Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεία σας! Σήμερα προσπάθησα να κανώ διαμόρφωση του τοπικού δίσκου (λόγω ιών), αλλά και αναβάθμιση του λειτουργικού μου συστήματος από windows xp professional σε windows 7 Ultimate. Αρχικά πάτησα προσαρμοσμένη εγκατάσταση και έκανα διαμόρφωση του τοπικού δίσκου. Μέτα μόλις πηγά να κάνω φόρτωση προγράμματος, μου έβγαλε το εξής σφάλμα "Δεν βρέθηκαν προγράμματα οδήγησης συσκευής. Βεβαιωθείτε ότι το μέσο εγκατάστασης περιέχει τα σωστά προγράμματα οδήγησης και έπειτα κάντε κλικ στο κουμπί "ΟΚ".". Τι φταίει ;

Δημοσ.

Γεία σας! Σήμερα προσπάθησα να κανώ διαμόρφωση του τοπικού δίσκου (λόγω ιών), αλλά και αναβάθμιση του λειτουργικού μου συστήματος από windows xp professional σε windows 7 Ultimate. Αρχικά πάτησα προσαρμοσμένη εγκατάσταση και έκανα διαμόρφωση του τοπικού δίσκου.

Μέχρι εδώ σε κατάλαβα πάνω-κάτω

Μέτα μόλις πηγά να κάνω φόρτωση προγράμματος, μου έβγαλε το εξής σφάλμα "Δεν βρέθηκαν προγράμματα οδήγησης συσκευής. Βεβαιωθείτε ότι το μέσο εγκατάστασης περιέχει τα σωστά προγράμματα οδήγησης και έπειτα κάντε κλικ στο κουμπί "ΟΚ".". Τι φταίει ;

Από που πήγες να κάνεις «φόρτωση προγράμματος» (και τι εννοείς με αυτό; )

Πάντως αυτό το μήνυμα το βγάζει όταν δεν μπορεί να διαβάσει από το μέσο εγκατάστασης ή επειδή είναι χαλασμένο το δισκάκι ή επειδή δεν έχει πρόσβαση στο συγκεκριμένο στοιχείο σε εκείνη την φάση(π.χ. με sata3 ή usb3 controller)

Δημοσ.

Από που πήγες να κάνεις «φόρτωση προγράμματος» (και τι εννοείς με αυτό; )

Πάντως αυτό το μήνυμα το βγάζει όταν δεν μπορεί να διαβάσει από το μέσο εγκατάστασης ή επειδή είναι χαλασμένο το δισκάκι ή επειδή δεν έχει πρόσβαση στο συγκεκριμένο στοιχείο σε εκείνη την φάση(π.χ. με sata3 ή usb3 controller)

όταν πατάω προσαρμοσμένη εγκατάσταση, διαλέγω τον δίσκο 1 διαμέρισμα 1 και πατάω κάτω που λέει Φόρ/ση προγ. . Μέτα από αυτό κάνει μια αναζήτηση (ας το πούμε έτσι) και μου πετάει αυτό το σφαλμά.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

σόρρι δικιά μου βλακεία! το βρήκα τι έκανα λαθός.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...