Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

πήρα πρόσφατα το Razer Imperator και θέλω να πάρω τώρα ένα mouse pad για να τσουλάει ωραία γιατί στο γραφείο μου που το έχω σκέτο δε το κάνει αυτό.. Θα ήθελα τις προτάσεις σας, επειδή δε ξέρω από τιμές ας πούμε budget 30€ αλλά αν υπάρχει κάτι καλό πιο φτηνό δε λέμε όχι.

Δημοσ.

Εγώ θα σου πρότεινα το Steelseries Qck+ ή το Qck heavy .Δεν τα έχω, αλλά έχω διαβάσει τα καλύτερα και τα προτείνουν οι περισσότεροι.

Δημοσ.

Εξαρτάτε από τον τύπο του gaming που κάνεις και την επιφάνεια που χρειάζεσαι. Αν είσαι σαν εμένα που ένα τυπικό gaming mousepad των 25x30 εκατοστών σε καλύπτει ρίξε μια ματιά για το Razer Sphex. Είναι οικονομικό και αρκετά καλό, το mouse γλιστράει πολύ ωραία πάνω του.

Αυτό που μπορεί να σε ενδιαφέρει ή όχι είναι ότι το Sphex είναι αυτοκόλλητο και θα σε δυσκολέψει λίγο σε οποιαδήποτε μεταφορά του. (Ξεκολλάει άνετα από επιφάνειες πάντως)

Εγώ αυτό τον καιρό χρησιμοποιώ το SteelSeries 4HD και είμαι αρκετά ευχαριστημένος.

http://store.razerzo...uctID.169419500

http://www.skroutz.g...ase=razer+sphex

http://www.youtube.c...h?v=GEyuntpNvzM

Δημοσ.

Έχω ακούσει καλά λόγια για το Steelseries qck mass δέν ξέρω αν συμφωνούν και οι υπόλοιποι εδώ ,αλλα είναι σχετικά ξεκούραστο λόγω μεγέθους και ποιότητας.

+Αρκετά χαμηλή τιμή.

Δημοσ.

Το Sphex φένεται πολύ καλό αλλά δε ξέρω αν τελικά θα με βολέψει που είναι τόσο λεπτό.. Είμαι ανάμεσα σε αυτό και το SteelSeries πιο πάνω.

Το Sharkoon είναι αντίστοιχο με το SteelSeries;

Δημοσ.

Με ενδιαφέρει και εμένα η αγορά mousepad. Μάλιστα θέλω δύο.

Ρε παιδιά, 10+ Ευρώ για Mousepad; Δεν είναι πάρα πολλά;

Με ενδιαφέρει κάποιο που να μην κολλάει με κόλλα στο γραφείο.

Αν θέλετε βάζετε links από Ελληνικά μαγαζιά.

Δημοσ.

Mouse pad θα βρείς παντού πολύ φθηνά. π.χ. στο τοπικό σου κατάστημα με υπολογιστές,αναβαθμήσεις. Μπορείς να βρείς αν θές λεπτό στο πλαίσιο ενα αντιμικροβιακό το οποίο όμως μπορώ να πω απο προσωπική εμπειρία χαλάει εύκολα. Γενικά τα λεπτά πλαστικά mouse pad έχουν την τάση να χαλάνε εύκολα εκτός αν είναι σχετικά ακριβά (κολάνε διαφορετικά και δέν χαλάνε με τα πολλά βάλε-βγάλε). Τώρα μπορείς να πάρεις ενα απλό cloth mouse pad που θα δείς στο σκρούτζ (γράψε στην αναζήτηση mouse pad και διάλεξε ενα απο τα 1000) και να σου κρατήσει πολύ καιρό και το ποντίκι να κυλάει άνετα πάνω του αλλα σπάνιο να γίνει. Γενικά προτίμησε τα cloth κατα την γνώμη μου αξίζουν, βολεύουν και κρατάνε (σκυλιά ειναι αν τα φροντίζεις). Όλα αυτά για casual χρήστες. Για gaming πιστεύω θές την ευκολία στην κίνηση -> πας σε ακριβό pad.

Αυτά απο εμένα, +1 και για το steelseries qck+ (Το πήρα πριν 3 μέρες και δίνει πολύ καλή αίσθηση) :-D

Επίσης τα συγχρονα mouse pad δεν χρησιμοποιούν κόλλα του είδους που θα σου αφήσει σημάδι στο γραφείο άν ανησυχείς για αυτό.Είναι σχεδιασμένο να αφαιρείται σχετικά εύκολα.

Δημοσ.

Το Steelseries QCK+ είναι με αυτοκόλλητο ή όχι???

Βασικά θα ήθελα ένα mouse pad που να μην είναι αναγκαίο να το κολλάω στο γραφείο γιατί θα χρειάζεται να το μεταφέρω συχνά.

Ποίο από τα δύο προαναφερθέντα θα μου προτείνατε (razer or steelseries) ???

Δημοσ.

Το Steelseries QCK+ είναι με αυτοκόλλητο ή όχι???

Βασικά θα ήθελα ένα mouse pad που να μην είναι αναγκαίο να το κολλάω στο γραφείο γιατί θα χρειάζεται να το μεταφέρω συχνά.

Ποίο από τα δύο προαναφερθέντα θα μου προτείνατε (razer or steelseries) ???

Δεν ξερω για razer, δεν ειχα ποτε παντως το steelseries ειναι οτι καλυτερο μπορεις να παρεις πιστευω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...