Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω 2 κάρτες γραφικών 5770 σε CF και μετα απο αλλαγή της μητρικής η μια κάρτα (η πρώτη που είχα αγοράσει) φλιπαρε. Ξαφνικα το ανεμηστήρας αρχισε να δουλεύει στο φουλ και μετα απο λιγα δευτερολεπτα άρχισε να μην δίνει σήμα στην οθόνη. Τις δοκιμασα μια μια και η πιο κενούρια δούλεβε τέλεια αλλα η πιο παλιά σταματούσε να δίνει σήμα λίγα δευτερόλεπτα μετα το "loading operation system...", δοκίμασα ξανά σε CF και δουλεύαν που και που, έτρεξα το cpu-z και για την παλια καρτα μου έλεγε οτι τα ρολογια ετρεχαν σε core: 13MHz και menory 3017MHz :shock: . τι εχει παιχτεί ακριβός, πεθαίνει?

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω 2 κάρτες γραφικών 5770 σε CF και μετα απο αλλαγή της μητρικής η μια κάρτα (η πρώτη που είχα αγοράσει) φλιπαρε. Ξαφνικα το ανεμηστήρας αρχισε να δουλεύει στο φουλ και μετα απο λιγα δευτερολεπτα άρχισε να μην δίνει σήμα στην οθόνη. Τις δοκιμασα μια μια και η πιο κενούρια δούλεβε τέλεια αλλα η πιο παλιά σταματούσε να δίνει σήμα λίγα δευτερόλεπτα μετα το "loading operation system...", δοκίμασα ξανά σε CF και δουλεύαν που και που, έτρεξα το cpu-z και για την παλια καρτα μου έλεγε οτι τα ρολογια ετρεχαν σε core: 13MHz και menory 3017MHz :shock: . τι εχει παιχτεί ακριβός, πεθαίνει?

δες τους drivers.αν εχεις τους 12.04 βγαλτους και βαλε ποιο παλιους η τους 12.06beta.αν δεν γηνει τπτ τρεξε ενα furmark να δεις να σου ωγαζει αρτιφακτς αν σου βγαζει πας για rma.

Δημοσ.

για τους Drivers πάλευα 4 ώρες κοντα (γιατί δέν άνοιγε το CCC) και εχω τους 11.11 . ειχα τρέξει το Furmark σε CF αλλα μου έβγαλε BSOD. το rma είναι η εγγύηση? αν ναι, ΚΑΗΚΑ γιατι εληξε πριν 2 μέρες.... :fear:

Δημοσ.

για τους Drivers πάλευα 4 ώρες κοντα (γιατί δέν άνοιγε το CCC) και εχω τους 11.11 . ειχα τρέξει το Furmark σε CF αλλα μου έβγαλε BSOD. το rma είναι η εγγύηση? αν ναι, ΚΑΗΚΑ γιατι εληξε πριν 2 μέρες.... :fear:

ναι η εγγυηση ειναι.βαλε να τρεξει μονη τις να δεις τι παιζι.ασε το crossfire.εμενα μου εκανα κατι τρελα η 12.4 και εβαλα τους μπετα απο το σιτε και ολα οκ.ουτε το ccc ετρεχε ουτε τα ρολογια των gpu εβγαζε.

Δημοσ.

την ειχα βάλει και μονη της αλλά λειτουργούσε μέχρι να ενφανιστει το logo των windows

Δημοσ.

την ειχα βάλει και μονη της αλλά λειτουργούσε μέχρι να ενφανιστει το logo των windows

δοκίμασε την και σε ενα φιλο σου να εισαι σιγουρος οτι εχει προβλημα αν μπορεις και αν κανει τα ιδια δεν μπορεις να κανεις κατι.

Δημοσ.

θα μου πάρει λιγο καιρό να τν δοκιμάσω καπου αλλού... για αγορα αλλης κάρτας τι μου προτείνετε γύρο στα 200euro ?

Δημοσ.

Η μια δεν σου εχει χαλασει? αμα ψαξεις για μεταχειρησμενες θα βρεις απο 70 ευρα

Αμα θες new http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/51519-sapphire-5850/

Kαι αμα θες να ξανα κανεις cf http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/75113-2xhd-5770-gigabyte/

Δημοσ.

κοιτα η 5850 που σου εβαλα linκ ειναι απο τις δυνατες καρτες σημερα αλλα πες μου λιγο το monitor σε τι αναλυσεις παιζεις τροφοδοτικο δεν ροταω δεν θα εχεις καποιο τυχειο για να επαιζες με cf

Δημοσ.

κοιτα η 5850 που σου εβαλα linκ ειναι απο τις δυνατες καρτες σημερα αλλα πες μου λιγο το monitor σε τι αναλυσεις παιζεις τροφοδοτικο δεν ροταω δεν θα εχεις καποιο τυχειο για να επαιζες με cf

το τσέκαρα το λινκ αλλά δεν είναι διαθέσιμο πλέον. το τροφοδοτικο είναι corsair cx600 και το monitor LG Flatron-E2250V 1920x1080 (στο μέλον ισως παω στα 1920χ1200)

Δημοσ.

το τσέκαρα το λινκ αλλά δεν είναι διαθέσιμο πλέον. το τροφοδοτικο είναι corsair cx600 και το monitor LG Flatron-E2250V 1920x1080 (στο μέλον ισως παω στα 1920χ1200)

Οτιδηποτε πανω απο 5870 σε δυναμη ειναι καλυτερο. Δες και τις αγγελιες εδω στο φορουμ .η ψαξε για νεα μεχρι 200 που ειπες.

Δημοσ.

τελικά τν δοκίμασα και σε άλλο σύστημα αλλά με Linux και σβήνει στο ίδιο χρονικό διάστημα, υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω ή πάω για κάτι τέτοιο ....????

Δημοσ.

τελικά τν δοκίμασα και σε άλλο σύστημα αλλά με Linux και σβήνει στο ίδιο χρονικό διάστημα, υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω ή πάω για κάτι τέτοιο ....????

δεν χανεις τπτ να δοκιμασεις.απλα εγω θα σου προτεινα να μην τις βαλεις στο φουρνο γιατι δεν ειναι και οτι καλυτερο(πχ εκλυση αεριων απο το ζεσταμα των components)οποτε πιαστω με κανενα μπιστολακι και ζεστανε το για κανα 10λεπτο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...