megaklhs Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Γεια σας παιδια θα ηθελα να μου πειτε πως γινεται να επαναφερω καποια αρχεια τα οποια τα εχω σβησει απο τον καδω ανακυκλωσεις οριστικα ειναι καποια αρχεια τα οποια τα χρειαζομαι για μια εργασεια που κανω και κατα λαθος τα διεγραψα σας παρακαλω εαν μπορειτε πειτε μου ειναι επιγον!!!!!!!!!!!!
haris013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 δοκιμασε με το recuva αρχικα και μην τρελενεσαι. επισης το αρχειο ειναι ουσιαστικο και οχι ρημα οπως και ο καδος δες και το ανακυκλωσης και διορθοσε το θα βγαλουμε τα ματια μας!!
hawkpilot Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Γεια σας παιδια θα ηθελα να μου πειτε πως γινεται να επαναφερω καποια αρχεια τα οποια τα εχω σβησει απο τον καδω ανακυκλωσεις οριστικα ειναι καποια αρχεια τα οποια τα χρειαζομαι για μια εργασεια που κανω και κατα λαθος τα διεγραψα σας παρακαλω εαν μπορειτε πειτε μου ειναι επιγον!!!!!!!!!!!! Καλησπέρα, αν το άδειασμα του κάδου έγινε πολύ πρόσφατα έχεις πιθανότητες ανάκτισης. Κάνε boot με το hiren's και τρέξε recuva ή το active file recovery. δοκιμασε με το recuva αρχικα και μην τρελενεσαι. επισης το αρχειο ειναι ουσιαστικο και οχι ρημα οπως και ο καδος δες και το ανακυκλωσης και διορθοσε το θα βγαλουμε τα ματια μας!! χμ!!!
haris013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα, αν το άδειασμα του κάδου έγινε πολύ πρόσφατα έχεις πιθανότητες ανάκτισης. Κάνε boot με το hiren's και τρέξε recuva ή το active file recovery. χμ!!! δεν καταλαβα γιατι τα κοκκινισες.. τρελενεσαι ειναι παθητικη το διορθωσε ναι ειναι εκεκταμενο λαθος
hawkpilot Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 δεν καταλαβα γιατι τα κοκκινισες.. τρελενεσαι ειναι παθητικη το διορθωσε ναι ειναι εκεκταμενο λαθος Όταν πήγαινα σχολείο, γράφαμε τρελαίνεσαι και διόρθωσε... Αν η δημοτική σήμερα τα έχει έτσι όπως τα έγραψες σου ζητώ συγνώμη...
megaklhs Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 παιδια πριν 1 ωρα εκανα αδιασμα καδου παω να δοκιμασω αυτα που μου ειπατε
washcloud Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 εκεκταμενο λαθος ...Megaκλή, το ΚΑΛΥΤΕΡΟ που έχεις να κάνεις ώστε να εξασφαλίσεις ότι δεν θα χαθούν δια παντός τα αρχεία που σ' ενδιαφέρουν, είναι να σταματήσεις ΤΩΡΑ ακόμα και να σερφάρεις, να κλείσεις τον υπολογιστή, να βγάλεις τον σκληρό, να τον συνδέσεις "ως δεύτερον" σε κάποιο άλλο μηχάνημα, και από εκεί να τρέξεις κάποιο πρόγραμμα ανάκτησης/"ξε-διαγραφής", ορίζοντας να ψάξει στον δικό σου δίσκο...(δοθέντος ότι τα αρχεία που λες, υπήρχαν στο partition C: . Aν πάλι όχι και ήταν σε άλλο partiton ή δίσκο, τότε δεν έχεις φόβο - μπορείς να συνεχίσεις να χρησιμοποιείς τον δίσκο σου και τα Windows του) Σχετικά προγράμματα είναι πχ το Recuva (είναι και free), το Active File Recovery, το File Scavenger, το Recover My Files... Εκτός από το πρώτο, τα υπόλοιπα μόνο "σε πονηρά μέρη" μπορείς να τα βρεις πλήρως λειτουργικά (εκτός κι αν προτίθεσαι να αγοράσεις κάποιο από αυτά, οπότε μπορείς να τα κατεβάσεις από τα επίσημα site τους). "Un-deleters" υπάρχουν διάφοροι -διαφόρων δυνατοτήτων ο καθ' ένας, είτε είναι free, είτε είναι paywares- προκειμένου όμως να μην το πολυκουράζεις, καλύτερα μια κι έξω να πας σε προγράμματα όπως αυτά που προανέφερα (στην κυριολεξία δοκίμασέ τα με τη σειρά που σου τα έγραψα, αν δεν βρίσκεις τα αρχεία που θες με τη μία). Δώσε βάση στις ρυθμίσεις τους όμως, γιατί αλλιώς θα έχεις πολλά αποτελέσματα και θα πελαγώσεις μέχρι να βγάλεις άκρη (...όπως ούτως ή άλλως και μέχρι να "καταλάβεις" πως δουλεύει το κάθε πρόγραμμα). Δόξα τω Θεώ, τα προγράμματα που είπα έχουν αρκετές επιλογές ρύθμισης, ώστε να περιορίσεις την αναζήτηση (...η οποία δε, αν ψάξει "για τα πάντα-όλα", θα παίρνει και ώρες κάθε φορά) σε αυτό που πραγματικά θέλεις. Kαι γενικά μη βιάζεσαι, όσο επείγον κι αν είναι, διότι όποιος βιάζεται ξεγράφει (δια παντός, αρχεία που ψάχνει)...
megaklhs Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 παιδια ολα οκ σας ευχαριστω ολους το προβλημα ληθυκε αλλα οχι με το προγγραμα που μου ειπατε εσεις με το προγγραμα restoration
washcloud Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 ...βρε και με το Dentokserimanatou.exe να έκανες δουλειά, δεν έχει σημασία....Αρκεί που έγινε η δουλειά.
alexzzz Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Αν έβαζες 5-6 θαυμαστικά ακόμα στον τίτλο πιστεύω να έβρισκες πιο γρήγορα λύση...
nikomas50 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δοκίμασε με το recuva αρχικά και μην τρελαίνεσαι. Επίσης το αρχείο είναι ουσιαστικό και όχι ρήμα όπως και ο κάδος. Δες και το ανακύκλωσης και διόρθωσέ το, θα βγάλουμε τα μάτια μας! Το "εργασεια" και το "επιγον" δε σ' ενόχλησαν; Κατά τα λοιπά στα ελληνικά φόρουμ απαγορεύονται κατά κανόνα τα greeklish. Εγώ ήδη τα έβγαλα τα δικά μου μάτια με το εκεκταμενο λαθος.
alexzzz Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 ο επόμενος που θα σχολιάσει την ορθογραφία στο παρών topic θα έχει δώρο από την διεύθυνση του forum
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα