eXrhsots Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Αν πάρω το πακέτο με τις 3 άδειες χρήσεις, και ενεργοποιήσω την μια τώρα, ξέρει κανείς να μου πει τις άλλες δύο ποσό καιρό έχω δικαίωμα για να τις ενεργοποιήσω? Είναι αυτό που λέει << Expires 22 July 2012.>> ?
oldermania Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Τελικα αυτο ειναι μόνο firewall? η το global? Firewall και antivirus? οι άδειες λογικά θα λήξουν μαζι όταν ενεργοποιηθεί η μια Sent from my iPad using Insomnia
nektar13 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Παιδιά αν πάρω τις 3 άδειες μπορώ να τις μοιραστώ με φίλους μου ή θα πρέπει να είμαστε όλοι στο ίδιο σπίτι?
katsikoula Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Παιδιά αν πάρω τις 3 άδειες μπορώ να τις μοιραστώ με φίλους μου ή θα πρέπει να είμαστε όλοι στο ίδιο σπίτι? λογικά θα μπορείς...
oldermania Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δεν απαντησέ κάποιος ειναι firewall μόνο αυτο η και τα 2; Sent from my iPad using Insomnia Πάντως ότι και να ειναι για 5 χρόνια ξενοιαζεις Sent from my iPad using Insomnia
katsikoula Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δεν απαντησέ κάποιος ειναι firewall μόνο αυτο η και τα 2; Sent from my iPad using Insomnia Πάντως ότι και να ειναι για 5 χρόνια ξενοιαζεις Sent from my iPad using Insomnia εγώ από το όνομα καταλαβαίνω ότι περιλαμβάνει τα πάντα όλα. τώρα κατεβάζω το πρόγραμμα και θα σε ενημερώσω μόλις το εγκαταστήσω.
oldermania Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Σου στείλανε τον κωδικό; Sent from my iPad using Insomnia
MeSiaSs Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Πως το κατεβάζεις μετά?Δεν έχω ξανακάνει παρόμοια αγορά απο τέτοια τύπου σελίδα.
katsikoula Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα πάντα όλα όπως φαντάστηκα. Σου στείλανε τον κωδικό; Sent from my iPad using Insomnia μου στείλανε email με τον κωδικό και οδηγίες που θα σας καλύψουν πλήρως.
oldermania Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Αν αλλάξουμε pc μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον ίδιο κωδικό; Sent from my iPad using Insomnia
katsikoula Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Αν αλλάξουμε pc μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον ίδιο κωδικό; Sent from my iPad using Insomnia προφανώς. το λογικό είναι ο ίδιος κωδικός να "τρέχει" ταυτόχρονα μέχρι και σε 3 υπολογιστές.
dragontolis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Οι ενεργοποιησεις των αδειών πρέπει να γίνουν μεχρι τις 22 ιουλιου 2012 ;
katsikoula Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Οι ενεργοποιησεις των αδειών πρέπει να γίνουν μεχρι τις 22 ιουλιου 2012 ; αγοράζεις από το groupon και σου στέλνουν την επόμενη μέρα ένα discount code. αυτό το discount code το βάζεις σε ένα site της panda μέχρι τις 22.07.2012 και η panda με την σειρά της σου στέλνει το πρόγραμμα και τον κωδικό σου. τον κωδικό αυτό που σου στέλνει μετά η panda έχεις περιθώριο 12 μήνες για να τον ενεργοποιήσεις. οπότε κάνεις την αγορά από το groupon τώρα, κάνεις την αίτηση για κωδικό από το site της panda και τον κωδικό που θα σου στείλει η panda τον ενεργοποιείς μέσα σε 12 μήνες από την ημέρα που θα σου τον στείλει.
oldermania Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δεν κατάλαβα δίνουμε και αλλα χρήματα; Εμένα μου στείλανε ήδη το κουπόνι Sent from my iPhone using Insomnia
lefta_yparxoun Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 ρε παιδιά ΒΟΗΘΕΙΑ! δεν βλέπω το λινκ, και όταν βγαίνει δεν μπορώ να το πατήσω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα