Tasos_93 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Το steelseries qck+ δέν είναι με αυτοκόλλητο. Είναι πάρα πολύ εύχρηστο και μεταφερεται παντου. Το χρησιμοποιώ τώρα
ninos30 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Απλά να προσθέσω γιατί κάποιος μπορεί να παρανοήσει διαβάζοντας τα παραπάνω. Ούτε το Sphex έχει αυτοκόλλητο (φαίνεται ξεκάθαρα και στο video του youtube). Απλά από κάτω έχει μια ειδική επιφάνεια που προσκολάτε από μόνη της σχεδόν πάνω σε όλα τα υλικά. Σε μένα πχ που έχω γυαλί, ήταν σωτήριο. Τα άλλα τα κυνηγούσα όταν έπαιζα κανα FPS. Στην άκρη έχει μια προεξοχή για να το σηκώσεις και να "ξεκολήσει" εύκολα. Το αλλάζεις θέση το πατάς και ξαναεφάπτεται.
zizu10 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Απλά να προσθέσω γιατί κάποιος μπορεί να παρανοήσει διαβάζοντας τα παραπάνω. Ούτε το Sphex έχει αυτοκόλλητο (φαίνεται ξεκάθαρα και στο video του youtube). Απλά από κάτω έχει μια ειδική επιφάνεια που προσκολάτε από μόνη της σχεδόν πάνω σε όλα τα υλικά. Σε μένα πχ που έχω γυαλί, ήταν σωτήριο. Τα άλλα τα κυνηγούσα όταν έπαιζα κανα FPS. Στην άκρη έχει μια προεξοχή για να το σηκώσεις και να "ξεκολήσει" εύκολα. Το αλλάζεις θέση το πατάς και ξαναεφάπτεται. Για εμένα που θα χρειάζεται να το μεταφέρω καθημερινά λόγω έλλειψης χώρου, θα με βολέψει ή καλύτερα να πάω στο steelseries qck???
evagelou Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 εγω αυτο http://www.okcomputer.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_css.tpl&product_id=533&category_id=47&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=56 σε συνδιασμο με razer naga epic απλα ειναι σαν να γλιστραει! απουτα ικανοποιημενος ! δεν κολαει εννοειτε και μεταφερετε πανευκολα γινεται σαν χαλακι! χαχα
ninos30 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Για εμένα που θα χρειάζεται να το μεταφέρω καθημερινά λόγω έλλειψης χώρου, θα με βολέψει ή καλύτερα να πάω στο steelseries qck??? Δεν θα το έλεγα ότι θα σε βόλευε ιδιαίτερα αν το μεταφέρεις συνέχεια
c0prse_grinder Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Razer Sphex κι από μένα. To έχω καταευχαριστηθεί! Και δεν δίνεις και μια περιουσία http://www.amazon.co.uk/Razer-Sphex-Gaming-Mouse-Mat/dp/B002GQSIWI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1341223112&sr=8-1 οντως, μια χαρα τιμουλα..ειδικα σε σχεση με την αρχικη του τιμη
zizu10 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Τελικά παρήγγειλα το SteelSeiries QcK και βλέπουμε... Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια
adi32 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Θελω καποιο φθηνο σκληρο mouse pad για να το εχω σε ανωμαλες επιφανειες η στο ποδι (καναπες κλπ) Που μπορω να βρω και πως να το ψαξω ?
SPANK Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Θελω καποιο φθηνο σκληρο mouse pad για να το εχω σε ανωμαλες επιφανειες η στο ποδι (καναπες κλπ) Που μπορω να βρω και πως να το ψαξω ? Εγω εχω το razed destructor και μαλλον ειναι αυτο που θέλεις https://www.skroutz.gr/c/598/mouse_pad.html?keyphrase=Razer+Destructor , απλα ειναι λιγο ακριβό
adi32 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 40ε για mouse pad εναι υπερβολη νομιζω κατι πιο απλο απο ebay πχ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα