sasa2 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Γεια σας θα ήθελα να ρωτήσω το εξης ο έχω αγοράσει τo λογισμικο cs cart το οποίο ήτα πολύ ακριβό και θέλω να το συνδέσω με την Εμπορική Τράπεζα. Δυστυχώς μου ζητάνε εξτρα χρήματα για την σύνδεση. έχω γνώσεις προγραμματισμού, μήπως γνωρίζει κάποιος την διαδικασια? δεκτές και τιμές υλοποίησης
nspyrou Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Γεια σας θα ήθελα να ρωτήσω το εξης ο έχω αγοράσει τo λογισμικο cs cart το οποίο ήτα πολύ ακριβό και θέλω να το συνδέσω με την Εμπορική Τράπεζα. Δυστυχώς μου ζητάνε εξτρα χρήματα για την σύνδεση. έχω γνώσεις προγραμματισμού, μήπως γνωρίζει κάποιος την διαδικασια? δεκτές και τιμές υλοποίησης Αν έχεις κάνει όλη τη διαδικασία και τη χαρτούρα με την Εμπορική Τράπεζα, λογικά θα σου δώσουν κάποια διασύνδεση με το Emporiki Secure e.Commerce, και προφανώς τα specifications για τη διασύνδεση αυτή. Φαντάζομαι οτι δεν είναι τόσο τραγικό όσο νομίζεις, κάτι αντίστοιχο με το Paypal ένα πράμα. Εκτός κι αν το implementation είναι τόσο τραγικό όσο τραγικές είναι και η τράπεζες.
sasa2 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 η τραπεζα χρησιμοποιεί το Μodirum VPOS Merchant integration Version 1.0.8 μπορώ να έχω κάποια καθοδήγηση υλοποίησης?
nspyrou Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 η τραπεζα χρησιμοποιεί το Μodirum VPOS Merchant integration Version 1.0.8 μπορώ να έχω κάποια καθοδήγηση υλοποίησης? Δυστυχώς θα σε προβληματίσω ... resources βλέπω για αρκετά carts, VirtueMart, Magneto, OpenCart, osCommerce, PrestaShop, TomatoCart, UberCart, WordPress, ZenCart, CubeCart κλπ, αλλά για CS Cart,, δυστυχώς δεν βλέπω κάτι. Εδώ θα βρείς τις υποστηριζόμενες κατηγορίες του Modirum. Απ'όσα πρόλαβα να δω, λειτουργεί όπως το PayPal. Μόνο που οι πληρωμές γίνονται σε redirections σε web app της Εμπορικής. Περισσότερες πληροφορίες δεν μπόρεσα να βρω δυστυχώς. Ίσως μέσα από την εμπορική, μπορέσεις να βρείς τις προδιαγραφές πληρωμών για να αναπτύξεις τη δική σου ενότητα στο CS Cart.
dfdaemon Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Εγώ το έχω πάρει to modirum addon για cs-cart από εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα