυτοκινητο και να μου πει εντυπωσεις ή τυχον παραπονα που ειχε........ σας ευχαριστω....
NickTG Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δεν έχω πάρει κάτι εγώ αλλά μέχρι τώρα στα διάφορα fora μόνο παράπονα έχω ακούσει.
sarpan Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Εννοεις μεταχειρισμενο η καινουργιο?Εμεις εχουμε εδω και 5 περιπου χρονια ενα Polo,αγορασμενο απο Auto Marin και ολα κομπλε με το αμαξι.Τωρα για το service νομιζω ισχυει οτι ισχυει και στις υπολοιπες αντιπροσωπιες.Ακριβα ανταλλακτικα κλπ κλπ
geotrian Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 εγω ενδιαφερομαι για καινουριο......ειναι αντιπροσωπεια της VW?? γιατι δεν ειναι στο site της vw......για αυτο ειμαι και επιφυλλακτικος..
cger Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 εγω ενδιαφερομαι για καινουριο......ειναι αντιπροσωπεια της VW?? γιατι δεν ειναι στο site της vw......για αυτο ειμαι και επιφυλλακτικος.. Τόσες αντιπροσωπείες έχουν, γιατί δεν κοιτάς αλλού.
geotrian Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 γιατι εχει ετοιμοπαραδωτο ενα αυτοκινητο που ενδιαφερομαι.......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα