SPASH Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 (επεξεργασμένο) 5 χρονια Panda Global Protection 2012 Internet Security για 1 pc 15 ευρω - για 3 pc 24 ευρω. Link Ληγει σε 5 ωρες guys. Πηρε παραταση για 4 μερες ακομη... Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2012 από SPASH
katsikoula Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 panda global security 2012 ή norton internet security 2012? edit: δεν μου απάντησε κανείς και μιας και ο χρόνος περνάει αγόρασα.
oldermania Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Ειναι για Αγγλία μόνο Sent from my iPad using Insomnia
newtech Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Ειναι για Αγγλία μόνο Sent from my iPad using Insomnia Που το αναφερει αυτο? Επισεις.. Γνωμη μου ετσι? Το PANDA to ειχα και το ειχα λατρεψει. Το θεμα ειναι οτι τα παλια (2011,2010) δεν αναβαθμιζονται αυτοματα στα νεα.. για αυτο παντα για 1 χρονο παιρνω Antivirus.
kamui Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 panda global security 2012 ή norton internet security 2012? edit: δεν μου απάντησε κανείς και μιας και ο χρόνος περνάει αγόρασα. norton!?!?! WTF υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που το έχουν ως υπολογίσιμο antivirus. Έκανε κάποτε όνομα. Πάει όμως, τέρμα πλέον δεν χρειάζεται να το αναφέρουμε ποτέ ξανά μιας και θα το δει κανένας "νέος στον χώρο" και θα μας κράζει που του το μάθαμε.
zizu10 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 norton!?!?! WTF υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που το έχουν ως υπολογίσιμο antivirus. Έκανε κάποτε όνομα. Πάει όμως, τέρμα πλέον δεν χρειάζεται να το αναφέρουμε ποτέ ξανά μιας και θα το δει κανένας "νέος στον χώρο" και θα μας κράζει που του το μάθαμε. Του Norton (2009) τον κώδικα δεν είχαν δημοσιεύσει οι Anonymus???
katsikoula Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Ειναι για Αγγλία μόνο Sent from my iPad using Insomnia δεν έχεις δίκιο... εγώ έκανα κανονικά την αγορά δηλώνοντας διεύθυνση αφού είχα τσεκάρει στο site της panda ότι η χώρα μας υπάρχει στο drop down list της αίτησης. οπότε αγοράζουμε άφοβα! norton!?!?! WTF υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που το έχουν ως υπολογίσιμο antivirus. Έκανε κάποτε όνομα. Πάει όμως, τέρμα πλέον δεν χρειάζεται να το αναφέρουμε ποτέ ξανά μιας και θα το δει κανένας "νέος στον χώρο" και θα μας κράζει που του το μάθαμε. έτσι μπράβο. συμφωνώ και εγώ απόλυτα. απλώς είπα μήπως έχει αλλάξει κάτι στην έκδοση 2012 γιατί την πήρα δωρεάν... τώρα είμαι σε δίλημμα. μήπως να πάρω άλλες 3 άδειες για το Panda στα 25 ευρώ? είναι πολύ καλή τιμή! μπράβο στον topic starter!!!
oldermania Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δεν δουλεύουν οι κωδικοί μου σε αυτο το site μήπως κάνατε νεα έγγραφη; Sent from my iPad using Insomnia
katsikoula Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δεν δουλεύουν οι κωδικοί μου σε αυτο το site μήπως κάνατε νεα έγγραφη; Sent from my iPad using Insomnia εγώ προσωπικά έκανα. μήπως έχεις κωδικό στο ελληνικό groupon και προσπαθείς να συνδεθείς με αυτόν στο αγγλικό?
oldermania Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Ναι δεν με βαζει με τις κωδικούς του ελληνικου Sent from my iPad using Insomnia
katsikoula Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Ναι δεν με βαζει με τις κωδικούς του ελληνικου Sent from my iPad using Insomnia λογικότατο. φτιάξει νέο account στο αγγλικό.
bobirakos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 nice... τσιμπησα και γω ενα Είναι και στα ελληνικά το πρόγραμμα?
oldermania Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Ρε παιδιά ένα κάνουμε register στο αγγλικό επιτρέπετε; Sent from my iPad using Insomnia
xristos_2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Ρε παιδιά ένα κάνουμε register στο αγγλικό επιτρέπετε; Sent from my iPad using Insomnia ναι : θα κανεις νέα εγγραφη και στην συνέχεια θα το αγοράσεις κανονικά τσίμπησα ένα , εγινε εγκατάσταση στα ελληνικά και ολα οκ +1 για τον SPASH που το ανακάλυψε H ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ 15 ΩΡΕΣ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα