Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια θα ηθελα να μου πειτε πως γινεται να επαναφερω καποια αρχεια τα οποια τα εχω σβησει απο τον καδω ανακυκλωσεις οριστικα ειναι καποια αρχεια τα οποια τα χρειαζομαι για μια εργασεια που κανω και κατα λαθος τα διεγραψα σας παρακαλω εαν μπορειτε πειτε μου ειναι επιγον!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

δοκιμασε με το recuva αρχικα και μην τρελενεσαι.

επισης το αρχειο ειναι ουσιαστικο και οχι ρημα οπως και ο καδος

δες και το ανακυκλωσης και διορθοσε το θα βγαλουμε τα ματια μας!!

Δημοσ.

Γεια σας παιδια θα ηθελα να μου πειτε πως γινεται να επαναφερω καποια αρχεια τα οποια τα εχω σβησει απο τον καδω ανακυκλωσεις οριστικα ειναι καποια αρχεια τα οποια τα χρειαζομαι για μια εργασεια που κανω και κατα λαθος τα διεγραψα σας παρακαλω εαν μπορειτε πειτε μου ειναι επιγον!!!!!!!!!!!!

Καλησπέρα,

αν το άδειασμα του κάδου έγινε πολύ πρόσφατα έχεις πιθανότητες ανάκτισης. Κάνε boot με το hiren's και τρέξε recuva ή το active file recovery.

δοκιμασε με το recuva αρχικα και μην τρελενεσαι.

επισης το αρχειο ειναι ουσιαστικο και οχι ρημα οπως και ο καδος

δες και το ανακυκλωσης και διορθοσε το θα βγαλουμε τα ματια μας!!

χμ!!!

Δημοσ.

Καλησπέρα,

αν το άδειασμα του κάδου έγινε πολύ πρόσφατα έχεις πιθανότητες ανάκτισης. Κάνε boot με το hiren's και τρέξε recuva ή το active file recovery.

χμ!!!

δεν καταλαβα γιατι τα κοκκινισες..

τρελενεσαι ειναι παθητικη το διορθωσε ναι ειναι εκεκταμενο λαθος

Δημοσ.

δεν καταλαβα γιατι τα κοκκινισες..

τρελενεσαι ειναι παθητικη το διορθωσε ναι ειναι εκεκταμενο λαθος

Όταν πήγαινα σχολείο, γράφαμε τρελαίνεσαι και διόρθωσε...

Αν η δημοτική σήμερα τα έχει έτσι όπως τα έγραψες σου ζητώ συγνώμη...

Δημοσ.
εκεκταμενο λαθος

old_guy.jpg

...Megaκλή, το ΚΑΛΥΤΕΡΟ που έχεις να κάνεις ώστε να εξασφαλίσεις ότι δεν θα χαθούν δια παντός τα αρχεία που σ' ενδιαφέρουν, είναι να σταματήσεις ΤΩΡΑ ακόμα και να σερφάρεις, να κλείσεις τον υπολογιστή, να βγάλεις τον σκληρό, να τον συνδέσεις "ως δεύτερον" σε κάποιο άλλο μηχάνημα, και από εκεί να τρέξεις κάποιο πρόγραμμα ανάκτησης/"ξε-διαγραφής", ορίζοντας να ψάξει στον δικό σου δίσκο...(δοθέντος ότι τα αρχεία που λες, υπήρχαν στο partition C: . Aν πάλι όχι και ήταν σε άλλο partiton ή δίσκο, τότε δεν έχεις φόβο - μπορείς να συνεχίσεις να χρησιμοποιείς τον δίσκο σου και τα Windows του)

Σχετικά προγράμματα είναι πχ το Recuva (είναι και free), το Active File Recovery, το File Scavenger, το Recover My Files... Εκτός από το πρώτο, τα υπόλοιπα μόνο "σε πονηρά μέρη" μπορείς να τα βρεις πλήρως λειτουργικά (εκτός κι αν προτίθεσαι να αγοράσεις κάποιο από αυτά, οπότε μπορείς να τα κατεβάσεις από τα επίσημα site τους). "Un-deleters" υπάρχουν διάφοροι -διαφόρων δυνατοτήτων ο καθ' ένας, είτε είναι free, είτε είναι paywares- προκειμένου όμως να μην το πολυκουράζεις, καλύτερα μια κι έξω να πας σε προγράμματα όπως αυτά που προανέφερα (στην κυριολεξία δοκίμασέ τα με τη σειρά που σου τα έγραψα, αν δεν βρίσκεις τα αρχεία που θες με τη μία). Δώσε βάση στις ρυθμίσεις τους όμως, γιατί αλλιώς θα έχεις πολλά αποτελέσματα και θα πελαγώσεις μέχρι να βγάλεις άκρη (...όπως ούτως ή άλλως και μέχρι να "καταλάβεις" πως δουλεύει το κάθε πρόγραμμα). Δόξα τω Θεώ, τα προγράμματα που είπα έχουν αρκετές επιλογές ρύθμισης, ώστε να περιορίσεις την αναζήτηση (...η οποία δε, αν ψάξει "για τα πάντα-όλα", θα παίρνει και ώρες κάθε φορά) σε αυτό που πραγματικά θέλεις.

Kαι γενικά μη βιάζεσαι, όσο επείγον κι αν είναι, διότι όποιος βιάζεται ξεγράφει (δια παντός, αρχεία που ψάχνει)...

Δημοσ.

παιδια ολα οκ σας ευχαριστω ολους το προβλημα ληθυκε αλλα οχι με το προγγραμα που μου ειπατε εσεις με το προγγραμα

restoration

Δημοσ.

Δοκίμασε με το recuva αρχικά και μην τρελαίνεσαι.

Επίσης το αρχείο είναι ουσιαστικό και όχι ρήμα όπως και ο κάδος.

Δες και το ανακύκλωσης και διόρθωσέ το, θα βγάλουμε τα μάτια μας!

Το "εργασεια" και το "επιγον" δε σ' ενόχλησαν;

Κατά τα λοιπά στα ελληνικά φόρουμ απαγορεύονται κατά κανόνα τα greeklish.

Εγώ ήδη τα έβγαλα τα δικά μου μάτια με το εκεκταμενο λαθος.

Δημοσ.

ο επόμενος που θα σχολιάσει την ορθογραφία στο παρών topic θα έχει δώρο από την διεύθυνση του forum

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...