Προς το περιεχόμενο

Αγορα Βιντεοκαμερας - info


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα. Θελω να ρωτησω μερικα πραματακια σχετικα με τις βιντεοκαμερες. Σκοπευω να αγορασω συντομα μια, με σκοπο να μπορω να τραβαω βιντεο απο το παιξιμο μου στα τυμπανα η σε κιθαρες και μετεπειτα να τα ανεβαζω στο διαδικτυο στις σελιδες μου. Θελω λοιπον μια καμερα που να μπορει να τραβαει σε hd αναλυσεις. Απο λεφτα, να αναφερω οτι μπορω να δωσω απο 100-250 το πολυ.. Οι ερωτησεις μου ειναι.. τι ειναι αυτο που πρεπει να προσεχει κανεις σε μια camcorder? Ειναι κατι που πρεπει να ξερω σχετικα με τους φακους, τον τυπο μπαταριας, η οτιδηποτε αλλο ? Μια καμερουλα που ειχα κατα νου ειναι η Toshiba Calimeo S30. Κανει 119 ευρω και συμφωνα με τα χαρακτηριστικα της μοιαζει πολυ καλη περιπτωση. Ομως μολις τωρα διαβαζα users reviews και ειναι παρα πολλοι αυτοι που δηλωνουν το ιδιο προβλημα με αυτη την καμερα, κι αυτο ειναι οτι μετα απο καποια ωρα χρησης κλεινει κ δεν ξαναανοιγει. Αυτο το προβλημα το δηλωνανε πραγματικα πολλοι. Λοιπον? Εχει καποιος σχετικος να μου προτεινει κατι καλο, για να κανω την δουλεια μου? Δεν θελω κατι επαγγελματικο, δεν θα γυρισω τον κοσμο με μια καμερα στα χερια, απλως θελω να τραβαω αρκετα καλα βιντεο της δουλειας μου με μια καμερα που να αντεχει στο χρονο, να ειναι οσο γινεται πιο οικονομικη και με "decent" μπαταρια. Θα εκτιμουσα την βοηθεια. Thanks!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι καμερες τυπου camileo, bloggie κτλ ειναι πολυ μετριες, και στην μπαταρια αλλα και σε ποιοτητα. Ειναι κατα βαση για χομπι παρα για σοβαρη χρηση. Για εμενα αριστη επιλογη χωρις πολλες απαιτησεις ειναι η Sony HDR-CX190. Την βρισκεις 235 ευρω. Ξεφευγεις κατα 35 ευρω αλλα αξιζει. Αυτη που σκεφτεσαι να παρεις ειναι παιχνιδι οχι καμερα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Την camileo την ξεγραψα μετα απο οσα ειδα κ διαβασα. Ειδα ομως ακομα μια που μου τραβηξε το ενδιαφερον. Ειδα καλες κριτικες και πολυ πολυ εντυπωσιακα stress test vids στο youtube. Ο λογος για την Samsung Q10 Black. Kοστιζει 189, κ δειχνει ακρως εντυπωσιακη. Χαρακτηριστικα στο youtube ειδα βιντεο που τεσταρουν το focus της και φαινεται μια φοβερη ευκρινεια και λεπτομερεια απεικονισης. Εχεις η εχει κανεις ιδεα για αυτην?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...