ntafiduck Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 γεια σας παιδια 8ελω να συνδεσω δυο υπολογιστες για να παιξω ενα game(counter strike)και τους εχω συνδεμενους στο ιδιο ρουτερ αλλα δεν μπορω να μπω στο game αν μπορειται να μου πειτε πως γινεται ξερω οτι υπαρχουν και προγραμματα γιατο αλλα δεν ξερω τι να κανω...Ευχαριστω!!!
dimitrisOS Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Αν θες μονο για το counter να παιξεις με 2 υπολογιστης στο ιδιοι δικτυο τοτε απλα τους συνδεεις και απευθυας αν θες τοτε πας στον εναν υπολογιστη φτειαχνης μια πιστα χωρις bot και μετα πας στον αλλο υπολογιστη και πατας find server στην καρτελα lan και βλεπεισ την πιστα που εφτειαξε ο αλλος υπολογιστης
ntafiduck Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 αυτο εκανα φιλε μου αλλα δεν μπορεσα να βρω την πιστα...δεν μου τσ βρισκει
micos000 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Μήπως έχεις κάποιο internet security πρόγραμμα ή firewall και σε κόβει; Απενεργοποίησε ότι firewall έχεις, το ίδιο και από το router σου, γιατί μπορεί να σε κόβει και από εκεί.
ntafiduck Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 εχω το eset smart security...δλδ να απεργοποιησω το firewall και απο τους δυο υπολογιστες???
Antonis3d Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 εχω το eset smart security...δλδ να απεργοποιησω το firewall και απο τους δυο υπολογιστες??? Ναι αυτό κάνε και φυσικά πρέπει να έχετε την ίδια έκδοση του παιχνιδιού.
ntafiduck Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 οι εκδοση ειναι ιδια..θα δω και θας σας πω αυριο αμα το καταφερα..
dimitrisOS Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δοκιμασε και την πιστα να την φτειαξης απο των αλλο υπολογιστη δηλαδη μην προσπαθης μονο απο των εναν δοκιμασε και απο των αλλον
micos000 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Αν δεις ότι σου δουλέυει με απενεργοποιημένο το fw τότε βάλε ένα exeption στα rules του eset για το εκτελέσιμο του cs.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα